Отговори
# 165
  • София
Фрагманът е добър. Показват, че Ферит се страхува. "-Обичам нея (Дияр)...
+ но си влюбен в мен", страхува се от възможността Сейран може да го изостави отново, а не че не обича Сейран.
Поставете се на мястото на Ферит и какво той е видял и много лесно ще го разберете, даже сам го казва - "ти пусна синан, а дияр ме върна от смъртта".
Както бях писала и след финала на последния епизод, Ферит има пълно право да е сърдит.

Аз това също много добре го разбирам, но човек, когато има травма ходи на психолог. Не си хваща 15 години по-голяма от него бавачка, да го дундурка.
Да се жени за кака и да се понесе съдбата, като на дядо си. Обаче Сейран да не го чака, разбира се.
Мен не ме дразни толкова, че той сега ще мисли, дразни ме оная, дето я представят като ангел, горката, а Сейран ще й взима сега мъжа. Проблемът отново е в предаването на историята към зрителите.

# 166
Винаги правим пребързани изводи от събрани извадки от серията
После викаме,че то не било такова,каквото изглеждало
Нека да видим серията и тогава да изкараме голямата секира
Още нищо не се знае

# 167
  • Яко в Матрицата...
Аз говоря за фрагмана, това са ни дали, това коментираме. Не ми хареса, че ще протакат с тейзето, че да изпълнят договора на Пелинчето. Че то не е ясно дали скоро ще я вземат някъде.

# 168
Аааа, знае се. Още една (или поредна) серия, в която Ферит няма да направи избор. Той това упражнение не го разбира и не го може.

# 169
  • Яко в Матрицата...
Аааа, знае се. Още една (или поредна) серия, в която Ферит няма да направи избор. Той това упражнение не го разбира и не го може.
🤣

Иначе много е израснал според бавачката му 🤣🤣🤣

# 170
Рени, освен да отива и тя в Курулуша, да точи меча. Ама чакай първо да ги оженят с Феро, да се наслади малко човека на спокоен и щастлив живот, че със Сейран какво беше? Само шок и ужасТ Smirk

# 171
Винаги правим пребързани изводи от събрани извадки от серията
После викаме,че то не било такова,каквото изглеждало
Нека да видим серията и тогава да изкараме голямата секира
Още нищо не се знае
Вал с този фраг има шанс  да загубят много хора за серията 😞
P.S.
Говоря за себе си, но чета всички Ви. Аз съм фен на СейФер (не по отделно Сейран/Ферит) и когато видя, че идин от двамата прави глупости го критикувам. Извинявам се, но от този фраг изглежда, че човека с глупостите този епизод ще е  Ферит (нерешителност, изказване на любов към Дияр). Разбира се, нека дочакаме и фраг 2 и ще пишем пак Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:11 от K_I_V_

# 172
  • Яко в Матрицата...
Да видим колко ще падне рейтингът тази седмица 🙄

# 173
Нали все съм наопаки, та фрага не е толкова лош 🤣🤣😁😁🙃
Най-сетне ще си говорят Ферит и Сейран❤️....Доживях....
Ферит е прав...Сейран го остави и пусна Синан....Ферит не знае какви са били мотивите й, не знае, че тя е знаела за Дияр, когато е тръгнала със Синан...Да си кажат всичко, да си кажат.
Иначе е ясно, че безумно се обичат.. Ред е Сейран да се бори за тази любов ❤️❤️❤️
Нещата вървят на добре, да знаете...
Совите не са това, което са 🫣

# 174
Въпреки всичко АфРам изглеждат страхотно.
Дали исках Ферит да постъпи така - не. Мога да разбера, че не вярва на казаното или по-скоро, че се страхува да повярва отново. Но ако задаваш такъв въпрос, то наистина трябва да си готов за отговора. В предния епизод ясно ни показаха, че загубата на Сейран го е наранила дълбоко, Сейран също призна, че не е заслужавал да я загуби. Бих се радвала да видя, че Сейран се бори за тях, но ако това ни го бяха показали преди нейния брак и годежа. Или поне преди да отиде при бабата и дядото. Ако ще се бори, защо отиде при тях? И все пак - интересно ми е да видя една решителна Сейро. Със свито сърце ще чакам втория фраг. Но дори и след него ще гледам в петък, защото Афра и Мерт го заслужават.

# 175
Не знам защо трябва да се хващаме за това че Ферит е казал на Сейран, че обича Дияр. Той я обича като човек, който му е помогнал и е бил до него, човек може да обича и без да е влюбен, дори Сейран го каза, но ти си влюбен в мен.

# 176
Аз съм в  потрес...без коментар Cry

# 177
Мога и да предположа какво си казва Ферит когато чува Сейран да казва, че иска да са заедно отново. Сигурно си казва "Щом си ме обичала, защо тогава ме отдалечаваше от себе си, защо отблъсна. Защо избра Синан в болницата вместо да останеш с мен". Ферит не знае какви са били мотивите на Сейран да постъпи по начина по който е, и все още не знае. Достатъчно сериозен е въпросът, за да изисква дълго и честно обясние. Дано получи отговор, за да може и нея да я разбере, и тогава ще вземе решение.

# 178
Със Сейран имаха луда любов ,огнена , като на въртележка. Сега от любовта Диариена  е като умряла лисица Феро.
Насила се смее , уж там някакви закачки вкарва  , рони сълзи , като агне на заколение е , безволев. Как можаха да го напишат такъв ?!
Е, сега вече може да е спокоен - получи си желания отговор ! А после........ харем ли ще правим ?

# 179
Дано наистина в този епизод да дадат обяснение за случило се през тези 2 години. Ферит трябва да разбере защо бе оставен и през какво е минала Сейран. Тя трябва да разбере през какво е минал Ферит. Това би спасило този епизод поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт