🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 540
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 990
Значи аз да кажа – Марина имаше всички шансове да се хареса ако повече си затваряше устата, повече си владееше нервите и не я промотираха непрестанно като супер майка. Една супер майка никога няма да си изостави малките деца, само за да се доказва пред някого. А случаят където се набърка в отношенията на Берке и Биляна бе скандален. Почна да дава оценки на Биляна зад гърба ѝ, после пък спретна света Инвизиция. Уж всичко беше заради Берке, а когато той предпочете Биляна пред лагера Марина му спретна нова инквизиция. През цялото време бе реване. Постоянно някой трябваше да я спасява.  Загуби почти всичките си битки Поне така изглеждаше от страни. Приемам че е имало потенциал в нея (мразя тази дума), но тя не го разви. Показа адски лабилна психика и злобен характер. Няма как да харесам такъв човек, колкото и хъс и воля да има.

Все пак едно ѝ признавам - не беше безлична. Също като Рената  и тя се превърна в голям дразнител, шоуто има нужда и от такива хора. Шоуто има нужда и от хора като Жоро, Рената, Кирил, Марина, които предизвикват негативни реакции. Но след като Марина е на трето място в класацията ни за злодей очевидно няма как да събере множество положителни отзиви.

# 991
Върнах се в промото на Марина, където тя казва "готова съм на всичко за да се докажа като герой и победител.." И да, доказа го, че е готова на всичко, дори да остави децата си, които обожава, сираци.
И да, тук Мая ме спечели с това, което каза.

# 992
Марина отново не показа логика. Явно беше, че е много по-нестабилна. По-разумното бе да се пусне. След такава игра  и след реването на рамото на Емо, Тренера щеше да си даде гривните, за да я спаси, а тя щеше да се съхрани. Сега се преби и сама се нокаутира.
Предаде се с битка, окей, но не мисли пет хода напред. Не съм гледал Максимал, но явно там е нямало игри с логика.
Иначе мога само добри думи да кажа за Петя. Няма спортното тяло на Марина, но стоеше адски стабилно в една гладиаторска битка. като падна Марина първо се зарадва, но после видя че ѝ е лошо и отиде да помага. Петя печели моите уважения

П.С. Все пак се надявам да е добре, нито една игра не засулжава да си рискуваш здравето до такава точка на пречупване

# 993
За понеделник залагам на Влади, Берке и Петя
Гогов продължава да ми се издига в очите и да ме кефи с всеки следващ епизод.

Върви метла в момента

# 994
  • София
На Кирето най-големият дерт не му е, че "сестра му" може да си тръгне, а че няма да останат "женички", които да им готвят и шетат и щели да тънат в глад и мизерия. Rolling Eyes
При битката на богатите без никакво съмнение бях за Гогов, но играта изобщо не беше подходяща за тежък мъж. Тя по принцип е по-трудна за мъжете, отколкото за жените, както знаем от "Фермата".
Той самият също никак не си помагаше, като стъпваше с двата крака в средата, вместо в двата края на дъските, което щеше да го направи по-стабилен.
Венци ми направи неприятно впечатление /за втори път след "женичките"/ с коментарите си за Гогов. Свястно момче е, добряк и силен в игрите, но на втория етаж има само паяжини.
Женската игра беше гадна, Петя е по-висока и с по-дълги крака и й беше по-комфортно. Марина като майка би трябвало да знае кога да спре, не знам какъв е този порив да искаш да умреш на арената. Надявам се да е добре!

Сано: "Започвам да броя от 5 назад: 1, 2, 3, 4, 5."Joy
За мен Гогов е Слай.

П.П.: Лорд Сняг, каква е идеята да ни преразказваш епизодите, нали всички гледаме?

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:55 от Reinа

# 995
Рейна, не, не гледаме всички. Много хора гледат на запис. И се информират оттук какво е станало. Отделно има хора, които пропускат серии. Ето аз уж съм редовен, но пропуснах една цяла серия, а три ги хванах от средата. Бих се радвал някой да ми каже какво е станало.
Не съм единствен който преразказва, интересно че не задаваш този въпрос на Дяволо, Ем Брадър и ред други хора. Освен това всеки си има своята лична гледна точка.

Хора, върви метла. Всичко постове в които UFO обижда потребители са изтрити, предполагам някой се е вбесил.

П.С. Чак толкова по-висока не е Петя. Има малка разлика, но не е фундаментална като да речем при Бистра и Мая. Не може няколко сантиментра да се имат за предимство. Ако така ще гледаме на нещата Марина е по-мускулета, но това не ѝ помогна.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 01:54 от Лорд Сняг

# 996
Само да добавя , че и продукцията да вземе да се замисли и как оставя двама играчи да висят на тези платформи, където има вероятно и метал, по време на гръмотевична буря.
Ако е монтаж ок , обаче зад тях се виждаха светкавици, а те бяха най - високата точка. Може и да ви се струва далеч, но мълниите имат обхват до 20 км.
За мен е рисково много в такава нестабилна метео обстановка.

# 997
Здравейте БГ мамчета, радвам се, че предаването ви харесва и видимо се забавлявате. Получих поздрави от някой от вас чрез Вера, и искам да ви благодаря сърдечно. Желая ви здраве и късмет.

# 998
Рейна, не, не гледаме всички. Много хора гледат на запис.

П.С. Чак толкова по-висока не е Петя. Има малка разлика, но не е фундаментална като да речем при Бистра и Мая. Не може няколко сантиментра да се имат за предимство. Ако така ще гледаме на нещата Марина е по-мускулета, но това не ѝ помогна.
Марина има видимо по дълги крака, Петя ми изглежда по нисичка от двете.
Здравейте БГ мамчета, радвам се, че предаването ви харесва и видимо се забавлявате. Получих поздрави от някой от вас чрез Вера, и искам да ви благодаря сърдечно. Желая ви здраве и късмет.
Страхотен си! Чувството ти за хумор, искрено ни радва!

# 999
VGogov, Да, браво на теб. Наистина имаш чудесно чувство за хумор. Много от лафчетата са безценни

П-С- Нивото на обезопасяване в тазвечершната серия бе ужасно
В едната битка стъпалата бяха хлъзгави, Гогов няколко пъти се преби (Гогов, евала че не мрънкаше, а имаше основания след такива падания)
Втората битка бе безумна. Двете жени можеха неволно да паднат и да се ударят в железата. Видя се че битката е до пълно изтощение, Марина получи припадък и гърч.

# 1 000
Добре дошъл!

# 1 001
Добре, щом Гогов е тука няма да се плаша, че ще ме спукат от подигравки като се прибирам в квартала, че съм обикалял тука женските форуми. :Д

ПС
Поздравления за джентълменската игра! От показаното до тук, не само жените, но и всички мъже трябва да ти стиснат ръката за доброто представяне!

# 1 002
  • Враца

Ехаааа, Гогов успя да влезе и във форума! Няма невъзможни неща за него! Simple Smile

Добре дошъл, аз съм тая дето първо ти прати поздрави и ще ти прави баница, че си заслабнал видимо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Не знам защо още се върти това, че ако отпадне Мая , Бистра ще се "отслаби".
Ясно се вижда, че за времето в играта, Бистра натрупа опит, самочувствие и е спокойна.
Има подкрепата на почти всички мъже, а и Миро каза, че е много добра, като човек.

Мои фаворити са  - Миро, Гогов, Бистра.
Те са си от началото и не са се променили.

Венци само глупотевини говори..

# 1 003
Слабичкия а.к.а. Сталоуна а.к.а Таксиджията се ражда от морските вълни като една морска Сирена:

Добре дошъл във форума!

# 1 004
  • София

И един мърмот завива шоколад. Че има и хора, които ще повярват.

Не знам защо, но имам чувството, че Марина преигра. Като цопнеш от тази височина, а и от всяка друга, потъваш и после ти трябват минимални усилия да се изкачиш на повърхността, но и да се задържиш. Когато колабира, губиш съзнание и нито може да плуваш, нито да се държиш над водата. Каквото и да е било -превземта от яд и болка или истина, дано да е добре и най-вече да си лекува нервите.

Общи условия

Активация на акаунт