🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 657
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 765
Бистра сама си каза, че не включва Мая в коалицията с Миро, защото е слаб играч (друга дума използва, но все едно). Какво по - ясно?
С какво може да ѝ помогне Мая? Гривни ли ще върти или ще бие някой? коалиции се правят между силни играчи.

# 766
  • София
Лорде, няма да споря с теб.
Бъдещето ще покаже кой е прав и кой крив.

# 767
Мая няма да остане във финалната тройка....не я виждам там...в един момент все ще отпадне.
И за мен тя е изначално бита карта....

# 768
  • София
slastna

По-скоро егото му е много голямо и сътвори този театър след като Георги го би.
Защо точно тогава реши да говори?
Венци много правилно разбра подбудите му, прочете го като отворена книга.

# 769
  • España
Срам, не срам ще си призная, че Венци и Виктор са различни хора разбрах, когато ги сложиха на игра един до друг....ся отивам да се червя в ъгъла.
СлаБе, не си сама ! Аз  в началото , когато не им бях научила имената , си мислех , че са един човек …

Жоро с жестовете с ръцете е съща Ангела Меркел : . 🤪😂!
Според специалисти по жестовете , този знак “колибка” разкрива  човек, който обича да контролира : хора;ситуации …като същевременно запазва привидна дистанцираност .
Майката на Галактиката е като рекламен модел на сайта , в който всички списваме ! То надписи ; то тениски ….

Играта Богати/Бедни беше с предизвестен край ! Така и не схванах идейния замисъл при избора на играчи … А Гогов вече толкова ми е на сърце, че някак му прощавам арогантното поведение в края !  

Битката за храна беше епична ! Най-после блесна и звездата на Алекс ( често в заставките пускат момента с падането му от палмата и имах съмнения , че може да е и той в отбора на отпадналите по медицински причини, но Слава Богу , размина му се ). Изобщо , като ги гледах как събираха храна като подивели и кой както може , няма как да не се замисля , че колкото и цивилизовани ; мислещи и способни да сме ние човеците : “венецът на еволюцията” , стане ли въпрос за оцеляване , всъщност показваме “скритата си природа” ! Това , което ни различава от другите представители на животинския свят е “феърплеят” , който снощи видяхме и това беше много хубаво ! Амааааа….много чесън , много нещо….те сякаш не са на Филипините , а в Трансилвания !

Приятно впечатление ми направи изказването на Дзами за Нина . Изобщо Дзами ;Влади; Бистра и малко Георги са ми “много шарени” откъм лични симпатии!

# 770
Защо точно тогава реши да говори?
За да развали репутацията на Влади и Венци, не ли ?

Непопулярно мнение (Мери_Ан, не чети Joy): Мая ми е симпатична. Трябва смелост, за да излезеш и да кажеш чистосърдечно и директно, че не искаш да играеш в обстановка, в която всеки твърди, че се кефи супер много на игрите, желае да излиза на терен и всякакви такива.

Мая ми е симпатична и на мен по някакъв начин, но не по тези причини.
Аз съм то тези дето се палят на разни и игри и от дете страдам, че на на всички им се играе толкова много, било то криеница или после примерно карти и така до ден днешен - наскоро имахме тиймбилдинг и половината ми екип не му се играеше на игра дето те избраха да се запишем (хубаво, че преди играта де и успях с други хора да се включа).
Та Мая, Диляна и прочее - черна точка от мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 16:19 от Одри ♡

# 771
Няма Диляна (не и сред участниците), има Биляна

иначе водещата е Диляна Попова

# 772
да - Диляна водещата, спрямо което каза в Надкаст.

# 773
  • София
Малко ринопластика. 😉

# 774
Това много боли..гадно си е доста.

# 775
Видя се, че част от участниците измъкнаха клинове от раниците.

# 776
Малко ринопластика. 😉

Намести и чакрите 😁

# 777
  • София
Тая история на Марина да се доказвала пред децата си каква е супер състезателка си е супер ш*т. Та тези деца са на годинка-две. Единственото, което ще разберат, е липсата на майка им в най-крехката им възраст. Какъвто и пример да си мисли, че дава, то със сигурност не е на децата й. За мен участието й си е чиста проба "не съм си поживяла, сега ми е паднало". Да имаш две деца на 25-6 годишна възраст си е точно това - неизживяни младини. Да им го пусне това свое участие като пораснат и вече разбират. Ще ми се да я видя как тогава им обяснява какъв пример им е дала.
Не знам какво не му харесахте на репликите на Гогов. Да, беше си злорадстване, но прозира предистория. Явно Маринката и компания пак са се правили на велики и това е в отговор.

# 778
Репликите на Гогов са същите които и тук се писаха. Чак възмущение от тях..не знам.

# 779
Аз още след тогавашния епизод написах, че Дзами реагира като прелъстен и изоставен. Тригер му беше подкрепата на Влади за Жоро на играта. Не мисля, че е имало други подбуди или някакви ултра яки стратегии. Няма толкова ум Дзамито за дълбока игра.

Не бих злорадствала, че някой е наранен физически, пък бил той и неприятен за мен участник.

Общи условия

Активация на акаунт