🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 674
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 780
  • España
Оххххх , това с Мая си беше доста гадничко …чак мен ме заболя ! Не ми е смешно !

Обаче пък Миро как лазеше нагоре по палмата - същинска коалка ! 😉

# 781
Марина предупреди да не таим надежди и си спази обещанието. Толкова пък грам мисъл да не протича... ужас. Натресе и себе си, и рамото, на което си ривучка, на елиминация, хем имаше жокер, че ще се плува. Ама не, "искам да бия Бистра, нищо, че все не успявам" беше по-силно от всичко друго.
Между другото, умрях от смях с един пост по-напред в темата, че едното и дете било на годинка, другото и то там някъде. То така се раждат деца с 4-5 месеца разлика.

Играта за храна беше нелепа с това катерене, а и опасна. Можеше да се потрошат. То и без друго капят като круши, остава и да се почупят. Никак не ми беше смешно това с Мая. Бая удар отнесе, добре, че се е разминало счупване.
Всичката храна им дадоха този път и слава богу, че умрели от глад хора не води до добра телевизия.

От предния епизод вече сериозно започнах да се дразня на бъзиците с английския на Венци. На фона на Жоро Вортекса, Венци говори в пъти по-добре. И не той трябва да ходи на уроци, а всички други, които са решили, че с думи като "вортекс" и "имплементирам" ще смаят нацията, но грам не осъзнават, че ползването на чуждици е израз на бедна езикова култура. Няма как да се впечатля от чужди думи, вмъкнати в българска реч. Като много знаят, да подкарат цели изречения на английски.

Чакам довечера да видя как Дзами Честния разкрива всичките си коалиции.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:50 от Дидичка

# 782
Жоро Ризотото Joy

# 783
Марина може да бие Бистра само в реване.

Какво толкова е казал Гогов, че уж гледах, ама не съм обърнала внимание?

# 784
  • España
Като стана въпрос за начина на изразяване и говоренето , искам да изкажа специални благодарности на редакторите , които в подходящ момент вмъкват субтитри с правилния текст ! Като нямам предвид само “побългарения английски” … Ужасно много ме дразни “изговарянето” :”това да го изговорим;онова да го изговорим..”  ! Нещата се обсъждат, не се изговарят ! То дори и самото емоционално внушение е “стерилно” : “да го изговорим ( да кажем някоя и друга дума “от ред да мине”) … Извинявайте за отклонението !

# 785
И аз съм пропуснала какво е казал Гогов че го критикувате.

# 786
Бистра сама си каза, че не включва Мая в коалицията с Миро, защото е слаб играч (друга дума използва, но все едно). Какво по - ясно?
С какво може да ѝ помогне Мая? Гривни ли ще върти или ще бие някой? коалиции се правят между силни играчи.

Мая дава на Бистра приятелско спокойствие.
Може да са се виждали някога, но на Острова станаха приятелки.

# 787
Пъпешче, склонна съм дори "изговарянето" да простя, ама "вортексът" вече ме влудява. При това моят английски е отличен, а си представям колко е дразнещо за хора като Венци и Гогов, например, които не знаят езика.
Разбрахме го Гошо Златния, че говори два езика. Да си избере един и да спре да ги меша.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 19:15 от Дидичка

# 788
  • Враца
Какво е вортекс?

# 789
Водовъртеж.
Бисерът е на Жорката от епизода във вторник. "Като влезеш, брат, във вортекса..." или нещо от този род изцепи.

# 790
  • Враца
Хахаххахахаххаха, JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Много яко!

# 791
  • България
Гошо говори и датски според Ютюб канала му.

# 792
  • Другата България
slastna
По-скоро егото му е много голямо и сътвори този театър след като Георги го би.
Защо точно тогава реши да говори?
Венци много правилно разбра подбудите му, прочете го като отворена книга.
Естествено, че е его, то ние тук го прочетохме веднага само от това, което гледаме, та там на място няма да го разчете Венци.
Реагира като типичната отхвърлена жена, която не е проумяла защо е отхвърлена, но пък това не ѝ пречи да “отмъщава“ по единствения начин, който може и знае.
И то не особено умно, а направо първично.
Още повече когато предпочетената “жена“ е и по-умна, и по-силна, макар и временно.
Малко и на злоба го докара.
Маскирана като морал.

# 793
Аз мисля, че барчето което дадоха на Ванеса го дадоха от продукцията. Ако беше на Вера нямаше да чака чак толкова да зазлее момичето че да го извади.

Между другото щеше да е интересно Гогов да отиде по другите лагери да моли за храна за Ванеса да видим как щяха да реагират.

Всъщност вероятно е така. Ако Вера реши може да сподели. Минал е вече епизода.
А затова, че медицинските екипи на острова явно са доста зле се сетих, че гледах Гуспата по БТВ като разказваше, че го заболял зъб. Ходили до някакъв съседен остров. Зъболекарския "кабинет" бил на сред хола на зъболекря. Почнал да блъска с някакво желязо в зъбите и му изкарал по погрешка кучешкя зъб.....
Барчето си беше мое и наистина го пазех за черни дни. Ванеска беше болна, имаше температура и инфекция някаква. Не искаше да ходим по другите лагери, въпреки че това щеше да създаде съдържание и беше приветствано от страна на продукцията. Тя беше категорична и аз я подкрепих. Радвам се че Гогов успя да я накара да изяде барчето, защото и се отрази добре. Факт беше, че последните няколко дни нямахме почти нищичко за хапване. Буквално закусвахме, обядвахме и вечеряхме ... Кафе.

# 794

Изпревари ми въпроса, че аз нали съм тукашния Гогов😊

Ама не, "искам да бия Бистра, нищо, че все не успявам" беше по-силно от всичко друго.

На всички жени на острова Бистра им е трън от самото начало. Че и на доста мъже. Така и не се усетиха, че Бистра може да бъде разклатена ако отпадне Мая. Но никой не пробва тази стратегия.
Мая си изгони по един или друг начин дразнителите, успокои се и двете с Бистра в момента са на курорт. Четирима мъже се грижат за тях.
Бистра си има слабите страни. Не е много добра в пъзелите. Не е добра на баланс. В смисъл по греда  не е добра. На един крак всички видяхме, час и трийсет минути....баси. Мая е минала същата школа и знае как да я надъха.
А другите жени се хвърлят уж с лагера зад гърба си, но нямат тази сигурност, че някой ги чака да се завърнат.

П.П.
Аз мисля, че барчето което дадоха на Ванеса го дадоха от продукцията. Ако беше на Вера нямаше да чака чак толкова да зазлее момичето че да го извади.

Между другото щеше да е интересно Гогов да отиде по другите лагери да моли за храна за Ванеса да видим как щяха да реагират.

Всъщност вероятно е така. Ако Вера реши може да сподели. Минал е вече епизода.
А затова, че медицинските екипи на острова явно са доста зле се сетих, че гледах Гуспата по БТВ като разказваше, че го заболял зъб. Ходили до някакъв съседен остров. Зъболекарския "кабинет" бил на сред хола на зъболекря. Почнал да блъска с някакво желязо в зъбите и му изкарал по погрешка кучешкя зъб.....
Барчето си беше мое и наистина го пазех за черни дни. Ванеска беше болна, имаше температура и инфекция някаква. Не искаше да ходим по другите лагери, въпреки че това щеше да създаде съдържание и беше приветствано от страна на продукцията. Тя беше категорична и аз я подкрепих. Радвам се че Гогов успя да я накара да изяде барчето, защото и се отрази добре. Факт беше, че последните няколко дни нямахме почти нищичко за хапване. Буквално закусвахме, обядвахме и вечеряхме ... Кафе.

Значи по- горното ми предположение, че е твое е вярно.
Как само кафе? От него повече се огладнява, а и на празен стомах не е добре

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 19:43 от Лорд Шаш

Общи условия

Активация на акаунт