🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 820
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца
"Победителите не ги съдят"

# 571
Моля някоя добра душа да напише коя е фразата, която е трябвало да разгадаят Дзами и Георги, защото ми стана интересно, а нямам възможност да търся из качения епизод.
„Победителите не ги съдят!“

# 572
Моля някоя добра душа да напише коя е фразата, която е трябвало да разгадаят Дзами и Георги, защото ми стана интересно, а нямам възможност да търся из качения епизод.

Подсказката беше - Който пише историята няма проблеми със закона
Отговорът: Победителите не ги съдят.

# 573
Благодаря ви!

Странно, че са мислили толкова и са им трябвали подсказки.

# 574
  • Другата България
Аз имам едно-две въпросчета към Монохондрия.
Ако реши да ми отговори. Ако не, ще я разбера.
Та, Верче, сега като гледаш какво направи Дзами снощи, одобряваш ли тази негова постъпка? Не искам изобщо да навлизаш в подробности за последствията от нея.
Самото публично оповестяване на това с кого играе Влади за теб какво беше /абстрахирай се от нашите мнения, които на 99% са идентични/ - проява на морал и честност /WTF???/, глупост, или проява на наранено его?
Това първо.
И второ въпросче - предвид мнението ти, че не е редно /да не използвам не е морално, че в този формат тази дума за нищо я нямат /е// да има хора, които са се познавали ПРЕДИ формата, как ще коментираш признанието на Бистра, че с Дзами са....редили пъзели някога, но не сега? Това Дзами на вас /семейството му/ беше ли ви го споделил?
Знам, че са щекотливи въпросите, пък и станаха три, знам и мнението ти за Дзами и това, че го уважаваш, затова ще те разбера, ако не желаеш да отговориш.

Едит. Още се смея с тази снимка, и на тримата. Три физиономии, изразяващи толкова различни емоции, съвсем неподправени.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 16:03 от Merri_An

# 575
  • България
А Георги кореняк софиянец ли е?

На мен ми звучи да е израснал във Варна по акцента. Миналата седмица търсих информация за нещо, свързано с работата, и попаднах на гробищния регистър - на едно от централните полета, където са погребани видни българи, живяли през 20. век, фигурира и някой с фамилията Коджабашев.

# 576
  • Враца
Ами, то беше видно, че и Гогов беше против тази публична глупост и изрази мнението си човека, ама явно не може да му се противопостави. В смисъл , не му се влиза в конфликти с Дзами, вероятно и Вера се е чувствала така, но по същата причина , не се е опитала да го възпре. Така си мисля, де.

# 577
Рената е от Варна.

# 578
  • София
Всичко сте казали, ама ей на - още не мога да повярвам как Дзами се простреля в двата крака - веднъж като изпорти Петя и втория път като дръпна една Гогова ракия и излезе пред дружинния съвет да изпорти другарчето, в шок съм, а тамън даде признаци, че знае къде се намира.
Довечера г-жица "Ще помисля сериозно, но не възлагам големи надежди" вероятно ще се опита да пусне себе си , да видим дали КирЖуан и АмГъл ще й позволят. Нищо де, вярвам, че каквото и да стане пак ще рИве.

# 579
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дзами на мен ми прилича на Санчо Панса, а не Венци. Започнах да му симпатизирам и ми харесваше как заигра, а той се остави емоциите да го завладеят и близнака в него заговори. Плюс, че съм убедена, че и продукцията подбутна разговора, за да разбуни кошера.

# 580
Според мен Дзами имаше предвид, че Венци го водят за носа. Тук гривните не са важни, важно е дали си наивен. Гривни се губят лесно.

Аз обаче съм в шок от твърдението снощи на Венци, че не е в коалиция с Жоро. Това е явна лъжа и рязко сваля мнението ми за Венци като добрдушко - наивник. и го принизява до последен лъжец.

Illit, Дзами е много импулсивен. Това да спи с някого, да му мисли злото и да го лъже в очите - както правят Влади, Георги и Кирил - той не го умее. Като му дойдат повече емоциите казва всичко.
Обаче за мен хода му бе добър - свали картите на масата. Сега вече Влади и Жоро ако си затраят са големи лицемери. Реално той им каза "вие сте мои врагове, аз зная че сте ми врагове и ви го казвам, за да не се преструвате че не съм ви враг. Стига преструвки!"

# 581
Ами, то беше видно, че и Гогов беше против тази публична глупост и изрази мнението си човека, ама явно не може да му се противопостави. В смисъл , не му се влиза в конфликти с Дзами, вероятно и Вера се е чувствала така, но по същата причина , не се е опитала да го възпре. Така си мисля, де.

Гогов не одобри и на публичното изявление на Дзами си мълчеше.
Но Митохондрията явно е била съгласна, защото се включи в атаката към Влади да му дири сметка има ли, аджеба, коалиция с Жоро.

# 582
А Георги кореняк софиянец ли е?

На мен ми звучи да е израснал във Варна по акцента. Миналата седмица търсих информация за нещо, свързано с работата, и попаднах на гробищния регистър - на едно от централните полета, където са погребани видни българи, живяли през 20. век, фигурира и някой с фамилията Коджабашев.

Стана ми интересно и му разгледах ютюб профила, там е и интрото от Островът, където се е представил от София, но може и да е израстнал другаде, като голяма част он нас.

ПП. На клиповете от преди пет години, ако не ръкомаха няма да го позная. Добре му се е отразила възрастта (казвам го в добрия смисъл)

# 583
Айдееее.... и Бистра и Дзами са си допирали "това в онова", както ме научи да се изразявам плъхчето Георги..

Той (Георги), ако не му се извади някое рамо до края на формата, може да го поканят в авиацията с тези перки.

И пак към Верчето:

- Верчеее, е ти кат предаде, той нищо ли не върна? Нещо , целувки , адресирани поздрави или пък общи такива, поне? Simple Smile

🙂 Аааа, върна, върна...ще го регистрираме, има интерес! Но не може сам, горкият, трябва да му помогна...

Верче вкарай го Гогов във форума кажи му, че не боли. 🤣 Щом аз шашавия рокер се престраших 😊
А тук освен мен целия форум са му фенки 😉 и фенове.
А ако успееш да прикоткаш Миро ( хиляди въпроси напират тук последните епизоди към него) и Бистра 😊 ( да я питаме тук някои друг въпрос , може и по-неудобни 😉) цена няма да имаш.

Няма да успея днес с моето нередовно "картинно фентъзи"; то и, ако го посветя на снимки на "5-годишни деца" няма да ги познаете. Simple Smile
Обобщението на другия ни съфорумец с елементи на "репортаж отвъд явно видимото" е всеобемно и достатъчно като трейлър на епизода. (И аз ги чакам с нетърпение, да си знаеш!)

Затова, подчертано (както и помолих; и само от последните ни 10-тина стр.) набързо събирам една компилация за Продукцията - ако щете си я четете, още по-малко "струват" нашите "драгизрителски" мнения за титани на шоАта, като всички вас (от 3-те творчески колектива). Само да си знаете, харесваме О100Г (повечето от нас тук) и ни се ще да направите следващ(и) сезон(и). Ама ако сте инати и ви е кеф да се изживявате като Бога от машината - няма да изкарате колкото онова конкурентното. Дали ви хрумва, че и да сте "новото предаване", хората имат критерии от всичко изгледано преди вас (и паралелно) и онези, дето не са крайно в сегмента ББ, си имат доводите кое ги държи пред екраните.

Тъй. Наистина се оляхте с шуробаджанащината. И уж мислехме, че вече знаем кой с кого (не иде реч да се редят пъзели, но и това), а ето, че нови клонки от "дървото" се появяват в обектива. Дяволо е прав: вземете да направите едно анимирано (може и 3Д) дърво и си го сложете като заставка на този първи сезон.
Ще ви помогнат няколко наши мнения: Например:
https://bg-mam.ma/p/1704821/48791530  - схема минимум за разположението по "клоните".
@gabidi се пита: "И аз се питам, остана  ли изобщо някой, който да не се е познавал с някого преди това?" - Ясно е, че ако има такъв, той не е в този сезон, който гледаме. И, въпреки семейното кълбо, което сте оплели, "От връзкарите само Георги (в по-голяма степен) и Бистра дават съдържание за нивото на такова шоу, което се стреми да е лидер в бранша." Прав е Дяволо. И: "Вече за сезон 2 няма да имат оправдание ако повторят подобен каст в който на пръстите на едната ръка са тези без връзки или познати."
Повече и по-цялостно: https://bg-mam.ma/p/1704821/48792683
А @Гарганела ви пита направо: "Защо са предпочели познатите и познатите на познатите за мен остава енигма. Надявам се, че след предаването ще се появи някой  от организаторите да отговори на този така интересен въпрос."
Елемент за (не) качество"Човекът, който сглобява промото, не гледа предаването." - и не е само впечатление на @ferencliszt. "Простите "драгизрители" намират анонсите ви за лаишки. Някои от 2 седмици "едва доглеждат епизодите ви": https://bg-mam.ma/p/1704821/48791866
@Soney, която не крие, че харесва предаването е събрала в само 2 точки едни "неща", дето не ви правят много оригинални и професионално иновативни: "Шоуто продължава да ми стои по-високо от конкурентното шоу, затова ми е много болно че някои от отвратителните черти на другата продукция се наблюдават и тук":
https://bg-mam.ma/p/1704821/48792451
@Nona M гледа вашето, не конкурентното! И какво споделя: "Все по- скучно взе да става, щом си ровя в телефона докато гледам."
Пост в друга тема, в която казвам горе-долу същото, като там поводът ни е "рейтингите" - където, впрочем, пак не сте добре. https://bg-mam.ma/p/1654593/48788405

Това е накратко. Не съм "извадил" нищичко за самите игри. Шуробаджанащината; това, че се мислите за единствени (да де, така си е - 3-4 "творчески колектива", хранени от 2 големи телевизии); малкият пазар и бедните бюджети (ето, съгласен съм с това - в нашите си отечествени рамки); статута, изчерпващ се в (само) 2 поговорки - за зелника (ако едно падне, друго ще изскочи; зер, ако не сте вие - двете телевизии само избори трябва да дават) и онази, че дума дупка не прави (нека си пишат такива като нас - а съвсем сериозно: сигурно само тук във форума има няколко кандидат-сценаристи, по-кадърни от вашите)... всичко това ви е самосъздало пагубното его, че вие сте водачите в стадо на слепи.
(Е, не всички сме слепи, вие - обаче - май сте еднооки. Пак сте царе, ала ако не усещате граховото зърно - ще ви катурне то един ден.)

Знам, че продукцията поглеждат форума, но ако случайно пропуснат това ти мнение хубаво е някой да се сети да им го качи във facebook страницата.
Може пък да има отражение за следващата година

# 584
На времето имах шеф Коджабашев, работехме по всички варненски курорти. Софиянец, сега се занимава с логистика.

Общи условия

Активация на акаунт