Толкова сме синхронизирани, че когато една подхвърли нещо и другите го харесаме, просто го подхващаме. Всъщност не сме толкова лоши към останалите себеподобни. А това с кака дойде по простата причина, че разликата между Мерт и Пелин е 12 години, което, погледнато реално, наистина я прави негова кака. Аз още не съм си отговорила на въпроса търсен ефект ли е тази възрастова разлика или поредният дефект на продукцията. Трябва да се съгласите също, че Пелин А влезе досто остро в сериала, демонстрирайки огромно самочувствие и това никак не се понрави на феновете. Мен лично много ме дразнеха и постоянните й снимки с Мерт, а до днес не се е появила такава с Афра или на тримата. Възможно е и да съм пропуснала, разбира се, но това също показва честотата на поява на едните и на другите, ако въобще е имало. При положение, че и двамата главни актьори са на снимачната площадка, ти да си направиш снимка само с единия, не ми е готино и към днешната дата. До сега никой от останалите актьори не си го беше позволявал. Всеки, партнирал на Афра, го виждаме на снимка и с Мерт. Всеки влиза с презумцията, че е гост и не забравя кои са главните. Пелин сякаш влезе с нагласата да обере лаврите и да задуши образа на Сейран за сметка на нейната Дияр.
Силно се люби Ферит и силно се мрази ремаркето му.

Асена, не е за теб
Аз очаквам бамбито още с първия бирликтелик, вече в следващите серии

или поне от този пръстен на връката му... 

Препоръчани теми