Отговори
# 315
Този красавец ни праща поздрави

# 316
пак гледах 74 еп и се чудя как Суна и Аби се радваха на щастието на Сейран със Синан. Аби чувстваше Ферит като брат, още тук не се е настроил срещу Корхан. Отиде да покани Ферит на сватбата, дори искаше да му е свидетел. Но е щаслив, че бившата съпруга на "брат" му е щастлива със Синан, предлага брак, а знае как страда Ферит и колко я обича. Странно ми е. Това не е поведение на толкова добър приятел. Суна също знае, че Сейран обича Ферит. Странна ми е привързаността на Суна и Аби към Синан.

# 317
https://www.instagram.com/reel/DB_pzMvxZSV/?igsh=ejRoMGs1OXNvcmFx
Наги,варди татко си Heart Но и той я наглежда до него ли е Grinning

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 17:45 от Милена Тодорова 756835

# 318
Момичета,сега ще напиша една култова реплика от един наш култов филм "Всичко е любов "."Аз не те задържам.Аз не искам любов от теб.Аз,ако исках любов от тебе,щеше да стане като търговия. Любовта нищо не иска.Тя трябва да е като дишането.Вдишваш,издишваш.Навън,навътре без да мислиш. И с нас искам да е така.Да не мисля кога вземам и кога давам. "За съжаление  некадърните сценаристи определено превърнаха тази любов в "търговия".Точно това отличава първи сезон от трети.Сценарно безсилие и уродливо преписване. Относно селфитата и интервютата на кака мисля,че няма повече да им се "наслаждаваме",защото "секнаха"точно след изпратено съобщение по този повод.Силно се надявам да съм права.

# 319
Ялъто! 👑

# 320
  • София
Тази вечер има парти на Head&Shoulders, да видим Мерт дали ще ходи Simple Smile

# 321
Да ви разкажа една история, която е истинска и няма нищо измислено, украсено или скрито в нея. Знам я от моя близка, която се запознава с бъдещия си мъж в момент, в който той все още има друга връзка и то не каква да е, а дългогодишна бурна любов, в която има примесено съперничество с друг мъж - негов приятел, с когото се скарват, дива ревност и т.н. И накрая бъдещият мъж на моята позната успява да  спечели битката за сърцето на любимата си, която дори намеква да се женят. В същото време обаче той вече е тръгнал и с моята позната, която също му намеква, че  трябва да помислят за брак. И в един момент той трябва да реши коя от двете да избере.  Излиза на балкона, изпушва една цигара и прави своя избор - жени се за моята позната и никога повече не поглежда бившето си гадже, което е успял да завоюва след толкова години. И не съжалява за избора си. Не правя никакви аналогии с нашия сериал, а просто искам да кажа, че знам, че нищо не знам за любовта и нейните неведоми пътища.

На тото ли е играл? Как се избира на една цигара?
Не, не е играл на тото. Просто предишната му любов е била угаснала и не му е трябвало много време, за да разбере, че в него вече гори огънят на новата му любов, защото в сърцето е като в огнище. Там два огъня не могат да горят едновременно. В нашия сериал обаче любовта не е угаснала, а само тлее някъде под повърхността  и всички симптоми за това са налице. Сейран се опитва да я разпали отново и има всички шансове да успее. Такава е моята поука от историята, която разказах. Но други могат да си извадят други поуки.

# 322
Ако Ферит избере Дияр и се ожени за нея, а Сейран си тръгне, ще се счита ли, че пак го е изоставила? Stuck Out Tongue Winking Eye

Според мен, тук Сейран се е предала

# 323
Има много много Любов и в  сериала, и извън него. Което е далеч по-важно и по -добре. А нашите хора играят по сценарий. И са доста спокойни. Липсата на агресивна реакция у човек означава неговата готовност да се промени вътрешно, да прави компромис, да търси взаимно разбиране. И когато човек е готов да се промени, тогава вътрешната му агресия намалява - и съответно агресията на другите намалява.

# 324
Ако Ферит избере Дияр и се ожени за нея, а Сейран си тръгне, ще се счита ли, че пак го е изоставила? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааааа.. Без такива! Никаква сватба с Дияр няма да има!
Тази сцена и на мен ми е много интересна...Но не мисля, че Сейран се е предала.

# 325
Феро продължава да е с пръстена.
Да го сваля, че съм гласувала, че до края на серията ще го махне. 😁

# 326
  • София

Зависи от последователността на действията, ако е такава, разбира се, че той сам ще си е виновен.
Но нека гледаме положително - никакви сватби, Сейро ще си го спечели, няма да се хване на манипулациите на бавачката. Тя и Феро обработва, отново...
Според мен на тази сцена и той се е предал Stuck Out Tongue Winking Eye
А забелязахте ли, че тя има колие тук. Дали не е онова с окото?

# 327
Освен АфРам, лек за моята изтерзана СейФерска душа бе сцената от фрага, в която допряха глави. След снимката слагам линк към един рийл в инста с тези толкова интимни и красиви моменти между тях.❤️

https://www.instagram.com/p/DB_Xdq2t3-K/?igsh=Y3czdTgzYXJwcDhw

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 21:24 от Iv32

# 328
На едно мнение сме със Самед (сценариста)😁😁🫣

Щом и сценаристът е вдигнал ръце, значи положението наистина си е за доктор. Grinning
Идеята за неразличаването на привързаност - любов явно иде от Гюлсерен, а тя знае, че едната привързаност лесно води до зависимост.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт