Отговори
# 525
ох,пак се започна хуленето преди да сме гледали епизода
Нещо да кажете за думите на Ферит?Че не е сигурен дали пак няма да е изоставен?
Има двама в този сериал,не забравяйте

В Туитър са по-зле, там всеки или обвинява или Ферит или Сейран, там за тях каквото и да направят двамата са все виновни

# 526
Добре де, какво още прави лелята до Ферит когато Сейран си тръгва и чува молбата му към дядото.
На какво се надява.

# 527
Тя и кака е много учудена. Ха дано!

# 528
Нямам думи ..да се радваш ли да плачеш ли..
Аз пък не бих се изненадала Халис да каже, че не са разведени, брака със Синан да е невалиден, може да го е криел, все пак кри Орхан, че е жив. Ще поживеем и ще видим🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 529
Майтапът ще е както си тръгва Сейран, да си тръгне и Дияр в тази последна сцена. "Детето" Ферит (по думите на дядо му) ще се види в чудо как да разпределя кой кого да връща.

# 530
Дали деде не се произнесе: Сейран върни се. Вие не сте разведени!
И затова се обръща Сейран. Иначе за какво да се радва Ферит.

И аз така си помислих. Дали е възможно изобщо да не са разведени?

# 531
Това за развода го писаха рускините още при завръщането на Халис! И за мен е твърде възможно...

# 532
Фрага е интригуващ да.Сейро действа със замах, хареса ми и дяволитата усмивка на Халис като тя се появи с телефона.Разбрах и откъде идва раздвоението на Ферит-първо страх да не го изостави отново и второ убедеността му,че връзката им е причина да се разболее.Зададения въпрос" защо не дойде като оздравя"ми вдъхва надежда.Дано му е разказала и просто не го дадоха във фрага.Есме е права този път,мястото на Сейран не е да бъде втора цигулка.Много достойно решение да си тръгне.Това,което ме гложди и моля да ми помогнете да си го разясня ,са думите на Халис"виж коя руши баланса ти".Аз го тълкувам като коя те кара да се чувстваш зле.Някак не ми се вързват думите после с репликата на Ферит.Видно кака е навсякъде,брани територия.Ферит казва тези думи в нейно присъствие.Халис и Ферит се усмихват,но Сейран не.Объркана съм.Моля някой да ми помогне да махна съмненията си.
Еве,благодаря за превода Heart

# 533
Така,вече искам Сейран да отиде в Антеб и бате ви Феро да изкъшка леля и хукне да си връща любимата.Ама май няма да стане.Не им се ходи чак в Антеб да снимат.Най_вероятно деде ще изстреля някоя бомба и Сейран ще се върне.

# 534
Сикорски, идеята за баланса е, коя от тях вълнува душата му, според мен Grinning

Мими, деде май е с базуката този път Stuck Out Tongue Winking Eye

# 535
Що да не хулим, така или иначе има "главорези" и за двамата.
Sikorski и аз щях да пиша същото, че най-накрая Ферит изрече страха си на глас и ми е интересно какво ще му отговори (обясни) Сейран. Ама пак тоя деде- "....направи нещо....", кога ще порасне Феро.
За думите на Халис- коя руши баланса ти, може да не са в негативен смисъл, при двама влюбени баланс няма.

# 536
Цитат
Това,което ме гложди и моля да ми помогнете да си го разясня ,са думите на Халис"виж коя руши баланса ти".Аз го тълкувам като коя те кара да се чувстваш зле.
Тъй като огледалото е всеобщ символ на себепознанието, в него виждаш очите, душата си, думите на Халис означават: вгледай се в душата си и прогледни коя те вълнува, коя те кара да плачеш, но и да се смееш, коя нарушава спокойствието на познатото всекидневие, ... Това е. Simple Smile
И за илюстрация "Видения" на Яворов - контра пункт на живата душа.
Скрит текст:
https://litclub.bg/library/bg/yavorov/videnia.htm
Небе - куршумена безкрайност - отразено
през ледена кора в куршумени води.
Самотен коленичил на леда, смутено
през него гледам аз: ни слънце, ни звезди, -
ни ден, ни нощ, - безцветен здрач - мъгла. Безцветни,
край отражението мое сенки рой
минуват и не спират: сенки мимолетни,
залутани безцелно, жадни за покой.
Тук лирическият герой се оглежда в ледени, мъртви води (огледалото като символ произлиза от символиката на водата). И вижда убита безкрайност, сивота, безвремие. Човек - сянка, жаден за покой в смъртта.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 20:35 от Katya_I

# 537
Сикорски, идеята за баланса е, коя от тях вълнува душата му, според мен Grinning

Мими, деде май е с базуката този път Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве,благодаря от сърце. Heart

# 538
Що да не хулим, така или иначе има "главорези" и за двамата.
Sikorski и аз щях да пиша същото, че най-накрая Ферит изрече страха си на глас и ми е интересно какво ще му отговори (обясни) Сейран. Ама пак тоя деде- "....направи нещо....", кога ще порасне Феро.
За думите на Халис- коя руши баланса ти, може да не са в негативен смисъл, при двама влюбени баланс няма.

Защото може да хулим след като изгледаме серията
Предварително се насажда негативизъм към единия,без да сме сигурни

Еве,забравих-благодаря за превода:hibiscus:

# 539
Не видяхме Синан 🫣🫣🫣.. Дали няма да цъфне във финалната сцена...И ще става каквото ще става....Все пак бая е снимал днес.

Общи условия

Активация на акаунт