🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 676
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Понеже преди няколко страници споменахме Ледена Епоха..

# 722
  • София
Ледена епоха меметата са връх 🤣🥰.
Не е толкова животозасрашаващо. Хората ходят на почивка там и в другите архипелази. Ако ви се случи, носете оцет при случай на опарване от медуза.

# 723
Аз мисля, че им дават някакви екипи, защото в снощния епизод забелязах, че Бистра и Петя бяха облечени в едни и същи черни горнища.

Фортунче, и моите фаворити са Миро, Бистра и Венци Grinning

# 724
Заради катеренето вчеря мъжете бяха с клинове...с голи крака няма как да се катериш по ствола на дървото..
И жените..повечето..

# 725
В днескашния епизод, озаглавен "Криндж парти", видяхме:

- Берекетчето и Биляна се чудят кой, кого да носи. Накрая взимат по един кокос и кой откъде.

На всичко се смях, но от това паднах под масата Joy

Абе на Филипините да няма вампири? Laughing

А между другото почти съм сигурна, че Майчето си има ринопластика.

Забелязвам, че отслабването започва да си личи и при останалите играчи, като Бистра (на която носа и още повече изпъкна Grinning) и най- накрая при Нина.

# 726
Нямаше как да сложи Петя срещу Бистра. Едната богата другата бедна.
Да, така е, но можа да сложи жена от другия лагер, не от своя, и да сложи жена, а не е Гогов

# 727
Нямаше как да сложи Петя срещу Бистра. Едната богата другата бедна.
Да, така е, но можа да сложи жена от другия лагер, не от своя, и да сложи жена, а не е Гогов

На мястото на Гогов ако е жена..тя трябва да има над 3 гривни. Коя визираш да е такава...богата?

# 728

С над 3 гривни е само Бистра. Другата богата Ванеса е с 3.

От бедните от друг лагер можеше да сложи:
Вера -> има шанс за нечестна битка, ако Гогов реши да я пази
Биляна -> Марина не я долюбва
Мая -> има шанс за нечестна битка, ако Бистра реши да я пази

Общо взето добрата опция на Марина беше да не играе, защото в честна игра няма много шнасове, но много иска и така.

Иначе можеше да пусне Бистра + Миро, срещу нея и Мая и имаше доста шанс да и паднат гривни Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:54 от Одри ♡

# 729
Резултати от анкетата след 3 дни гласуване:

Кой е злодеят на сезона:
Георги - 137 гласа
Кирил - 38 гласа
Марина - 23 гласа
Мая - 17 гласа

Кой ви е най-забавният персонаж:
Гогов - 134 гласа
Венци - 36 гласа
Дзами - 24 гласа
Шериф - 22 гласа

На кой лагер симпатизирате?
Мимо-Гарсия - 87 гласа
Нумеролози - 71 гласа
Глория - 5 гласа

Имало ли е с**с между Кирил и Биляна?
Да - 70 гласа
Не - 34 гласа
Затруднявам се да отговоря - 46 гласа

Извадка: 167 гласували

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:28 от diziler

# 730
В днескашния епизод, озаглавен "Криндж парти", видяхме:

- Берекетчето и Биляна се чудят кой, кого да носи. Накрая взимат по един кокос и кой откъде.

На всичко се смях, но от това паднах под масата Joy

Абе на Филипините да няма вампири? Laughing

А между другото почти съм сигурна, че Майчето си има ринопластика.

Забелязвам, че отслабването започва да си личи и при останалите играчи, като Бистра (на която носа и още повече изпъкна Grinning) и най- накрая при Нина.

Много повече от рино има, някъде назад бях постнал снимки преди и след, почти не може да се познае.

# 731
От дни не съм коментирала, то е ясно - Жоро ми е неприятен. 😀

Но това, което не разбирам е в битката за храна - Дзами ОТНОВО първата му работа бяха барчетата. 2 метра мъж трябваше веднага да застане на пост-стълба. 😀 Много зле се разпределиха Нумеролозите сякаш, две торби, ама боклуци с които пак ще са гладни.  Защо не се втурнаха първо към по-важните неща - брашно, паста, ориз. Глория отново по-добре се справиха.
Като цяло това бутане, дърпане, блъскане за храна ми е много неприятно. И то за стоки, които след 2-3 дни ще са се развалили вече и няма да могат дори да ги ядат.

Избора на Марина непонятен си остана, никаква логика. Като трябва да е морална я няма никаква, а сега за игрите не можела тя така да постъпва. Ония, който щял да даде ориз само ако ЛИЧНО НЕГО не го сложат да играе и той иначе високо морален.
Гогов с всеки изминал епизод ми харесва все повече, а в началото ми беше неприятен. С Жоро си смениха местата в моята класация.

# 732

Чета коментари във ФБ, и попадам на това:
“Кой е този втория Виктор???
Кога е дошъл???“
JoyJoyJoy

Пфу пак не разбрали, на Венци братовчед му, много ясно:

# 733
Основната грешка на Марина е че не мисли в перспектива а за моментната емоция на база искам-не искам. Жалко, майка деца ще възпитава. Ако беше разумна щеше да направи избор така, че да има вероятност някой силен играч (потенциален финалист) но беден да си тръгне. Т.е. избира двама силни богати и двама силни бедни. Примерно Миро и Гогов и Влади и..кой остана от силните бедни, Алекс?  В смисъл да мисли в това направление, а не само за собствения си задник. Супер майката показа  детинско поведение. Рената по-мажеше да мине за супермайка.
А като стана дума за майки Лора и тя била майка и сподели, че до острова не била пипвала тиган! Та много благодарна на преживяването. Направо ми висна ченето.

# 734
  • софия
Срам, не срам ще си призная, че Венци и Виктор са различни хора разбрах, когато ги сложиха на игра един до друг....ся отивам да се червя в ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт