🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 745
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 360
  • Другата България
Аз ли недовиждам, но тук малките триъгълници не са 9, а 4?
Да, то няма как 9 триъгълника с обратен връх. Нещо се е объркал човекът с триъгълниците.
Именно, дописах поста.
Лора хвърли голямата бомба в Надкаст, като каза, че докато Биляна е редила пъзели с Кирил се е виждал и с Берке, т.е. е тъкала на два стана, явно стратегически за самото риалити.
Нещо, което твърдя от самото начало.
Бибето си е влязла с такава стратегия, подготвяна още преди формата.

# 361
Хареса ми играта на Нумеролозите, но осъзнавам, че съм пристрастна и ако на мястото на Жоро беше някой мой фаворит, щях да се възмущавам колко е нечестно и колко са гадни правилата Relieved Макар че се запазват половината гривни и няма отпадане.
Вера играе много добре наистина, добър тандем бяха с Гогов. Дзами поне от уважение се престори че се съзтезава Simple Smile
Тъпотиите на Киро и гимнастичките не ми се коментират, пълен пълнеж (тавтологията е нарочна).
Петя определено се изложи, първо отиде да се предложи (а излъга, че от другия лагер я искали), после предупреди Жоро, не че той не го очакваше, и отново не си призна. Позицията на Ванеса ми допадна повече. Или оставаш напук и игнорираш или си отиваш открито и достойно... И нямаме кадри от мрънкането и налагането й в кухнята, трябва да вярваме на Дзами. За сметка на това гледахме далеч по-важното - например как Киро си загори ориза, а този на Тренера беше с пясък, когато бяха на отшелническия остров Unamused
Е как да няма кадри за мрънкането в кухнята, аз с това ще я запомня😆
Дори един от доводите да не иска нови сълагерници беше именно, че нямат достатъчно храна. Според мен може да е по добре в Глория, там мрънкащите домакини са на почит.

# 362
Излъчиха нещо подобно само веднъж. Ако помня правилно пак Петя и Дзами се караха и той й казваше, че не й иска жертвите и да внася напрежение в лагера. Т.е. дежа ву от последната им разправия. Друго не помня.

# 363
  • София
"Италианецът" (познат в Мордор като Ам Гъл): И се захванах аз да им обясня какво чувствам и как стават нещата, и колко съм научил дори от загубата... Даваш и взимаш - това е животът, не знам разбраха ли. Чак ме заболяха ръцете накрая.
Скрит текст:
През това време на мека постелка под бамбуков покрив, разнежен от спомени и сластни гостенки, Малкият Пъзел отправи вътрешния си взор навътре в плътта си, изпосталяла в телесни и духовни лишения. Навътре и надолу. Ами не - рече си той - не е до частите на пъзела, къде и как се събират. В климата е проблемът. Дали е перманентен бъг? Не го пише в User Manual-а и има нещо гнило във Филипините. Или пък виновни са клещите
Скрит текст:
На самотна скала дядо и внучка гледат и слушат прибоя. Какво ни се случва? - попита плахо тя. - Не знам и аз... - отронва той. - Но Бог(овете) сигурно са полудели. (Пудели, пудели..., разнася ехото.)
Скрит текст:
За Дзами дилемата не беше в триъгълниците. Влизаше в двубой със Злото и математиката беше просто храна: Какво рече вчера Гогов? Че когато го бием, Ам Гъл ще носи ориз. Колко пъти да го бия, за да пренесе кухнята тук? И дали ще мога...
Скрит текст:
Някъде на 4 часа със самолет, отлъчената Лора гледаше тайните на острова по пантофи. Пред всезнаещи медии тя сподели само, че да гледа цялата тази манипулация по телевизията ѝ е дошло повече, затова казва, каквото знае.

Под влажното филипинско небе омаломОщените членове на Задругата на 3-те лагера спяха и сънуваха как от кулата с говорителите се разнася вик: Хранааа! И те всички...
Скрит текст:

# 364
  • София
Лора хвърли голямата бомба в Надкаст, като каза, че докато Биляна е редила пъзели с Кирил се е виждал и с Берке, т.е. е тъкала на два стана, явно стратегически за самото риалити.

Голяма клюка му казвам аз на това. Лорчето да не им е светила? Тъкала или не, това пък е гнусно да се коментира и то от странични хора. Да си гледат там представянето и толкоз. Защо не говори за себе си таз саксия? Нали за това са я поканили?
Риторичен въпрос, естествено.

# 365
Аз се чудя за този ориз дето искаха нумеролозите.
Ако правилно видях после някакви кренвирши рязаха за вечеря.
Киро не можел да вдигне самолета на Филипините.
Сега като се замислих Беркето сигурно и той не може да го вдигне.
Щото аз ако гушкам Биляна 20 минути и ще им кажа на операторите, че отиваме в гората да берем гъби. Мятам я на рамо и ги зарязвам там да си снимат.
Някакви пълни глупости ми говорят тука. Почнах да се замислям какво правят през нощта.

Да попитам Diavolo има ли възможност да направи една компилация ( която сигурно ще е няколко часа) от всичките игри. Може само между игрите да сложи на таблото кой избира играещите. Може и игрите да се разделени първа част, после втора част, ако имаме трета част.

Защото честно казано почвам много да се ядосам на продукцията с пълнежа и глупостите между игрите. Ако снимат просто как си говорят каквото и да е в лагерите ще е много по-интересно.

# 366
  • София
Лора по-скоро завижда, че Биляна е "вървежна", а нея я търсеше само Маринка да й реве.
Добре, че правите обзори да се сетя, че Сашко още е там, да му се ненадява човек, кораво момче, ей:)

# 367
Интересно от интервюто с Лора:
• с Марина са от един град и са се виждали по работа преди "Островът", в момента са много близки, чак неразделни
• преди предаването никога не е пипала тиган (готвели баби и се хранела по ресторанти)
• първите 20 дни се криела нарочно от камерите
• върнала се е с корем и 3 кг. отгоре
• ако Марина или Тренерът я бяха спасили, е щяла да им върне гривните
Шериф се е държал по един начин пред камерите и по друг, когато ги няма
Биляна дразнела всички в лагера, от нея идвали проблемите, спяла до късно и нищо не правила
• докато с Киро е редяла пъзели преди предаването, по същото време е била и с Берке
Берке крадял барчетата
• в предаването Берке ѝ се е оплаквал от Биляна и по нейно мнение съжалявал, че се е захванал с нея
• спасяването на Биляна от Берке ѝ е дошло като "гръм от ясно небе" и мисли, че той го е направил, за да изглежда добре в очите на хората
• мисли, че нещата между тях ще се разпаднат, и когато Неделчо взе да я разпитва защо, тя отговори "айде ще гледаме и ще видим" (в същото време спомена, че тя и Берке в момента са много близки, което ме навежда на мисълта, че не е с Биляна)
• чела е много "хапливи коментари"
• надява се Георги да спечели

# 368
  • Другата България
Ама то и това го писахме - че след предаването двамата не са заедно.
То от ясно по ясно, дори и Биляна да хлътна по БерК в един момент, при него е само стратегия и игра за пред нас, зрителите.
И още едно познанство от ПРЕДИ формата, Марина и Лора.
Така, така, всичко ще си кажат.

На това да си статист, незабележим и недеен по никакъв фронт, вече му казват “умишлено да се криеш от камерата ли?“ JoyJoyJoy
Благодаря за преразказа.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 18:45 от Merri_An

# 369
Верче, аз имам въпрос за лепенките.
Тези облепвания заради рани ли са, или заради ухапвания, ужилвания, инфекции и т.н.?
Щото наистина правят впечатление.
Здравей, да в повечето случаи са рани, следствие от ухапвания.
При мен се получиха след като разраних сърбящи пъпки и обриви, които до края не заздравяха...затова и от 2 епизода съм със затворени обувки и чорапи.
Всички бяха нахапани и разранени, в различна степен. При някои хора това отминаваше, но при други се стигаше до тежки инфекции, антибиотици и усложнения.

# 370
  • Другата България
Благодаря за отговора.
Няма да питам защо само Мая е без лепенки....
че ми е “слабост“. Sunglasses

# 371
  • Враца
Верче, страхотна си!
Ако имаш контакт с Гогов, специално да го поздравиш! Simple Smile

# 372
  • Варна
Верче, страхотна си!
Ако имаш контакт с Гогов, специално да го поздравиш! Simple Smile

И от мен.

# 373
  • Другата България
Аааааа, аз съм с  предимство, защото го бройкам от самото начало! Heart
А сега сериозно - ако се чувате, да му кажеш, че има много фенки в БГ мама, на всякаква възраст.

# 374
Аааааа, аз съм с  предимство, защото го бройкам от самото начало! Heart
А сега сериозно - ако се чувате, да му кажеш, че има много фенки в БГ мама, на всякаква възраст.
Готови сте😉

Общи условия

Активация на акаунт