Отговори
# 180
Ако мога да си отговоря на въпросите- Какво даде Ферит на Сейран в тази връзка и какво даде Сейран на Ферит в тази връзка,ще бъда много доволна и с удоволствие ще продължа да гледам този сериал
За сега не мога да си отговоря,или поне си отговарям частично,не напълно

# 181
Дичка, моля се да си права. Гледах фрага, чета превода (благодаря за него от сърце) и започнах да се колебая (или просто ми се иска да има СейФер). Дали след като си допряха челата няма да дойде момента на признанията? Ферит май не каза окончателно на кака решението си във фрага, но тя му даде възможност да се откаже от нея. Дано се възползва, но кога се провежда разговора на "закрити врати", от това зависи отговора му. В един момент отключват вратата и май тогава виждат или кака, или Синан. Дано е кака, тогава има надежда за правилния отговор. Но ако е Синан, колко "подготвени" са за тая среща. Дано да няма наранени. Разбрахме, че Сейран мисли да се бори за любовта си, а повечето се молехме за това. И аз пиша объркано като фрага. Защо бяха на двора, дрехите на Сейран бяха от последната сцена в стаята. Явно на вечерята са определили датата.

А за опита за самоубийство освен кака никой друг не го споменава. Струва ми се, че тази история е втълпена на Ферит чрез хапчетата. Той бе репичка в цветущо здраве, когато се запознаха. А на алкохола реагира зле след сватбата на Суна, заради хапчетата.

# 182
Мога и да предположа какво си казва Ферит когато чува Сейран да казва, че иска да са заедно отново. Сигурно си казва "Щом си ме обичала, защо тогава ме отдалечаваше от себе си, защо отблъсна. Защо избра Синан в болницата вместо да останеш с мен". Ферит не знае какви са били мотивите на Сейран да постъпи по начина по който е, и все още не знае. Достатъчно сериозен е въпросът, за да изисква дълго и честно обясние. Дано получи отговор, за да може и нея да я разбере, и тогава ще вземе решение.
Тцъ, не търси обяснение вече, търси оправдание за неспособността си да реши една жена да бъде в живота му. То си е по навик при него. И понеже чета, че Сейран трябва да се бори за него - във фрага виждаме, че го заключва, убеждава кого истински обича, сблъсък с Дияр... Ами ако това е борбата за един мъж - ТЦЪ...Вярното решение е да го заведе на психотерапевт, рано му е за психиатър...

# 183
Аз обещах ли в понеделник след фрага да надам вой до небето срещу падишаха наш?! Ами... мързи ме. На мен още в петък ми беше ясно накъде духа вятъра и излях част от гнева си, така че сега в общи линии ми е равно. Да се жени за кака и да е много щастлив. А токсичната му любов, наречена Сейран, да вземе вече да си събере куфарите, че... Неуважаемите ни сценаристи да проявят поне тази милост и да вземат да я разкарат някъде из Европа. Фенките на Ферит са достатъчни, за да поддържат рейтинга, който имат към днешна дата, непроменен. А колкото и да ви е странно,  Дияр също има фенове, така че... Аз даже чета мнения в една грузинска група на сериала във Фейса, които ясно показват предпочитания си към двойката Ферит-Дияр.
Не желая повече Сейран да се бори за любовта на човек, който перманентно я унижава. Три пъти се оголи, три пъти я отхвърлиха. Ми... стига вече, де!

# 184
  • Ямбол
Еве благодаря ти за превода на фрага.💜
Въобще не съм учудена от случващото се.Очаквах го,ще наш Феро си иска кака.Хайде да се жени,че то вече тази сватба стана няколко епизода 🤦😂.Но пък ми харесва Сейран да се бори за Ферит.Впрочем са много красиви във фрага.Ще си гледаме и това е то е ясно,ама Емрулах да не чака висок рейтинг с такива талантлива актриса като кака му.После пак ще има да се сърди,ама това е положението и ние сме сърдити,че им гледаме тъпите сценарии без обяснения,без нищо,но на никой не му пука за нас зрителите.🤨😌

# 185
Ядосах се на Дияр ,седнала да разправя на Сейран приказки от 1001 нощ,Ферит бил порастнал след нея и тем подобни.
Нямам търпение за момента в който ,ще и бие шута да види тя токсична връзка и кой е по-по най,самонадеяната лелка.

# 186
А защо той пъстъпва така?Защо не пляснат с ръце и не се прегърнат завинаги?
Нима е лесно да прости това,което Сейран му стори,ако и както и не знае причината защо го е направила
Останал е с убеждението от цялото им съвместно съществуване че  не го иска,напускане,разводи,скандали....
Какво да си помисли?Тя ме изгони,омъжи се и като видя Синан какъв е,сега вече ме иска
Аз ако бях на негово място,точно това щях да си помисля
Наистина,връзката им е токсична

# 187
Омръзна ми от недомлъвки кой колко е наранил другия с постъпките си.
Оправдание и за двамата няма, но всичко това е от не споделянето на причината
за раздялата.
"ти пусна синан, а дияр ме върна от смъртта".

А, тези думи вече ми идват в повече. Каква смърт, какви 5 лева.
Нищо от това не видяхме. Видяхме един предишен Ферит, който се
забавляваше във фитнеса и се оглеждаше за флирт.
Да, Сейран пусна Синан, но не се въргаляше  по без бельо по стаите на
хотелите, където обикаляха други държави.
Да, Ферит, както казва е бил пред смъртта, но не си губи времето и
консумира връзката си подобаващо и не еднократно.
На мястото на Сейран не бих приела да се боря за един непостоянен
и несигурен в чувствата си  мъж.
Много, много обичах Ферит и го оправдавах в предишните сезони, но
сценаристите не го обичат и го направиха дори смешен в определени моменти.

# 188
# 189
Не знам защо трябва да се хващаме за това че Ферит е казал на Сейран, че обича Дияр. Той я обича като човек, който му е помогнал и е бил до него, човек може да обича и без да е влюбен, дори Сейран го каза, но ти си влюбен в мен.
Ако се женехме за всички хора, които са ни помогнали в някакъв етап от живота ни, то статистиката за бракове и последвали разводи на тази планета рязко би се покачила. Тя и Сейран така се омъжи, така че да женят и Ферит и да се свършва.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:24 от Fi79

# 190

"Опасните"  Шанлъ !

# 191
Цитат
Какво даде Ферит на Сейран в тази връзка и какво даде Сейран на Ферит в тази връзка,

Нищо не успяха да си дадат, постоянно имаха проблеми.
- Сейран се влюби постепенно. Ферит я заобича (той се влюби когато я видя) и се отдалечаваше от Пелин.
- решаваха проблема с бременността.
- татко Орхан развали идилията, за да се покаже добър син и отново отношенията се развалиха
- тъкмо всичко се нареди и отвориха магазина, пътят пред тях бе начертан - и отвличане, лечение
- смъртоностна болест
        и мрак.
Кога да имат нормални отношения?

Но казват, че в спора се ражда истината. но тук в разговор се казва истината. Те не седнаха да говорят, а всеки прави нещо да нарани другия или напук - тук е мешано май.

# 192
Цитат
Какво даде Ферит на Сейран в тази връзка и какво даде Сейран на Ферит в тази връзка,

Нищо не успяха да си дадат, постоянно имаха проблеми.
- Сейран се влюби постепенно. Ферит я заобича (той се влюби когато я видя) и се отдалечаваше от Пелин.
- решаваха проблема с бременността.
- татко Орхан развали идилията, за да се покаже добър син и отново отношенията се развалиха
- тъкмо всичко се нареди и отвориха магазина, пътят пред тях бе начертан - и отвличане, лечение
- смъртоностна болест
        и мрак.
Кога да имат нормални отношения?

Но казват, че в спора се ражда истината. но тук в разговор се казва истината. Те не седнаха да говорят, а всеки прави нещо да нарани другия или напук - тук е мешано май.
И да съпоставим връзката му с Дияр,това,което ни показаха.Безоблачно ежедневие в шеги,закачки и въргаляне наляво и надясно.Нищо кризисно,нищо,което да докаже безпрекословна любов,себеотдаване и жертвоготовност.Кака иначе е много уверена в себе си.Много ме дразни тоя образ,ама много.

# 193
Тия сценаристи ме повредиха . Не съм си мислила , че някога ще предпочета Бучето.

# 194
А защо той пъстъпва така?Защо не пляснат с ръце и не се прегърнат завинаги?
Нима е лесно да прости това,което Сейран му стори,ако и както и не знае причината защо го е направила
Останал е с убеждението от цялото им съвместно съществуване че  не го иска,напускане,разводи,скандали....
Какво да си помисли?Тя ме изгони,омъжи се и като видя Синан какъв е,сега вече ме иска
Аз ако бях на негово място,точно това щях да си помисля
Наистина,връзката им е токсична
Вал, какво му е сторила Сейран? Моля те, обясни ми като на тригодишно дете, ако искаш с точки и подточки. Не се заяждам, съвсем искрена съм в тази си молба. Усещам, че нещо ми убягва, но не знам какво. За да има толкова жени, проявяващи разбиране към Ферит, явно пропускам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт