Отговори
# 420
Дотук се знае, че в ялъто са Афра, Мерт, Гюлчин, Ерсин, на тях видях снимки и клипове (е, на АфРам са колите само). Щом снимат в стаята на Халис, значи нещо с Абидин трябва да е.
Кои други са там нямам идея.
Пепелешка (емотиконите от Евето) е много готин, един от малкото мъже във фендома, а дано познае Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам и Берил, защото тя качи сторито с Гюлчин.

# 421
Асена, и на мен ми направи впечатление, че косата на Сейран е доста пораснала Grinning

Най-обичам, като се регистрират, само за да ни набият канчетата Sunglasses

Не съм имала такива намерения, ако се отнася до мен забележката.

# 422
Асена, и на мен ми направи впечатление, че косата на Сейран е доста пораснала Grinning

Не е за теб асена. Предполагам Евето има предвид новата потребителка, която се възмущава на отношението ни към Дияр и Пакил.

# 423
Здравейте, мацки! Нямате стигане, ей!
Sikorski, наченки на изневяра ли забелязвам? Чета те, чета те (прочетено между редовете, ще рече: наблюдавам те). Simple Smile
Anileda12, добре дошла при нас!
Нали знаете как на жени, живеещи заедно,
 след известно време цикълът им се синхронизира, та и при нас е нещо подобно. Simple Smile Толкова сме синхронизирани, че когато една подхвърли нещо и другите го харесаме, просто го подхващаме. Всъщност не сме толкова лоши към останалите себеподобни. А това с кака дойде по простата причина, че разликата между Мерт и Пелин е 12 години, което, погледнато реално, наистина я прави негова кака. Аз още не съм си отговорила на въпроса търсен ефект ли е тази възрастова разлика или поредният дефект на продукцията. Трябва да се съгласите също, че Пелин А влезе досто остро в сериала, демонстрирайки огромно самочувствие и това никак не се понрави на феновете. Мен лично много ме дразнеха и постоянните й снимки с Мерт, а до днес не се е появила такава с Афра или на тримата. Възможно е и да съм пропуснала, разбира се, но това също показва честотата на поява на едните и на другите, ако въобще е имало. При положение, че и двамата главни актьори са на снимачната площадка, ти да си направиш снимка само с единия, не ми е готино и към днешната дата. До сега никой от останалите актьори не си го беше позволявал. Всеки, партнирал на Афра, го виждаме на снимка и с Мерт. Всеки влиза с презумцията, че е гост и не забравя кои са главните. Пелин сякаш влезе с нагласата да обере лаврите и да задуши образа на Сейран за сметка на нейната Дияр.
Друг проблем, който имам с Пелин А е слабата й игра. Очевадните проблеми с мимическите мускули на лицето никак не са за пренебрегване. Плачът при нея винаги я прави да изглежда комично. Подозирам, че това е в резултат на корекциите, които е претърпяла, но може да си е и некадърност. Всъщност това със спад в нивото на игра, след корекции, го забелязвам и сред звезди от Холивуд, така че проблемът е по- глобален. Като противник на корекциите не съм ок да гледам какво си причиняват жените и в частност какво си е причинила тази жена.  Аз съм за остаряването с достойнство. Бръчиците и сивите ни коси не ни правят по- малко жени. На всяка една възраст жената е красива. Трябва само дързост! Wink
 Всъщност каквото да прави или да не прави Пелин А шансовете й, феновете на този сериал да я харесат, са минимални. И в интерес на истината никоя, която влиза като трета страна, не е застрахована. Аз си го обяснявам с по- особения фендом. Просто тук силно се люби и мрази. Simple Smile Силно се люби Ферит и силно се мрази ремаркето му.
 Сега към героинята... ами аз нямам проблем с нея. На мен проблемът си ми е Ферит, както навярно сте забелязали, щом ни четете. Права сте, че до момента Дияр не е направила нищо, с което да събуди омразата ни. Има някои подозрения в тази посока, но са си подозрения. Аз силно се надявам и да не направи. Наистина не искам да я правят зла само, за да стане лесен изборът на Ферит. По същата причина имах проблеми и с това Синан да го изкарат психо, но...
Пишете, когато можете. Аз чета всяко мнение, уважавам и харесвам дори различните от моето, стига да са добре структурирани и аргументирани. А как обичам да споря... Simple Smile
P.S. За идвестно време си взимам почивка от продукцията, че много ме ядосаха, но ако направят нещо, с което да ме умилостивят, имат шанс да си ме върнат. Това ще рече, че няма да мога да водя спорове, но със сигурност ще чета.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 17:43 от Fi79

# 424

Не е за теб асена. Предполагам Евето има предвид новата потребителка, която се възмущава на отношението ни към Дияр и Пакил.

Правилно, Диче Kissing Heart Асена, не е за теб Heart

# 425
Сейран , не е бременна Тя ще има проблеми със забременяването, заради болестта си Това беше в края на сезон 2  Дадоха доста намеци в разговорите на Есме ,  Гюлгюн и лекарката

KrasiAnna, откъде се взеха сега тези проблеми със забременяването Head Band Аз очаквам бамбито още с първия бирликтелик, вече в следващите серии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
Еви , ами лутам се между реалност и измислици Тази бременност на Есме ми е нереалистична и един вид прераждането/оздравяването на Сейран При лекарката казаха , че ще е рисково но накрая всичко ще е наред Както и бременността на Бетюл , освен паралелите с Пелин е и прераждането/събуждането на Ферит
Ако изключим кака ни и Синчо  в имението всички се държат сякаш никога не са имали и нямат проблеми и са едно цяло семейство със смешки и закачки
А пък , ако помислим с тези международни продажби , че и 4 сезон може да има , отиде Joy

# 427
Според рускини, които са пред ялъто, Синан и Айшен имат общи снимки 😱😱😱

# 428
Здравейте, мацки! Нямате стигане, ей!
Sikorski, наченки на изневяра ли забелязвам? Чета те, чета те (прочетено между редовете, ще рече: наблюдавам те). Simple Smile

Фи,няма изневяра:Kissing Heart
Аз съм привърженик на Сейфер,след първосигналните ми изблици гледам да влизам в обувките и на двамата.Феро в момента ми е на мушката ,

# 429
Май отговорихме защо не обичаме меко казано Дияр и само ще добавя пак като пример Кязъм. Този образ би трябвало да е най-мразения, защото биеше жена си и децата си, беше истински тиранин в дома си. Заключи Сейран, за да я принуди да се ожени за Ферит, изневери на жена си и още лоши неща сътвори. Но в същото време същият този Кязъм понякога ни разсмива, а друг път се разкайва и се опитва да стане по-добър. И затова сме склонни да го разберем и дори да му простим. Как става тая работа? Ами с добра игра става, когато актьорът съумее да покаже богатството на образа, който изгражда, че човекът не е изтъкан само от добро или от лошо, че понякога изглежда страшно, а друг път смешно и крачката между двете не е чак толкова голяма. Ето в това е секретът, а при Дияр не се получават нещата и няма нищо лично в това. Въпрос на можене или неможене е. Да не говорим пък за поведението на актрисата на фона на това на Афра и Мерт, които отдавна би трябвало да са си вирнали носовете до небето и въобще да не обръщат внимание на простосмъртните като нас, които ги гледат петък вечер. Но понеже не го правят, последните и затова включително ги гледат и обичат.

# 430
Фи, благодаря  Ви за поста с точното Ви мнение за актрисата Пелин и героинята Дияр.
Благодаря,  че ме разбрахте, както и Сикорски.
Аз наистина само ви чета и не гледам нито Х, нито Инстаграм и т.н., затова моите мисли са от това което гледам в сериала и което чета от вас.
Това е причината, поради която реших да се изкажа и регистрирам. И не съм се регистрирала, за да "набивам нечии канчета", както ме определи Еванджелин.
Нямам времето, за да чета нещо извън темата.
Но по този въпрос с Дияр по подразбиране е, че не трябва да вземам отношение.
Но последно, мисля, че Дияр в бъдеще сама ще отиде при Сейран и ще й каже да отиде при Ферит, защото той обича нея. Това беше го казала героинята Пелин на Сейран. Може би ще има повторение на такова женско действие.

# 431
  • Яко в Матрицата...
Феро е и на моята мушка, но знам, че това е заради моите очаквания час по-скоро да се избавим от тейзето Joy Joy или поне от този пръстен на връката му...

# 432
Според рускини, които са пред ялъто, Синан и Айшен имат общи снимки 😱😱😱

Не думай. 🤕 Това малкото как се извъди толкова злобно, а Шефика е такава душичка.

# 433
Снимат наистина...Но ще видим...Има клип, но Синан не се вижда.
П.П. Появи се и Синан 😱😱😱

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 15:36 от Dichkata

# 434
Има клип и със Синан, влиза в имението Джем.

Общи условия

Активация на акаунт