🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 668
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 735
И Вера и Нина са майки, но някой натрапва ли ни го така в очите? Повдига ми се от тази Марина.

# 736
А между другото почти съм сигурна, че Майчето си има ринопластика.
Има, има. И вчера за малко Венци да ѝ направи втора с лакът.

# 737
А да, и Верчето може да мине за супер майка. От всички майки Марина най-зле. Какво ще гледат децата и - как майка им губи всяка игра, как непрекъснато някой я спасява, как не си владее емоциите и непрекъснато реве и как взима неразумни емоционални решения. Мен би ме било срам ако съм и дете. И наистина ако не ни го навираха тоя образ някак на Марина можеше и да и е простено. Жена е все пак.  Нямаше чак толкова да я дъвчем ама..продукцията лоша шега и изигра с вкарването в образ.

# 738
На Вера, Нина, Мая децата са по-големи, Маринка взех да мисля, че може би има някаква следродилна депресия, ето част от симптомите:

Скрит текст:
Чувствате се тъжни или плачете много, дори когато не знаете защо;
Настроенията Ви се променят внезапно и без предупреждение;
Не сте способни да се концентрирате или да вземате прости решения;
Искате да избягате от всички и от всичко;

# 739
Дечицата ѝ са по-големи, късно е за следродилна депресия. Просто е много емоционална и объркана, затова така избива. Аз не мисля, че е лош човек, просто е голям популист и говори това, което тя сама би искала да чуе. В комбинация с провала ѝ на битки (една победа, ако не се лъжа), се получава ужасен ТВ образ.

# 740
Гогов срещу Бистра:

Гогов в отбор с Бистра:

# 741
Дечицата ѝ са по-големи, късно е за следродилна депресия. Просто е много емоционална и объркана, затова така избива. Аз не мисля, че е лош човек, просто е голям популист и говори това, което тя сама би искала да чуе. В комбинация с провала ѝ на битки (една победа, ако не се лъжа), се получава ужасен ТВ образ.

Eдното е на една година, другото е също някъде там.
Но и аз мисля, че не е следродилна депресия, просто си е такава. Супер емоционална, лесно сменя настроения. Невротичка и истеричка, с лабилна психика
Да, има една победа от поне шест-седем битки. Основният ѝ проблем е, че като "запецне" не може да си наложи да се успокои и да разсъждава а действа панически. Видя се и на последното състезание. Изпита проблем с изваждането на своя елемент. Не опита нов подход, а почна със сила да дърпа белким се оправят нещата и така загуби много време.

# 742
Честно да си кажа и аз си помислих за следродилна депресия и че е имала нужда да се откъсне..но.. можеше да не се афишира.
Също си помислих, че може да е спряла някакви хапчета. Някой нарочи Мая за "на ксанакс", но на мен Марина по-ми прилича да е била и да е спряла.

# 743
Не знам дали не се спомена, че Марина е пушачка или си измислям? Ако е такава и ѝ се наложило да спре цигарите това също може да има такъв ефект. Но да - изглежда сякаш е в някаква абстиненция. Постоянно се мята от едно настроение в друго и не мисли дори два хода напред.
Има супер завишена самооценка за себе си, която никой освен Тренера не споделя. Не знам дали разбира, че в мига в който изгърми Тренера, тя при първата загуба си заминава?

Честно казано донякъде има прилика с Мая - Мая също е бедна, не се справя с битките и се крие зад гърба на Бистра. Марина пък е бедна, не се справя с битки и се крие зад гърба на Тренера.
Разликата е, че Мая се усети, че дразни с поведението си и напоследък не се показва много.
Докато Марина се пъха навсякъде, линчува Биляна и Берке, вре си носа в личният им живот, постоянно се бута на битки и пречи на стратегиите на съотборниците си, защото най-редовно пада

# 744
Може би трудно се справя и трудно приема промяната - била е биткаджийка, чувам за някакъв Максимал което не знам какво е но явно нещо подобно, където е била фурия, но майчинството променя нещата.Най-малкото приоритетите ти вече се сменят и трябва да отстъпиш от егото си и образа си на супер уман и да приемеш, че за една майка не е важно да се състезава  и печели битки, а е важно да създаде една спокойна,  стабилна и любяща семейна атмосфера в която да растат децата и за да станат зрели и балансирани хора. Ето това приемане още не се е случило с Марина и тя все още се вижда в онзи предишен образ и иска да се доказва.

# 745
Не съм изчела всичко, което сте изписали, щото тия дни не мога да ви смогна, във вторник даже не гледах, но се сетих да кажа, че тренера вече се е самоосвободил от отговорност да спасява дори и Маринчето да е застрашената от изгонване, и някак му олекна. Тя си била взела решението как да играят и съответно отговорността си е само нейна. Ми то и предния път не беше негова точно, ама се бях притеснила сериозно за него с тая вина дето уж имаше, за провала на отбора им.

# 746
Относно храната на Дзами стратегията за барчетата може да излезе много добра. Това е последната им храна, ако не им дадат пак някоя шведска маса. Барчетата и оризовките издържат много повече на такива температури. А носят енергия. Ако са взели и течен шоколад ще е перфектно. Видя се че спагети и други подобни мухлясват много бързо. Месото може да издържи 12-24 часа сигурно. Някакви чушки видях които след два-три дена сигурно ще се скапят . Който лагер е взел повече консерви ще е на далавера.
Непонятно ми е за какво им е този чесън... Вариант  е да се мажа с него където са нахапани от разни буболечки.
Вероятно им забраниха да ползват макетни ножчета, брадви, триони, че можеше да отпаднат няколко играча след тази битка от прорезни рани и осакатявания. То пак си беше доста опасно това катерене и висене по разни бамбуци  които бяха закрепени с въжета. Аз лично бих отвързал целия бамбук от закрепващите го въжета. Чудя се Венци и Алекс как не се сетиха да го направят като играят в комбина.
За клиновете няколко пъти Ви споменавам Бистра постоянно ходи с клин сигурно има защо. Някой по-нагоре писа, че са им били дадени инструкции как да се подготвят за острова. Явно тя е внимавала в инструкциите. Но интересното е, че от миналата седмица някой от мъжете също тръгнаха с клинове. Откъде ги измъкнаха изведнъж. А може би са си ги носили.
Верчето душичката спаси детето от припадък!
А продукцията седи и снима шоу как може да припадне всеки момент.

П. П. Абе верно нали и Нина пишеше тук?
Също някой от продукцията пишеше?

# 747
На Марина този и начин да взима решения не е от липсата на цигарки.
Казвам го защото и аз съм пушач и смея да твърдя, че проблема е първите десетина дни , след това свикваш да няма и си ги сънуваш от време на време.

Факт е че ти липсват много, но не те правят лелката пред блока или не можеш да мислиш, най-много да се озъбиш на някои.

Дзами като го гледах в началото, чак на мен ми беше тегаво, най-много на него му липсваха Grinning

# 748
Аз мисля, че барчето което дадоха на Ванеса го дадоха от продукцията. Ако беше на Вера нямаше да чака чак толкова да зазлее момичето че да го извади.

Между другото щеше да е интересно Гогов да отиде по другите лагери да моли за храна за Ванеса да видим как щяха да реагират.

# 749
Срам, не срам ще си призная, че Венци и Виктор са различни хора разбрах, когато ги сложиха на игра един до друг....ся отивам да се червя в ъгъла.

Аз до съвсем скоро бях така с Вера и Петя Grinning
Добре, че Петя замина за Глория, че да ги отделя двата образа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт