🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 840
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 465
Грешен ход и автогол е май цялата работа...
И на мен така ми се струва.
Информацията, която знаеш,  ползваш за себе си, не я обявявяш на всеослушание.

# 466
  • Варна
А бе до оня ден плюхте тука всички Гогов, че преписвал, пък сега " Аз първа го харесах ".🤣🤣

Пфууу, аман от Гошо Йогата.

# 467
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не мога да го разбера Дзами как изведнъж реши да се разприказва и започна тази тирада? Отникъде дойде това, убедена съм, че е побутнато от продукцията.
Миро обаче как хем го надуши Влади, хем го хързулна, много е точен и наблюдателен.

# 468
  • София
Дзами изплиска легена преди да е го е напълнил достатъчно. Ходът му няма да донесе очакваното поумняване или морална похвала из другите лагери.
В бедната откъм (повтарям се) съдържание седмица, Богът от машината подръпна въженцата на този-онзи и сътвори пореден бълвоч на гърба на участниците.

# 469
Дзами може да си мисли, че така играе ва банк. По подобен начин, излишно и по-грубо скочи и на Петя, когато разбра, че е говорила с Георги. А след загубата му днес и признанието, че не знае "победителите не ги съдят" съм много разколебана в капацитета му.

# 470
Оф, много нагласено взе да ми изглежда всичко...
Гривната точно в лагер 2, а лагер 3 по-рано знаеха лагер 2 какво биха направили, ако им се падне да избират...

А Дзами е най-големият лицемер, нищо че си подскача там и говори за "мъжки" думи, семейства, всичко за лагера, ала-бала...
Той скрит съюз има ли - има. Даже два има - които взаимно са си противоречие. Ама щял да разкрива на другите, защото те пък как така имали и те...
За мен лично цялата им тройка с Гогов и Вера (те двамата даже ми бяха симпатични до един момент) е създадена с цел да бута точно Дзами напред и нищо повече. И затова ме дразни той като се прави на нещо много загрижен за всички, защото именно той тъче на два стана и се прави на гръмнато зайче

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:52 от Geri2000

# 471
  • Варна
Ама нали това е играта, хора???

# 472
Дзамито май се подразни на това, че на играта Влади е бил за Георги и 'справедливостта да възтържествува'.
Точно както Миро каза, като зарязана любовница реагира и реши да вдигне патардията Grinning

Ама много ми олекна. Че и Вера и тя държи сметка Влади и Георги коалиция ли били. Бре, а те с Дзами и Гогов що не си обявиха коалицията?

# 473
Начи, досега може и все да имаше момент на съмнение в мен за намеса, ама сега това от Дзами тоооолкова изкуствено ми дойде, че няма накъде повече.

Венци верно по-добре да не говори 😆

Нова игра -пием Дзами като каже "мъжка дума" 🍻

# 474
  • София
Ох, изложиха се много Дзами и кемп. От какъв зор а) ще огласяват съмнения за коалиция и б) ще се очаква някой да си разкрие коалицията? На мястото на Влади и Жоро щях да им кажа, че каквато и коалиция да имам, те са последните, с които ще го споделя Simple Smile
Той изобщо имаше ли нещо в главата днес Дзами? Обвинявам глада! Wink

# 475
  • Другата България
Хайде без внушения и всякакви други неразбрани писаници, никога не съм “плюла“ по Гогов, още по-малко, че е преписвал. JoyJoy

Сега, относно видяното преди малко.
Чак не е за вярване какво се случи. И не допусках изобщо, че тъкмо харесах Дзами за играта му, и той се срина по такъв нелеп начин. Чисто отмъщение си беше това от негова страна, към Влади, тази конкуренция от самото начало между двамата и това надскачане на “алфи“ най-накрая даде резултат - дойде момента Дзами да си му го върне на Влади. И за това, че го “изостави“, взимайки и Венци, за това, че отказа да прави коалиция с него, и за всичко останало. Изключително нелепо, ще се изправяш пред всички да издаваш чуждата стратегия!!! И защо, по ягодите? Къде си мислиш, че се намираш - в “Бързи, смели, сръчни“, или пък ти се доигра на “Не се сърди, човече“??? Какво, ако Гошо и Влади се бяха изправили и си бяха “признали“??? Оффф, много се ядосах.
И ще наричаш публично Венци Санчо Панса! Той, че е в тази роля, в нея е, ама така да го обидиш, и защо - защото има най-много гривни?
Верче, ще ме извиняваш, ама коалицията ви ми олекна, симпатизирам ви на теб и Гогов, но Дзами изпорти работата.
В случая вярвам на Влади за повече от казаното, дори и на Георги поведението беше повече в реда на нещата, отколкото това на Дзами.
Миро, разбира се, както всеки път, така и този път си беше топ оф дъ топ. Той ги “видя“ нещата отдавна, много преди Дзами, какво - да беше спретнал един другарски съд край лагерния огън? Пардон, диск?

А, опс, сега пък Дзами и Бистра имали отношения, ама не са се виждали преди да влязат във формата. JoyJoyJoy Остана ли някой с някой да не се е познавал, редил пъзели, имал някакви отношения?

Естествено, само и единствено Киро все още не разбира какво става и какво се случва......

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:51 от Merri_An

# 476
  • България
Дзами се издъни яко с това, не сме в Биг Брадър, където са забранени коалициите. Нищо няма да постигне с това.
Бистра какви отношения е имала с Дзами* преди формата?! Grinning
Тя е "имала отношения" на този етап и с Дзами*, и в момента с Гошо. Много християнско, много протестантско.

Днешният епизод беше толкова скучен, че си цъках фотошопа и не гледах грам видеото.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 23:30 от ferencliszt

# 477
Сълзина пак реве Sob

# 478
Света Марина дали няма да вземе да слуша Кирчо и наистина да сложи Бибитата

# 479
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде Киро и той плете мрежи как ще отмъщава на Б/Б.

Общи условия

Активация на акаунт