🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 746
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 330
  • Другата България
Това, което направиха нумеролозите щяха да го направят и в лагер 3 - Миро го предложи още когато Саното им каза, че “няма безплатен обяд“. Старо куче е Миро, веднага се сети.
Не е нещо необичайно, гледали сме го и в други формати когато едно племе например иска да изгони участник, нарочно губи, за да отиде на съвет и участникът да е номиниран. Или направо изгонен.
Виж, щеше да е интересно ако дискът беше с Глорианци.
Колко ли време щеше да е нужно на Гошо да обясни на тренер и Марина какво, защо и как.....Sunglasses

# 331
Георги не е злодей, той е злоБАР, има разлика 😀.

# 332
Виж, щеше да е интересно ако дискът беше с Глорианци.
Колко ли време щеше да е нужно на Гошо да обясни на тренер и Марина какво, защо и как.....Sunglasses

Там май само Марина е бедна и нямаше как да стане тази схема.
Но факт, че щеше да извади рамо да ръкомаха .

# 333
ladonnae, съгласен съм за  Петя. Да, много ясно че никой няма право насила да я гони, но след като тя сама предлага да напусне лагера, че и информация издава е етично да напусне истински.
Честно казано много ми се иска да го направи. Да види, че в другия лагер не всичко е цветя и рози

# 334
Той е като Андрей Райчев (или както се казваше онзи политолог), дето.. ако му вържеш ръцете и не може да говори.

# 335
Той е като Андрей Райчев (или както се казваше онзи политолог), дето.. ако му вържеш ръцете и не може да говори.

Май имаше нещо такова.

Ако съм прекарала вече не знам колко време с Марина и Тренера, даже за да си спестя травми щях даже да се откажа от тази идея да им обяснявам и щях да пратя Киро.
Той по-бавно говори така и може да има по-голяма успеваемост с тях . Laughing

# 336
И аз съм пристрастна към Вера+Гогов и покрай тях и към Дзами и доста ми беше забавно как Дзами правеше шоу.
Но ето, че на Венци и Влади не им беше забавно. И тук има такива мнения.

Ако бяха се събрали да прецакват някой, на когото симпатизирам щях да съм с други чувства, но не към правилата, правилата са си ясни и който може се адаптира към тях. Но то пък кой друг да прецакват Венци не могат, Миро не биха го погнали, а Алекс има супер малко гривни.

Дано да победи днес Дзами, ма като гледам промото едва ли, то даже малко отрязаха, от това което излъчиха вчера. Но все пак се надявам да не съм видяла добре.

# 337
  • Варна
Оф,в момента гледам Лора, ми тя е бетер Мая, ужас.

# 338
Съжалявам за отклонението, но верният отговор не е ли 31 триъгълника?

# 339
  • София
Aз ги изкарвам 27.  16 единични, 7 четворни, 3 деветорни и големия.
Много ми беше забавно как Дзами се прави на умряла птица, особено като мяташе лостовете и ей такичка с едната ръка побутваше накриво единия им край. Трябва да направим и събрани съчинения от лафовете на Гогов.

# 340
  • София
27 са.
Аз се учудих на първата задача защо сбърка Вера в началото. Доколкото видях, тя отговори 4, а в това нямаше никаква логика, защото последното число беше 5 (четири вертикални, задраскани с пета черта).
Редицата беше 1, 1, 2, 3, 5.

Но иначе много ми хареса хладнокръвието им с Гогов. Приятен тандем.

# 341

аз виждам даже само 6 четворни Simple Smile, ма явно бъркам

п.п.
Оф открих го, ще спя спокойно Simple Smile

# 342
Вчера докато даваха Марина. Ми нейното лице дори като не реве излъчва реване. Ако трябва да олицетворя емоцията рев/плач това е Марина. Сериозно се притеснявам за нервите и.

# 343

Кирил се изложи за пореден път. Подмолно издаде Петя и дори излъга, че тя е издала на Жоро стратегиите в лагер 1, а такова нещо нямаше. Единственото което попита жената е дали може да се премести в лагер 2.

Не е вярно, че нищо не била казала/издала. Дръпна Жоро настрани и му каза : имай предвид, че на играта си сам, ще играеш сам срещу всички, да си знаеш. Всеки с малко мозък би разбрал, че това означава саботаж от страна на Дзами. А Жоро може да е злобарче, но никак не е глупав, така че я разбра веднага. Той нали затова искаше да ги подкупи с храна, срещу това да не го слагат на таблото. Защото очакваше именно такава стратегия, и Петя просто му я потвърди.

# 344
Ох не знам за Марина, обаче на мен не ми излизат и тия клещи от съзнанието.

Явно Мая наистина е голям дразнител , че тук за нейния маникюр център се изкоментира доста , а тази идиотщина минава някак си под радара.

Ще ме извиняват продукцията, но не могат да ме убедят, че веждите на която и да било участничка в този формат са оформени с клещи.

Общи условия

Активация на акаунт