Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Мистери! 🌹
Аз гласувах с да, защото искам да приключва по-бързо този годеж. Гледам да мисля положително, та да стане.

# 16
Привет, момичета Simple Smile
Гласувах с "ДА" на анкетата, ама не защото съм убедена, а защото искам Мистери да си продължи работата по темата. Flowers Rose
Fi, аз мисля, че ключовата дума в текста на песента е скитник и тя отговаря на душевното състояние и на двамата. Освен това, е Библейски мит и го има както във всички религии, така и като съвременни интерпретации.

# 17
Мистери, благодаря за новия ни дом Kissing HeartHeart Машалла, темите се харчат като топъл хляб Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега ще отида да гласувам и аз, но съм твърда по въпроса. Кака скоро няма да е чао, ако ме разбирате Sunglasses

Дарина случайно попаднала на сета в хана, голям късмет има тази мацка. Видяла е и четиримата - Сейран, Ферит, кака и Синан. Сабър Head Band

# 18
Благодаря за прекрасната тема

https://x.com/Sessizkuzu2/status/1853093416411840955

# 19
Благодаря за новата тема,Мистери Heart
Дано я изпишем с красив епизод и с разкарване на тейзето.

Сега да ви разсмея със спойлер Joy

Ферит и Дияр не са имали нищо в продължение на 2 години, защото той й казва, че има „сексуална дисфункция“, но всъщност той просто я е лъгал и не е искал да има нищо общо с Дияр, така че не се притеснявайте, всичко ще е наред.
Heart Eyes

# 20
Благодаря за новата тема Mystery 🪷
Гласувах "не", защото трябва да има някаква провокация, уюта и безгрижието в момента са каката, пък и дългът зове 😂
В главата ми звучи песента- "Ти ужасно закъсня", след като се сещам за погледа на Ферит.
Кака е още беличка, трябва някаква "грешка" от нейна страна, за да я "разобличи" проницателния ни бей.

# 21
Благодаря за новата къщичка, Мистери!🌷🍀
Дано се отървем от ремаркетата докато я изпишем..
Добре, че са АфРам да ме карат да се усмихвам ❤️🧿🧄

# 22
Потвърждава се, че Джем/Синан е бил на сета в работилницата.

# 23
И с Джем има желаещи да се снимат, само с кака не. 😄

# 24
Дамата от втората снимка с Джем, която качих, просто умира от кеф.🤣

# 25
Благодаря, Мистери за новата тема.
Много сме продуктивни и има, няма за ден, два нова тема.

https://x.com/i/status/1853091142205665383

# 26
Мистери, благодаря отново за хубавата тема 🌞
На анкетата съм гласувала с не. Много искам, обаче докато не се сдобрят истински нашите, кака няма да се махне. Много е нахална, освен всички други качества, дето ги има 😀 Ще трябва да има айде къш, и то няколко пъти. Ще стои до последно, сигурна съм. И скоро ще злобее дори.

# 27
Амджата е супер! 🤘

# 28
Милена, много мечтае този спойлер. Защо кака бе разсъблечена в стаята на Ферит. Стриптиз ли е правела?
И на мен ми се иска любовта на СейФер да е останала чиста, но надали. Ще повярвам, ако го каже кака. Само да не каже бременна съм. Че тогава искам аз да съм в кома.

# 29
  • София
Дядото ме кефи на макс, тук дори Афра си е самичка и няма други снимки, че да кажеш, че заради Мерт е харесал.

🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍🤍🤍

Нещо все повече си мисля, че Дияр и Синан са комбина.

Общи условия

Активация на акаунт