🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 633
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 795
И малко за фен клуба:

Някой верен фен да му направи профил, аз се провалих...

# 796
Монохондрия, адмирации, че си даде барчето, макар че и ти си била ужасно гладна. Поздрави и на Гогов, че е успял да я накара да го хапне. Изглеждаше много страшно, дори от екрана се виждаше, че е много зле.
Ето това е най-яркият пример защо продукцията трябва да промени политиката за храната! Не е нормално хората да припадат от глад! Дали по-чести доставки на храна (т.е. игри на глада) или някакви игри между лагерите с награда храна, не знам, но това трябва да бъде променено. Не знам дали на някого му е приятно да гледа такива неща.

# 797
Да, адмирации за постъката. Много достойна постъпка да дадеш своята храна на по-гладен човек, въпреки че и ти самият си гладен.
В такива ситуации се разкриват истинските характери

Gripping, подкрепям те напълно. Може в евентуален втори сезон да дават по-малко храна, но на по-къси интервали. Сега им изсипват огромно количество храна, което бързо се разваля и после гладуват.

# 798
  • Другата България
И малко за фен клуба:

JoyJoyJoy
Нали трябва да му знаем мейл, парола....не става така.
Иначе поздрави от нас, и да не се отказва, ти също дай втори опит.
Срамота, толкова време на Филипините изкарахте гладни, сега един профил в БГ мама да ви се опре....Joy

# 799
И малко за фен клуба:

JoyJoyJoy
Срамота, толкова време на Филипините изкарахте гладни, сега един профил в БГ мама да ви се опре....Joy

Съдбата го спъва...пробвахме с неговия мейл, не стана, с фейсбук-нъц, направих му нов мейл, пароли и всичко - не получих линк за потвърждение, пак греда, отказвам се! Имам деца и съпруг...и аз съм майка, нищо че не съм рИвала днес, много време му отделих😁

# 800
И малко за фен клуба:

🤣🤣🤣🤣🤣
Гогов ще излезе по- голям индианец и от мен.🤣🤣🤣
Ма много отслабнал. Дано това да означава, че е докарал до финал

П.П.

И малко за фен клуба:

JoyJoyJoy

Съдбата го спъва...пробвахме с неговия мейл, не стана, с фейсбук-нъц, направих му нов мейл, пароли и всичко - не получих линк за потвърждение, пак греда, отказвам се! Имам деца и съпруг...и аз съм майка, нищо че не съм рИвала днес, много време му отделих😁

Виж да не би да ти е в Спам отговора

П.П.2
Добре, че каза за децата и най-  вече за съпруга, че тук доста мъже фенове май натрупа😉🤣

# 801
  • Другата България
Скрит текст:
И малко за фен клуба:

JoyJoyJoy
Виж в спам папката, наистина.
Последен опит.

# 802
  • Враца
Аз ще му направя баничка на Гогов, с масълце.
Много е слабичък, завалията.

# 803
Моите 2 стотинки за храната:
Нека да има игри за храната, НО нека да има индивидуален минимум за всеки по отделно за седмицата,
а не за отбора. Така като сменят лагера няма да са с празни ръце. Нещо минимално.
Примерно:
1. 7 консерви (риба тон, херинга, сардини, скумрия, кюфтета в сос, свинско)
2. 21 протеинови барчета
3. Буркан Нутела или 6-7 шоколада

Така пак няма да им стига и ще имат мотивация в игрите за храна. Но няма да припадат поне и особено 30 минути преди игра ще могат да се заредят с 500 калории бързи въглехидрати.
Отбора с най-много събрана храна (примерно на тонаж 😁) да получава обилна вечеря както им направиха + по половин бутилка вино примерно (не вярвам, че от 2 чаши ще се нафиркат 🤣)
Все пак това не е островът на глада, а на 100-те гривни.

# 804
Гогов и Ал Пачино са братя, или първи братовчеди.
Щерката на Гогов да му влезе в положението и да му направи профил тук.

# 805
Нека да има игри за храната, НО нека да има индивидуален минимум за всеки по отделно за седмицата,
а не за отбора. Така като сменят лагера няма да са с празни ръце. Нещо минимално.
Примерно:
1. 7 консерви (риба тон, херинга, сардини, скумрия, кюфтета в сос, свинскл)
2. 21 протеинови барчета

Така пак няма да им стига и ще имат мотивация в игрите за храна. Но няма да припадат поне и особено 30 минути преди игра ще могат да се заредят с 500 калории бързи въглехидрати.
Отбора с най-много събрана храна (примерно тонаж 😁) да получава обилна вечеря както им направиха + по половин бутилка вино примерно (не вярвам, че от 2 чаши ще се нафиркат 🤣)

Точно нещо подобно ми се формулира днес в главата.
Описано е перфектно!
Подкрепям!

Гогов и Ал Пачино са братя, или първи братовчеди.

🤣
Викаш Ал Пачино да му е ника тук😉

# 806
Хаха, Гогов с тоя вечен поглед на бито куче... Grinning

# 807
Примерно:
1. 7 консерви (риба тон, херинга, сардини, скумрия, кюфтета в сос, свинскл)
2. 21 протеинови барчета

Отбора с най-много събрана храна (примерно тонаж 😁) да получава обилна вечеря както им направиха + по половин бутилка вино примерно (не вярвам, че от 2 чаши ще се нафиркат 🤣)

Точно нещо подобно ми се формулира днес в главата.
Описано е перфектно!
Подкрепям!
Благодаря 🙂
Продукцията да си запише 😁

# 808
На всички жени на острова Бистра им е трън от самото начало. Че и на доста мъже. Така и не се усетиха, че Бистра може да бъде разклатена ако отпадне Мая. Но никой не пробва тази стратегия.
Напротив, самият Влади го направи и я изгони, но Йочколовски я спаси.

# 809
  • Другата България
Верче, кажи му, че и ник сме му измислили - Ал Пачино. JoyJoyJoy

И пак Гогов: “Аз не съм такъв, негативен....“
Тъй, тъй, изобщо не си. JoyJoyJoy

Петя ли е с татуировка на крака?
Нея май товареха в лодката след играта.

Общи условия

Активация на акаунт