🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 836
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 495
Сега гледам епизода.... Миро защо започна да нарича Влади "Хабибито"? Някой знае ли?

# 496
Аз си мълчах, мълчах, но вече не мога да изтърпявам глупостите на Дзами. Влади го е прозрял овреме колко струва и за това се оттегли. Дзами е дребна и злобна душица. Значи той като си прави съюзи е ок, но на други не дава. Кой му дава право да говори тези неща? Да си кюти там в съвета си на старейшините и толкова. Освен това той е в коалиция с Киро и плете мрежи където свари, но другите са му виновни. Страхлив и двуличен човечец, а и ревнив на всичкото отгоре. Пък окото му все в гривните. Забрави когато не искаше да даде той самия храна на лагер Мимо, когато гладуваха, та трябваше Влади и Венци да напуснат в знак на протест. Всъщност Дзами отблъсква хората, да не забравяме, че се кара и с Гогов в началото, но Гогов няма избор и го търпи.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 23:57 от Janelle

# 497
Ех, този Влади Smile

Така омайва хората, че когато те се почувстват "предадени" от него тотално губят почва под краката си и взимат радикални решения.

Рената буквално напуска Острова, защото се чувства наранена и отхвърлена от него ( в Надкаста с нея става ясно, че явно е имала чувства към него и се е почуствала лично засегната/предадена, когато той сменя лагера).

Бистра като разбира, че Влади не я подкрепя се съгласява за пръв път да се коалира с някой различен от Мая (влиза в коалиция с Миро).

Нина напуска лагера заради Влади, когато разбира, че той няма да я закриля.

Дзами прави най-нелепия си ход в играта, когато се чувства "прелъстен и изоставен" от него.

Венци така е оплетен в мрежите му, че дори и не разбира къде точно се намира Smile.

Жорката също е  пленен от чара му и дори решава да бъде в коалиция именно с него.

Според мен Влади просто умее много добре да "разчита" хората и им казва точно това, което те искат да чуят към дадения момент. Но е факт на колко много хора е повлиял и как всички негови "жертви" правят кардинални ходове когато се почустват излъгани/  предадени от него.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 00:48 от Tesa_9

# 498
  • Другата България
Ех, този Влади Smile
Така омайва хората, че когато те се почустват "предадени" от него тотално губят почва под краката си и взимат радикални решения.
Рената буквално напуска Острова, защото се чувства наранена и отхвърлена от него ( в Надкаста с нея става ясно, че явно е имала чувства към него и се е почуствала лично засегната/предадена, когато той сменя лагера).
Бистра като разбира, че Влади не я подкрепя се съгласява за пръв път да се коалира с някой различен от Мая (влиза в коалиция с Миро).
Дзами прави най-нелепия си ход в играта, когато се чувства "прелъстен и изоставен" от него.
Венци така е оплетен в мрежите му, че дори и не разбира къде точно се намира Smile.
Според мен Влади просто умее много добре да "разчита" хората и им казва точно това, което те искат да чуят към дадения момент. Но е факт на колко много хора е повлиял и как всички негови "жертви" правят кардинални ходове когато се почустват излъгани/  предадени от него.
Много добре казано.
Не забравяй и Венци.
Той му е предан като кученце.

# 499
Ех, този Влади Smile

Скрит текст:
Така омайва хората, че когато те се почустват "предадени" от него тотално губят почва под краката си и взимат радикални решения.

Според мен Влади просто умее много добре да "разчита" хората и им казва точно това, което те искат да чуят към дадения момент. Но е факт на колко много хора е повлиял и как всички негови "жертви" правят кардинални ходове когато се почустват излъгани/  предадени от него.

Влади не е красив, но е чаровен. Освен това е честен човек и ако някой го попита директно, няма да може да излъже. Ама не им стиска да го питат, защото току виж той ги попита и.... Както се казва, като имаш какво да криеш, недей се меси в работите на другите. А на този остров всеки си има своите тайни.
Човешките взаимоотношения са сложни и променливи - днес обичаш някого, утре го мразиш, но в крайна сметка всеки си гледа себе си най-вече.

# 500
Не можах да гледам и като чета какви ги е надробил Дзами лошо ми става. В същото време и не съм учудена. При него емоциите надделяват над разума и тръгва като булдозер напред, голяма слабост. Яд ме е, че е направил такава глупост, но и сякаш го очаквах. Може би загубата му от Жоро и това, че Влади е подкрепял Жоро тотално са го изкарали от релси.

Не знам дали правилно съм разбрала от коментарите, че сега Бистра е с Георги ?!  Ако е така, за мен е индиция, че той ще е победителят, дано не е той. Не мога да го понасям този фалшив диригент - позьор.

# 501
  • Другата България
Влади има харизма.
Това го отличава от останалите мъже във формата.
Затова и /според мен/ Гошо си избра точно него, за да се коалират, не заради броя на гривните на ръката му.
Хлъзгав е, умее да лавира, и ако не се пазеше толкова заради “какво ще кажат хората навън“, от него щеше да излезе идеалния “злодей“.

Да изпратя някоя “плюнка“, тоест, критика и към моя любимец, Миро.
С потенциала, който има за такъв формат, последните 1-2 седмици някак се обезличи. Какво, като разконспирира Влади и Гошо, и пускаше тънки вметки, давайки им/ни да се разбере, че се е досетил за коалицията им? С какво това допринесе за неговата стратегия /която още не е ясно точно каква е, освен, че играе за Бистра/? С какво използва тази информация за лична/обща изгода? Както каза Киро, информацията е безценна на острова, но Миро просто си я има, и си я пази...до кога? За какво? Ето, че вече тя с нищо не може да му бъде от полза, да не говорим, че “съюзника му“, когото лансира - Бистра, се оказа скрита лимонка и много по „подкована“ от доста други участници, не с информация, а с....контакти. В един момент се оказва, че за нея играят и Мая, и Миро, а накрая да не се окаже, че и Дзами.
Пък Миро нека си има информация, и да си я държи.

С нетърпение чакам следващата “боНба“ за някакви предварителни контакти между участници, независимо дали са редили пъзели заедно, взимали уроци по тъкане на няколко стана, “случайно срещали се“ в кафето на Ростов в Плевен и после “случайно“ озовали се на един остров, и още, и още.....

# 502
Бистра е имала връзка с Дзами преди време. После са се разделили и след това са попаднали в О100Г. Сигурно изобщо "не са знаели", че ще са там заедно.

# 503
Не знам дали правилно съм разбрала от коментарите, че сега Бистра е с Георги ?!
Това по-скоро е спекулация на бг мама на база някакво стори от рождения му ден, в което я целува по бузата. Изглежда сякаш са близки приятели. Ходят да играят тенис заедно. Ако му беше гадже едва ли щеше да седи на съседната маса на негов личен празник.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:05 от Arieli

# 504
  • Другата България
Бистра е имала връзка с Дзами преди време. После са се разделили и след това са попаднали в О100Г. Сигурно изобщо "не са знаели", че ще са там заедно.
Със сигурност.
Така, както и “ние, четиримата“ не са знаели.
Марина и тренер “не познават“ Гуспата, това от една страна, а от друга - Марина и Лора “случайно“ са от Плевен и двете и отново “случайно“ са се срещали няколко пъти преди формата. Но за сметка на това сега са неразделни.
Дзами и Влади “не се познават“ от преди, същевременно не се “познават“ и с Еляса, който пък “не се е познавал“ с Кънчо. Гошо и Влади “случайно“ са татуисти и двамата /Гошо нали се изпусна, че общ бизнес така и не са успели да развият, но поне да се коалират на острова....извинявам се, ако цитирам неправилно, но не помня всичко/.
Мая и Бистра също “случайно“ се видяха на острова, тоест, в лодката се намериха.
За многоъгълника около Биляна пък да не отварям дума.

Та, остана ли някой друг?
За момента?

# 505
  • София
Значи Бистра с Дзами може, щото е пасторално, ама Биляна с Киро не може, щото е неморално!

# 506
Венци няма никаква идея в коя държава е, на кой остров, континент и планета.

Дзами да си беше признал, че просто му липсва Влади, защото Гогов просто не може му смогне, и да си каже, че е от разбито сърце. Много глупава постъпка. Не само завист, ами чиста ревност си има. Както не му харесва на Дзами, че Петя има жена, а той не, така и не му харесва, че Влади избра Жорката,  не него. Мъка мъка.

# 507
И аз се питам, остана  ли изобщо някой, който да не се е познавал с някого преди това?

# 508
И само може ли на следващия кръг някой да стане и да разкрие на Киро той в каква коалиция участва?

# 509
Гогов наистина му стана малко криво като видя в каква игра трябва да играе с Вера.
Аз снощи чак се загледах какво миньонче е тя. Ходеше и и помагаше Гогов, но... Предрешена игра.
Дзами...разбрах защо не мога да го харесам.
Мислех, че Бистра е една от случайните на острова  , а то се оказа, че и тя имала познати... С Дзами...хм........
 Уж много начетен го раздава, а не бил чувал " Победителите не ги съдят"
Дзами докато слуша човека отсреща направо се вижда как пресмята. По това си приличат с Георги.
Не можах да му схвана идеята с това да хвърли информационна бомба. Може би утре ще видим повече.
И какво само Нина, Петя, Вера и Ванеса ще останат май случайни?

Общи условия

Активация на акаунт