Отговори
# 135
Феновете из Х, бяха писали на Емрулах, да внимават кой път аджеба ще поемат, че иначе ще нахлуват в имението, да им набиват главите, не ги е послушал.

# 136
Фероооо, Феро, язък! И за какво ти бяха тогава онези признания?

# 137
Струва ми се, че пак е сменена посоката, Пак ни излъгаха май.

# 138
  • Яко в Матрицата...
Фрагът не е за превеждане 🤮

# 139
Сейран да си взима багажа и да ги остави да се любят с кака. Отврат и омерзение от СЦ.

# 140
После да не се чудят що рейтингът бил надолу 😂 и още надолу ще е, ако продължават така.

# 141
Не знам дали ще добутаме и до Нова година, момичета. 😄 Да закриват.

# 142
Фероооо, Феро, язък! И за какво ти бяха тогава онези признания?
И аз това се питам,обезсмислят се някак си.Явно избора е Дияр,добре ,да се оженят и ще ми е интересен щастливия му живот с кака.Сейран ще повоюва за любовта си и като види,че не става да си бие камшика и да си изгради живота надалеч.Не се отказват сценаристите значи.И кака лоша няма да я видим това,което показват ,че Сейран е равна на Дияр в сърцето му,даже на този етап е повече.Категорично съм на метлата.

# 143
Отвратителен фраг,по-добре Сейро да не се унижава ,да ги оставя намира.
Разочарована съм от Ферит.
Даже нямам желание да видя 2ри фраг след тази боза,която ни поднесоха преди малко.

# 144
Значи по изражението в стаята на предишния епизод, Ферид показа подигравка за признанието на Сейран.
Явно това е отмъщението му .

# 145
И магията на 81 епизод си отиде, поне за мен.

# 146
Официално си посипвам главата с пепел, че защитих Ферит за погледа му към Сейран в стаята! Явно човека е слизал да определи датата на сватбата въпреки, разговора с деде и всичко случващото се м/у него и Сейран.
Както обещах, след първия фраг гласувах в темата, изненада отговора ми е НЕ.
Едно е да кажеш на мъж, че го обичаш, но да се налага да го притискаш да се отказва от годеницата си, еми сори но наистина ли вярваме, че Сейран би стигнала толкова далеч?
Не успях да разбера всичко от автоматичния превод в ютюб, но целия вайб не ми хареса. Той наистина ли каза на Сейран, че обича Дияр... 🤯
Това е отмъщението на Ермулах момичета, империята отвръща на удара за рейтинга от миналата седмица 😞

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:54 от K_I_V_

# 147

Сейро: Нещото, за което най-много си струва да се бориш в този живот, е любовта.
Есме: Дъще, не се самозалъгвай, моля те. Толкова ли нямаш гордост?
Сейро: Аз не съм без гордост, мамо. Просто се боря за любовта!
Сейро: Никъде няма да ходиш, Ферит! Тогава няма да задаваш въпроси, чийто отговори не можеш да понесеш! Щом питаш, ще се изправиш срещу отговорите!
Кака: Може би те тегли към предишните токсични отношения с Ферит, но Ферит отдавна порасна. Ще се разстроиш.
Сейро: Не искаш да оставаш с мен насаме, нали? Този ключ е в джоба ми. Ако имаш смелост, ходри мейдан. Ела и се приближи, да видим.
Сейро: Все още си ми сърдит, нали?
Ферит: Много съм сърдит. Остави ме пред вратата, а пусна вътре онзи маниак. Синан поиска да те убие, но Дияр ме върна от смъртта.
Кака: Ако тази глава се е объркала поне ей толкова малко, още сега ме напусни.
Ферит: Аз я обичам.
Сейро: Но си влюбен в мен. Ще изгориш и трима ни.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:56 от Еванджелин

# 148
Фрагманът е добър. Показват, че Ферит се страхува. "-Обичам нея (Дияр)...
+ но си влюбен в мен", страхува се от възможността Сейран може да го изостави отново, а не че не обича Сейран.
Поставете се на мястото на Ферит и какво той е видял и много лесно ще го разберете, даже сам го казва - "ти пусна синан, а дияр ме върна от смъртта".
Както бях писала и след финала на последния епизод, Ферит има пълно право да е сърдит.

# 149
Оказах се права с лошото си предчувствие .
Безмислено став за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт