Отговори
# 285
  • Яко в Матрицата...
Рени, без да имам степен по психология, все си мисля, че нивото ми на интелигентсност е на едно задоволително ниво (дано не е самозаблуда), но повярвай ми, на мен ми е свръхтрудно да схвана посланията, които се опитват да ни изпратят, чрез това недоразумение. Дори си мисля, че откровено ми се изплъзват. Явно таргетът на сериала е хора с много висока летва. Моята се оказа по- ниска, със сигурност. Simple Smile
Фи, след като съм гледала първи сезон и след някои подменени събития там, грешни дати, появата на деца, там където ясно е казано, че няма такива, и прочие, никога повече не се усъмних в това, че повредата не е в моя телевизор Joy И без психологическа подготовка ясно се видя, а наскоро и потвърди, че драгият сценарист си е писал някакви неща, просто за да има серии.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 03:57 от Reni 🧿

# 286
  • София
Паралели, паралели, паралели...
След Ходри Мейдън на Ферит, Сейран го излъга, че обича Акън, за да го отдалечи, но имаше ясна причина. Сега обратното положение, но разликата е, че Ферит се самозалъгва, че обича детегледачката, защото така му е втълпено, той така си е решил и още не знам си какво, та пак да кажа - доктор трябва.
Белият суитшърт, от какъв зор е в тази сцена отвън? Тя беше с него в 15ти и 40ти епизод, сега защо?
Лично аз се надявам Сейран да не си тръгне след тези заявки във фрага. Не, че ако не бях на нея вече нямаше да съм на самолета, но не съм. Тя ще е права да си тръгне, но в очите на Ферит за пореден път ще го остави.
Кой е казал, че Ферит взима решения, докато е със Сейран в банята. Аз написах, че е в банята в стаята, която се води нейна в момента, но очевидно е сам там.

# 287
Аз имам въпросче, освен Дияр, друг наричал ли е връзката между Сейран и Ферин "токсична". Аз нямам такъв спомен...

# 288
Казвате пълноценна е била връзката на Ферит с Дияр.Малко не съм съгласна.Пълноценност означава пълна отдаденост,споделеност и всичко,което те кара да изпитваш щастие.Да,показаха ни в началото един безгрижен Ферит ,наслаждаващ се на моментите си с Дияр,до момента на завръщането на Сейран.Но какво ще кажете за портрета зад картината и снимката в хана.Те са били там ,сложени и гледани от самият него през цялото време на връзката му с Дияр.За мен това не е пълноценност.Ферит имаше правото да продължи,намери човек,с който го направи,но дали е напълно отдаден  след като изпитва нуждата да гледа тези снимки.Каквато и да е тази връзка не може да се каже,че е пълноценна.

# 289
Дичка, на мен ми е невъзможно да поставя знак за равенство между Обичам те, Акън и Обичам те, Дияр. Сейран не е имала и еднодневна връзка с Акън, а Ферит е имал двугодишна, абсолютно пълноценна връзка с Дияр. Аз като зрител през цялото време знаех за изкуственото естество на "чувствата" на Сейран към Акън. При двойката Ферит-Дияр не съм така уведомена от сценаристите, дори напротив. Те всеячески се опитват да ми покажат истиността в чувствата на Ферит към Дияр.
Друго, с което не мога да се съглася е, че някой в продължение на две години ще бърка любовта с благодарност, та дори и този някой да е Ферит.
Ако трябва да сме точни връката им е от около година и половина. Поне така съдя по думите на Дияр.
Двете Обичам те според мен имат знак на равенство, защото нито Сейран обичаше Акън, нито Ферит обича Дияр (като любима жена). Ферит изпитва чувство на вина и дълг, което бърка с любов. Прибавяме и страха от това да бъде изоставен. Но това разбира се е моето мнение.

# 290
Здравейте, момичета, кога излиза 82ри епизод?

# 291
Дияр каза, че от година и половина Ферит не пие. Очевидно е, че връзката е започнала малко по-рано, през което време уж тя го е остъргвала от пода Smirk
При това положение, не знам кога точно са се сменили сезоните в болницата Thinking

Rht13, в Турция ще излезе в петък, 8 ноември.

# 292
Дияр каза, че от година и половина Ферит не пие. Очевидно е, че връзката е започнала малко по-рано, през което време уж тя го е остъргвала от пода Smirk
При това положение, не знам кога точно са се сменили сезоните в болницата Thinking

Сценаристите пак са отървали времевата рамка. 😂

# 293

Права си, Еве! Но този сезон едно с едно не се връзва...Както и да смятаме скока от 2 години не стига да събере всичко- болницата, раздялата, новите ремаркета, пътувания, спасявания и т.н.
А и два пъти вече се показва, че сме 2024г. 🤷‍♀️🤔

# 294
Гюнгер пишеше ли пишеше серии, а тези сценаристи, както се говори за сезон 4....😂
И аз да потвърдя, че Дияр каза година и половина и досега само тя каза- токсична връзка.
Ферит се страхува да не го изоставят, но пък има голямо его, за да не си го признае. Той няма пълноценни връзки, има заместители, пълнеж.

# 295
  • София
Много грешки има в датите, и не мисля, че се правят нарочно. Чисто недоглеждане. Както с документите на Сейран, на които пишеше името на Пелин.

# 296
На едно мнение сме със Самед (сценариста)😁😁🫣

# 297
Започнало гласуването за наградите Златна пеперуда, който иска да подкрепи нашите, слагам линк! ✌🏻
https://www.altin61odulleri.org/oy-ver

# 298

Нещо доста сполучливо.Joy

# 299
Според мен, Сейран не трябва да се моли за любов от мъжа, който  толкова пъти е поставял
любовниците си приоритетно над жена си.
Тука доста се коментира, че Ферит е с тази особа от благодарност, вина и дълг за направено добро.
Да,  бе от благодарност и дълг да се въргаляш по цели нощи по леглата, това какво е. Та той
съвсем демонстративно пощипва и попипва застаряващата красавица пред Сейран. Ами,
това си е обич и привързаност, без задръжки и угризение. Колко целомъдрено и свенливо
бе състоянието му, когато видя Сейран в банята и след това по хавлия. Объркан излезе от стаята и
видяхме, че с това показа лоялността в отношенията към леля си.
Не знам, ако случайно Ферит се откаже от навлека,  как би продължи живота им със Сейран.
Аз, никога няма да простя интимността с лелята и при този случай ще оставя нещата в ръцете на
годениците. Тя е достатъчно умна и способна да изгради собствен живот, без чуждо присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт