🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 525
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 975
Митов не е с 1 гривна. Аз съм сигурна само за Петя. Дали и Нина няма да е ако нещо е сгафила. Влади може би. Но не мисля, че би загубил от когото и да е от другите бедни. С изключение на Вера. Тя малко скрита лимонка го играеше доскоро та...не знам силна ли е, слаба ли е. Но Гогов няма да я избере нея.

# 976
Когато някой прави риалити трябва да е готов да понесе много, много, много критика.
Тук е имало редица конкструктивни предложения
Ще припомня някои от тях
-да се подобри (женския ) каст. Не може всеки втори да е турист
-да не не допускат хора, които масово се познават
-да не се сменят правилата през ден
-битките да са обезопасени (в този епизод нито тази на Гогов и Бистра нито другата бяха обезопасени)
-продукцията да не ни взима за идиоти, и да не бута нещата в определена посока.
-да не се обезценява златната гривна, предвид че реално златогривните не могат да изгонят когото пожелаят.  Спокойно може да се въведе правило ако някой ще се отказва от гривни да не може да ги дава на човека посочен от златогривния. или ако ще се дават гривни от един човек на друг това са става след като златогривният изгони някого.

Определено имате и попадения, но в последните пет-шест епизода нещата вървят на зле. Не може да показвате как една жена реве по няколко пъти във всяка серия, да я лансирате за супермайка (При все че е изоставила малките си деца) и да нямате критика
Приемете критиките и се подобрете. Ако мотото ви е "ние сме безгрешни, зрителите са лоши" няма да стигнете далеч

# 977
  • Другата България
Митов не е с 1 гривна. Аз съм сигурна само за Петя. Дали и Нина няма да е ако нещо е сгафила. Влади може би. Но не мисля, че би загубил от когото и да е от другите бедни. С изключение на Вера. Тя малко скрита лимонка го играеше доскоро та...не знам силна ли е, слаба ли е. Но Гогов няма да я избере нея.
Да, това забравих.
Ако Нина е сгафила сега, а не когато Ванеса беше болна /тоест, ако Ванеса отново е болна, и Нина е взела яденето ѝ/, може и тя да се озове на терен.

# 978
Тя може да е сгафила преди но да се е разбрало сега, не е ясно как.

# 979
  • Другата България
Да, и това е вариант, но нали Верчето каза, че последните дни са били основно на кафе, та реших, че Нина не е имало какво да изяжда тогава.
Но може и така да е, интересно как става ясно чак сега.....ще видим.

# 980
Тя може да е сгафила преди но да се е разбрало сега, не е ясно как.

За мен това е по-логичният вариант. Сега има повече от достатъчно храна, няма как да изяде храната на Ванеса, освен ако не са на дажби. Предвид че правиха милинки това не ми се струва естествено.

Да си кажа и аз.
Засега симпатизирам на коалицията Бистра-Миро-Дзами. Всички от тази коалиция са ми малко или повече симпатични. Влади ме дразни, въпреки че в началото го харесвах. В началото харесвах и Мая, на напоследък - не.
Кирил и Жоро са ми много гнусни, но точно от такива типажи има нуждо предаването. Съжалявам и че Рената си тръгна (беше рядко антипатична, но много борбена, спретна си лична война с Бистра). Съжалявам и за Шериф - беше ловък манипулатор, но съблюдаваше да има отборен дух. Гогов непрестанно печели симпатиите ми.

Тренера, Ванеса, Вера,Нина, Ина, Петя (до днес) ми бяха супербезлични. Биляна също ми бе безлична, но си промених мнението за нея към добро. Не задължавам никого да приема моите разбирания, така ги приемам аз

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 01:06 от Лорд Сняг

# 981
Забравих, че Митов е с две гривни и съвсем иззе функциите на Иван на палма, да ме извинява Мери, че й крада определенията.

Петя, Влади и Нина/Вера тогава. Мая не мисля, че ще я пуснат.

# 982
Не те впрягайте, точно днес се появи друг потребител в темата за ББ да казва, че обиждаме грозно един от най-неприятните персонажи, а това не е така. Може и да е един и същ, който търси внимание просто.
Иначе не гледам, но чета темата, поне мненията след епизода, и благодаря на тези, които преразказват!

# 983
Вера ще си я пазят. Петя, Влади, Нина е моето предположение.

# 984
Не мога да разбера, след като формата не е Сървайвър, не е Игри на волята, какво налага играчите да гладуват, да нямат паста за зъби и да скубят косми с клещи?Формата не е за оцеляване в джунглата.Би трябвало да се наблегне на игри и стратегии,а не на битовизми.Уж нов формат, уж различно, пък то...като всички останали.

# 985
Аз нещо не схванах - това, което каза Гошо за Петя, че нещо и се нерви. Каза ли защо? Да не я обвинява за Марина?

# 986
Можето предложение е Нина, Берке, Петя.
Нина ще я вземат на мушка, това става ясно от промото.
Петя е изтощена, след такава игра и ще искат да се възползват от това.
Мая вероятно ще я запазят за да не стрелят по Бистра.
Берке има нереална самооценка за себе си, не изключвам да се пусне.

# 987
Ще се радвам Беркето да се пусне. Него и Нина и Петя ще го бият.

# 988
Гребане, баланс и логика. играта ми изглежда добре за Вера, не мисля, че ще има по-добра игра за нея и не виждам логика да я пазят.

# 989
За мен втората игра трябваше да се прекрати много по-рано и по някакъв друг начин да се реши изхода.
Играта е изключено тежка и доведе до каквото видяхме. С една дума мъчение, плюс това изключително необезопасена.

За мен това не беше по никакъв начин симулация, колабира от изтощение. Аз направо застинах както си правех нещо, имаше голям риск да се удави.

Браво на Петя за играта, много добре се справи и беше по-добра. От това, което дадоха беше доста по- стабилна. Не мисля, че някоя е имала предимство пред другата. Дори и във висенето на ръце това че Марина има повече мускули не дава предимство.

Не ми хареса синхрона на Петя , защото не беше честен.

Да отдам заслуженото на Марина за усилията и битката, за ината ако щете, но тук съм с Мая и подкрепям всяка нейна дума . На всяка цена с риск за здравето и живота си се боря само за детето си, не за някакво си телевизионно състезание.

Общи условия

Активация на акаунт