🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 855
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Коментарите на Саното тук ми допадат и правят атмосферата. Не е като в едно др. шоО, дето досега да са ги наритали вербално и двамата водещи...

# 451
  • Другата България
Хмм, така както се мотаеше Гогата и се халосваше ми се стори, че ще го удари на джентълментство.
Но му личеше, че не се кефи нито на игра, нито на победа.

# 452
Това бе още една от поредицата тъпи игри в това състезание.

# 453
  • София
Игрите трябваше да са обратно. Заслона за богатите, греблата за бедните, за да има все пак някаква равнопоставеност между играчите.

# 454
  • София
Да, не беше точно игра - нещо като Бързи-смели-сръчни гостуват на редакция Хумор, сатира и забава.
Но пък (като зрител) го приемам точно като намигване. И не е като да слушаме пъзелиста, Ам Гъл Хеликоптера, БиБетата или да ревем за да напълним басейна.

ПП. Точно, съгласен с горния - преди моя - коментар.

# 455
Сериозно ли издадоха с промото от снощи с вика на Жорката,че печели?Мислих си,че е за заблуда но не би.
Дявало,нали беше им казал да си вземат бележка и да не издават на зрителя,но те си карат както си знаят.

# 456
  • София
Какво му става на Дзами с тия мераци да прави разкрития? Той къде мисли, че се намира, на пионерски лагер?

# 457
Дзами и той се излага. Щял да разкрие Влади и Георги, защото не обичал лицемерието. Кааажи чес'но...

# 458
Грешен ход и автогол е май цялата работа...

# 459
Eех стана турски сериал 😂 много яко

# 460
Е не, егати простотията от страна на Дзами. Той искал да прави тайна коалиция ама сега разобличава друга коалиция.

# 461
Еми Миро е топ оф дъ топ Purple Heart

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:37 от Одри ♡

# 462
  • София
Да, Миро е върха Heart Eyes

# 463
Аха да харесам Дзами и пак не му се получи. Прекалено първосигнален грубиян е.

# 464
  • София
На мен тук ми се привижда ръката на продукцията:
в ускоряване и инспириране на хода на Дзами - особено в седмицата, която се точи мудно и няма съдържание, а повече пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт