Отговори
# 300
На едно мнение сме със Самед (сценариста)😁😁🫣

Сега да покажат как кака и Синан са комбина и привързаността на Ферит ще се изпари за нула време.

# 301
  • София
Афра и Мерт са отишли заедно на сета 🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 302
Според мен, Сейран не трябва да се моли за любов от мъжа, който  толкова пъти е поставял
любовниците си приоритетно над жена си.
Тука доста се коментира, че Ферит е с тази особа от благодарност, вина и дълг за направено добро.
Да,  бе от благодарност и дълг да се въргаляш по цели нощи по леглата, това какво е. Та той
съвсем демонстративно пощипва и попипва застаряващата красавица пред Сейран. Ами,
това си е обич и привързаност, без задръжки и угризение. Колко целомъдрено и свенливо
бе състоянието му, когато видя Сейран в банята и след това по хавлия. Объркан излезе от стаята и
видяхме, че с това показа лоялността в отношенията към леля си.
Не знам, ако случайно Ферит се откаже от навлека,  как би продължи живота им със Сейран.
Аз, никога няма да простя интимността с лелята и при този случай ще оставя нещата в ръцете на
годениците. Тя е достатъчно умна и способна да изгради собствен живот, без чуждо присъствие.

Абсолютно! Мен и друго ме измъчва напоследък. Ако избере Сейран, няма ли после да съжалява за леля си? За целомъдреното и свенливо състояние пък направо нямам думи!
Скрит текст:
Путьо Маринов Head Band

Както казах на една дружка сутринта, разбирам и щях да приема какво пишат сценаристите, ако не ставаше дума за Ферит Корхан.

# 303
Харесва ми как пише това момиче (Циала, мацката с комата), така ме успокоява🥰...И чакам събуждането.

# 304
На едно мнение сме със Самед (сценариста)😁😁🫣

Може много да направи драгия Самед,да ни покаже,че Ферит осъзнава тази разлика, например.

# 305
  • София
Все пак да видим втория фраг, после серията... И аз съм супер изнервена от снощи и изобщо не ми е минава.

Иначе днес в ялъто снимат и деде, Ерсин и Берил. Пакил я няма.

Може по-късно все пак да отидат всички, нали вечерята трябва да доснимат.

# 306
Охаааа! Сладурчета! 🤍🧿🪬
Афра и Мерт са отишли заедно на сета 🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 307
Да ви разкажа една история, която е истинска и няма нищо измислено, украсено или скрито в нея. Знам я от моя близка, която се запознава с бъдещия си мъж в момент, в който той все още има друга връзка и то не каква да е, а дългогодишна бурна любов, в която има примесено съперничество с друг мъж - негов приятел, с когото се скарват, дива ревност и т.н. И накрая бъдещият мъж на моята позната успява да  спечели битката за сърцето на любимата си, която дори намеква да се женят. В същото време обаче той вече е тръгнал и с моята позната, която също му намеква, че  трябва да помислят за брак. И в един момент той трябва да реши коя от двете да избере.  Излиза на балкона, изпушва една цигара и прави своя избор - жени се за моята позната и никога повече не поглежда бившето си гадже, което е успял да завоюва след толкова години. И не съжалява за избора си. Не правя никакви аналогии с нашия сериал, а просто искам да кажа, че знам, че нищо не знам за любовта и нейните неведоми пътища.

# 308
Добър ден,
Бих искала първо да благодаря на добре изпоженените тези в предишни коментари. Съгласна със с многото вас, но определено, започва да ми липсва търпението, да изчакам драмите на един мъж м/у две жени.
Фи, +1 от моя страна имаш за среднощния си пост, може би и теб съня те е напуснал.

Утрото е по-мъдро от вечерта, но това утро/ден не ми даде проникновение, което ми е убягнало вечерта, за мое голямо съжаление. Ще изложа няколко неща, които ме „глождят“ съжалявам, ще има и лични изявления. Слагам всичко в скрит текст, да не натоварвам излишно фиида.
Въпреки, че може да се изкаже мнение, че съм по-пристрастна към Сейран, аз съм фен на СейФер.

Скрит текст:
1.   Оценявам, като мой лош избор да отдам времето си на нещо, което се върти в едни порочни кръгове и не излиза от тях. Понеже съм човек които обикновено гледа да се учи от грешките си, ще се опитам този път, да счупя стереотипа и няма да се ядосвам, за неща които няма как да променя.
2.   Наистина ли вярваме, че има зрители, които искат да продължат да гледат триъгълници. След 3 сезона на любовни драми, трети лица все още има хора, които сядат да гледат с удоволствие, разкъсването на един мъж между 2 жени. В моите представи, можеха да покажат колебанията и недоверието на Ферит, дори разделен от Дияр.
3.   Ферит е приел толкова тежко случилото се с него след раздялата и е бил истинска развалина, това вярвам, че е така въпреки, че не сме видели ретроспекция. Редно е след като си влязъл в „по-светла фаза“ да посещаваш психолог и да работиш над себе си и своето самоосъзнаване, като личност. Аз не виждам такова желание в него.
4.   В любовта няма място за 3-ма (в моите очи, очите на Ферит  са показвали, че може). Неговата нерешителност, коя да избере, след всичко преживяно в последните да кажем 2 месеца (условно), ми е трудно да я преглътна. Момента, който тичаше към отровената Сейран и крещеше от дъното на душата си колко много я обича. Сега гледаме моменти на чудене, говори за човек, който не знае какво иска. Разбира се допускам, че може да го е страх отново от отхвърляне, както беше изложено по-горе, но това ме връща на нуждата от разговори с психолог.
5.   Решил си да посветиш живота си на жена, която обичаш най-вече от благодарност, че тя те е спасила, в това няма нищо лошо. Не бих го съдила за това, негово право е да постъпва, както иска със собствения си живот. Но както Евето много добре изрази „Като те е страх от мечки, не ходиш в гората“! Няма смисъл да притискаш друга жена за отговор (и то как я притисна), който не си готов да получиш. Защото от този фраг, аз си правя заключението (може и прибързано разбира се), че Ферит не е готов за този отговор.
6.   ГГ са двама души, които имат нужда да разговарят в продължение на часове до изясняване на причините, за ситуацията в която се намират. Този разговор обаче все някак бива отлаган или се въртим около него и не се казват реално думите. Защо не повдигнаха въпроса защо/как/причина-следствие, в градината на пейката. Да си кажем право в очите, какво се случва и как успяхме да достигнем толкова далеч. Все едно и двамата ги е страх да отворят темата.
7.   Да се заема малко и със Сейран. От амбициозно и умно момиче, стана жена, която се жени и развежда многократно, какви послания изпращаме към момичета по този начин. Даже не искам да навлизам в подробност, колко неправилен ми изглежда този брак за нея. Причината за това, не е защото не отчитам грешките в тази насока, а за защото няма да ми стигнат и 1000 думи да го опиша.
8.   В очи на Сейран, Дияр е добра, разбирам го! Понякога заради себе си и човека, когото обичаш, трябва да се постъпва егоистично. Къде ходиш да залъгваш, Дияр, баба и, дядо и колко много Ферит бил я обичал , кога го усети, кога го видя?
Не може да е  добра с Дияр, и да си върне Ферит, или/или, среден вариант няма. В последствие това предразполага да се поставя в ситуации като тази, в която Дияр чете морал и въпреки, че ми е неприятно, има право да и каже всичко това.
Друг е въпроса дали не се опитва много умно да из манипулира и двамата с думите си. Какво реално печели  не е нещо с което бих искала да се заема да анализирам, но „наградата“ да ти е брак с мъж, който цял живот ще мисли за друга, както се казва честито на печелившите.
9.   Сейран има нужда от приятелки и то истински, като Едже, за която ми е много мъчно че изкараха от картинката. Ако аз и бях приятелка и след тези думи казани (дълбоко признание) от нея и нерешителността на Ферит (+ миналата им история), моя искрен съвет към нея би бил, момиче трудно е, но ще ти се наложи да събереш себе си и да си тръгнеш!
В тази връзка Ферит, също има нужда от Аби, тъй като той друг приятел истински няма. На двамата ГГ им трябва външно огледало, обективно огледало да си сверят часовниците. На Ферит, такова му даде дядо му, друг е въпроса, че отказва да го послуша от видяното.
10.   Съжалявам стана много дълго, но последният фраг ми въздейства по начин, по който самата аз не съм очаквала. Както споделих и преди, това е първият турски сериал, който гледам и без да се заричам и казвам голяма дума, но определено ще е и последния.
Изгледах в Нетфликс един много приятен сериал, казва се „Nobody wants this“ препоръчвам го, мисля ще ви хареса. Разказва се за двама души, които се влюбват и въпреки всичко и всички намират път към себе си. Леко и приятно е, не е тежка драма, казвам  го във връзка с това, че когато има желание и от двете страни има и начини, колкото и „счупени“ да са душите. 

# 309
Момичета, какво впечатление ви направи Ферит, когато научи от каката, че Сейран е ходила у тях
и е защитила връзката между двамата годеници. Нито попита Сейран, защо е ходила, нито се
изненада. Той винаги е разчитал на подкрепа за постъпките си от нея и затова не се впечатли.
Иначе е много благодарен на леля си за веселото изкарване на живота си без Сейран.

# 310
Да отбележа,че Пакил нещо секна със сторитата от сетовете.Афрамчетата пък са балсам за изстрадалия фандом.

# 311
Да отбележа,че Пакил нещо секна със сторитата от сетовете.Афрамчетата пък са балсам за изстрадалия фандом.

Сигурно й свиха сармите от екипа. Да са живи и здрави. 😃

# 312
Всъщност когато Ферит стигна да таксито със Сейран и й се караше за живота й, тя отговори, че е важен той и му разказа, че е ходила в дома на кака и е говорила за него. Той я прегърна с много сериозно лице. Въпреки това в разговора на следващия ден се направи, че не знае.

# 313
Да ви разкажа една история, която е истинска и няма нищо измислено, украсено или скрито в нея. Знам я от моя близка, която се запознава с бъдещия си мъж в момент, в който той все още има друга връзка и то не каква да е, а дългогодишна бурна любов, в която има примесено съперничество с друг мъж - негов приятел, с когото се скарват, дива ревност и т.н. И накрая бъдещият мъж на моята позната успява да  спечели битката за сърцето на любимата си, която дори намеква да се женят. В същото време обаче той вече е тръгнал и с моята позната, която също му намеква, че  трябва да помислят за брак. И в един момент той трябва да реши коя от двете да избере.  Излиза на балкона, изпушва една цигара и прави своя избор - жени се за моята позната и никога повече не поглежда бившето си гадже, което е успял да завоюва след толкова години. И не съжалява за избора си. Не правя никакви аналогии с нашия сериал, а просто искам да кажа, че знам, че нищо не знам за любовта и нейните неведоми пътища.

На тото ли е играл? Как се избира на една цигара?

# 314

Общи условия

Активация на акаунт