Отговори
# 510

Тази какво казва накрая на фрага

# 511
  • Ямбол
Еве благодаря ти превода ❤️.Абе момичета май епизода ще се окаже интересен,освен ако наистина пак не ни врътнат един номер.Ам ще стискам палци вече нещата да вървят към сдобряване вече.😘🧿❤️ Нашите са извънземно красиви ПУ ПУ 💖 Сейфер ще си чакам в новия епизод.В петък съм на банкет,ама като се прибера задължително ще го изгледам ❤️‍🔥

# 512
Добър вечер, момичета,
Мистири, резултата от янкетата е ясен, този епизод Ферит няма да се раздели с Дияр.
Еве сърдечно благодаря за превода!
Тъй като вчера изложил на дълго и на широко вижданията си и факта, че тези драми на един мъж м/у две жени ми идват в повече, няма да се занимавам да обеснявам и аз колко ме разочарова, като герой чрез тези фрагове и двоумението.
Но въпреки всичко трябва да напиша, пак ли ще те спасява дядо Феро, отново на 28 г., си (примерно) и отново "дядо помагай", до кога дядо ще оправя кашите? Защо винаги когато си я загубил напълно се досещаш, че тя ти е живота.
Аз съм от тези, които не исках да изкарват образа на Дияр дявола, а той сам да осъзнае, кого обича истински, но така ли, когато тя е на вратата и си тръгва за този мистичен в тяхната история Антеп.
Ще кажа браво Сейро, постъпваш по най-правилния начин, пробваш, говориш, показваш че обичаш, като няма ответност тръгваш си! Само така момиче!💃

# 513
Еее, благодаря за превода 🌹 от емоциите покрай фрага, забравих.

# 514

Тази какво казва накрая на фрага

Сейран го казва. Ако имаш смелост, предизвиквам те.

# 515
Еве, благодаря за превода! Heart Аз без думи съм изгубена!
На едни им го говорят звездите, на други огледалата. Ама така е, когато човек не ползва главата, а и сърцето си по предназначение!

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 22:52 от Fi79

# 516
В 81еп се чудехме какво означава погледа на Ферит в последната сцена. Оказа се, че искал кака, а не Сейран. Сега се усмихва. Да не е защото се оттърва от Сейран и вече има само кака. Страх ме е от тези сценаристи, измислят ги все едни...Надеждата ми е в молбата към деде (да не се окаже помощ за дядото на кака). Но знам ли пъклените планове на сценаристите. Не мога да си отпусна душата. Дано вашите думи го направят.

# 517
Дали деде не се произнесе: Сейран върни се. Вие не сте разведени!
И затова се обръща Сейран. Иначе за какво да се радва Ферит.
Е това ме изкефи,а дано..
Но защо дядо не го каза до сега..

# 518
В 81еп се чудехме какво означава погледа на Ферит в последната сцена. Оказа се, че искал кака, а не Сейран. Сега се усмихва. Да не е защото се оттърва от Сейран и вече има само кака. Страх ме е от тези сценаристи, измислят ги все едни...Надеждата ми е в молбата към деде (да не се окаже помощ за дядото на кака). Но знам ли пъклените планове на сценаристите. Не мога да си отпусна душата. Дано вашите думи го направят.

JoyJoyJoy

# 519
# 520
# 521

Защо изобщо още се съмнявате, че е за Сейран, ясно е че е заради нея. Сейран няма да ходи, днес мисля че заснемат последната сцена и Афра беше в имението, даже нищо чудно да е още там

# 522
За да накара Ферит сам като възрастен, израсъл вече да го реши.

Дано, чул ви Господ, Сейран да не ходи никъде. Разрешавам й само сватба с Ферит, е може да отиде на сватбено пътешествие. Разрешавам.

# 523
ох,пак се започна хуленето преди да сме гледали епизода
Нещо да кажете за думите на Ферит?Че не е сигурен дали пак няма да е изоставен?
Има двама в този сериал,не забравяйте

# 524
10 пъти гледах момента при вратата.Много е усмихнат Ферит и Халис също,а Сейран е учудена.Деде да не казва че не са разведени?Ще е ехаааа
Еве,забравих да благодаря за превода Heart то вълнение,то чудо.

Общи условия

Активация на акаунт