🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 517
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 1 005
Бисерите на Косъма:

-- Недей да гледаш насам и да се хилиш (към Бистра)
-- За Гогов пише в Уикипедия, че е уникален!
-- Така не се е завъртал и Васил Найденов на концерт!
-- Играчи, навлизате в новия месечен цикъл.

# 1 006
Добре дошъл, Гогов, спечели ни, човече! Като гледам си фаворит по всичко на доста хора. А как само тръгна...
Обаче, да се разберем едно - Венци и Киро с тия "женички" и ти с "мамчета", няма да го бъде! Не си представяй тук някакви смотли с дечурлига, дето по цял ден докато плетат и бършат сополите на децата, цъкат във форума. 😁

Хора, спрете да се оправдавате защо така мислите за този или онзи! Просто така мислите и това е.

# 1 007
  • София
Гребане, баланс и логика. играта ми изглежда добре за Вера, не мисля, че ще има по-добра игра за нея и не виждам логика да я пазят.

Точно така разсъждавам и аз.
Не виждам причина на тоя етап от играта да не вкарат Мая, Мери, чак пък толкова да й трепери Гогов.... Simple Smile

# 1 008
Според мен Гогов първо ще си иде в неговия лагер (където са и повечето бедни) и ще пита директно кой иска да играе и (евентуално) срещу кого (макар че то голям избор няма). Имам усещането, че Вера ще иска да играе, а Гогов обраното, ще иска да не рискува. За двете Б не знам, Нина ми е крайно антипатична още от предишния си лагер, но не смятам, че сама ще изяви желание за каквото и да е - тя сега си живурка спокойно там, има храна, подслон, може с месеци да откара.
За лошото време, клето дадоха в трейлъра 😬😬😬 ако и на тези условия ги оставят без храна и сухи подслони/дрехи - нямам думи.

# 1 009
# 1 010
Като чух - гребане, баланс и логика,  направо вдигнах ръка!

# 1 011
Добре дошъл на Виктов Гогов, темата ни стана още по-приятна!
Досега си направил два добри избора на играчи, вярвам че и този ще е добър.

Пращам покани към Влади и Алекс, а Миро вече е тук, но да драсне някой ред и той!

За лошото време - дали тази нощ няма да ги зелее, както издаде НН в надкаст, че се случва. Като го слушах ми беше мъчно, че са им се развалили постройките, а сега ме хваща страх да не им отнесе храната.

п.п.
Айде още два дни за Алекс и Митов на скамейката.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:23 от Одри ♡

# 1 012
  • софия
Брутро, диванна армия!
 Добре дошъл и на възкръсналия от вълните!
 Сега им е шансът на нумеролози да направят още някой от бедните си богат и да го спасят от вторите игри на бедните. Дано успеят.
 Влади няма да го закачат, но стискам палци Мая да е на пангара.
 Снощи играта между Марина и Петя според мен е била прекъсната. Много странен монтаж имаше и дано да е така, защото ги плющеше яката. Не, че това помогна много на Марина.
 Не разбрах Амгъл, защо се злоби на Петя. КиреТо е ясен, там логическа мисъл няма как да хванеш.
 Нина е лесна за отстрел, само е трябвало малко да се издъни, че да я сложат и нея в битката. Перфектен повод им е дала с тази храна на Ванеса.
 Оф, сега трябва да чакаме чаааак до понеделник, мръннн.

# 1 013
Аз мисля, че подценявате Мая. Не казвам, че ще спечели първата битка, но втората защо не? Нито е саката - нито е ръбата... В крайна сметка всичко зависи какви игри ще сложат.

Всички видяхме, че за нищо не става в игрите. Факт е. Но за съжеление и аз се страхувам, че може да подберат подходяща игричка за нея, само и само да не я разделят връзката и с Бистра   ...
Нямам търпения да се срине вече тая велика връзка ли е какво е там.

# 1 014
# 1 015
О забравих, едва ли само аз забелязвам тук едно нещо:

# 1 016
Добро утро 😀
Не знам между Митов и Бибето има ли нещо, ама в този епизод говореше повече, колкото всичките предишни седмици накуп

# 1 017
Кирцата е такъв подлец. Разбирам защо никой не му вярва, едва ли го мислят за топ стратег.

А на Виктор Митов да вземат да му направят един персонален геройски клип, че във фейсбук пишат, че имало нов участник. 🤣

Всички се прегръщат на този остров, липсват им семействата.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 09:51 от Arieli

# 1 018
  • Варна
Добре дошъл, Гогов.

А бе, що не я смота тая Бистра? Толкова се надявах на теб.

# 1 019
tfn2k, ти си нашият форумен Шикспир! Продължавай да ни радваш!

Общи условия

Активация на акаунт