Отговори
# 540
Аз сама си насаждам емоции според видяното. VAL, на някои мненията се припокриват с моите, на други с твоите.

# 541
А някой забеляза ли самодоволната усмивка на деде,когато Сейран дойде с телефона.Joy
Най-сетне Деде е на нейна страна,може би заради леля Хатуч ама все пак.

# 542
Цитат
Тъй като огледалото е всеобщ символ на себепознанието, в него виждаш очите, душата си, думите на Халис означават: вгледай се в душата си и прогледни коя те вълнува, коя те кара да плачеш, но и да се смееш, коя нарушава спокойствието на познатото всекидневие, ... Това е. Simple Smile
Katya,спаси душата ми от терзания, благодаря:heart:

# 543
Еве, благодаря за превода Heart Eyes. Чакам с нетърпение да дойде петък. Хареса ми фрага, събуди се Феро, дано наистина да не са разведени и деде да хвърли бомбата. Blush

# 544
Момичета, ако не са разведени, това прави нещата още по-лоши. Какво Сейран пътувала и изживяла много от мечтите си с друг мъж, докато съпруга и се е побързва от мъка вкъщи. Феро пък си е извършил чиста проба на осквърняване на брачното им легло с Дияр (и други, може би). При развод всичко описано е по-поносимо, някак по се преглъща.

# 545
Момичета, ако не са разведени, това прави нещата още по-лоши. Какво Сейран пътувала и изживяла много от мечтите си с друг мъж, докато съпруга и се е побързва от мъка вкъщи. Феро пък си е извършил чиста проба на осквърняване на брачното им легло с Дияр (и други, може би). При развод всичко описано е по-поносимо, някак по се преглъща.
Нищо лошо няма, те са мислели,че са разведени.Никой не може да ги вини.

# 546
Еве, Благодаря за превода🤗
Очаквания екшън ще го имаме май…Халис ни го намекна от фрага.
Очаквам и още да разбера,защо Дияр не вижда очевидното…Ферит е ясен,но той е избрания от Сейран и е проблем на Сейран…Аз само ще гледам….

# 547
Това,което ме гложди и моля да ми помогнете да си го разясня ,са думите на Халис"виж коя руши баланса ти".Аз го тълкувам като коя те кара да се чувстваш зле.

По скоро е това и което Сейран му каза в последната сцена Съвестта му и любовта му

https://x.com/Ezellottteeee/status/1854219640525787324

Паралелите не спират
https://x.com/ReineMatmazel/status/1854208891694747900

Афра и Мерт все по-хубавии Heart Eyes

Еви Heart

# 548
Какво е намекнал Халис, оттървала съм този миг?

# 549
Какво е намекнал Халис, оттървала съм този миг?

Не мога да го хвана точно в кадър,но ми се струва,че Халис се усмихва…

# 550
Халис също е променен.Разговаря с Ферит без налагане на волята си, напътства го като му дава пространство да вземе самостоятелно решение.След като видяхме какво направи с Орхан е възможно да е бил в течение на всичко,което се случва със Сейран и Ферит и като се има в предвид разрухата в душите им да е направил така,че развода да не е валиден и да е чакал момента ,който всъщност наблюдаваме.Вижда борбата на Сейран за Ферит и е доволен. Вижда и раздвоението на Ферит и го напътства без натиск да вземе решение.Отговора на Ферит бе даден в последния момент преди Сейран да се качи в колата.Не го винете,че иска помощ от дядо си,той два пъти му даде насоки въз основа на какво да вземе решение,но тъй като неговата неувереност,макар и донякъде вече стопена,все още съществува.А и молбата  за помощ след като е ясен избора дава повод на деде да изплюе камъчето.Само тогава новината ще има тежест и ще дойде като благословия.

# 551
Дичката   за  да не си сама Heart EyesGrinning

Скрит текст:

1 Здравето на Сейран се влошава, защото тя не следва лечебния си протокол, за да се грижи за Ферит, който умира
Корханс се отказа с изключение на Халис, който  знае, че  освен Сейран  никой не може да го укрепи и да му помогне да се върне към живота...
2 "Докато си в тази къща, Ферит се скита и се връща"

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 21:22 от KrasiAnna

# 552
Дичката   за  да не си сама Heart EyesGrinning

Скрит текст:

1 Здравето на Сейран се влошава, защото тя не следва лечебния си протокол, за да се грижи за Ферит, който умира
Корханс се отказа с изключение на Халис, който не знае, че  освен Сейран  никой не може да го укрепи и да му помогне да се върне към живота...
2 "Докато си в тази къща, Ферит се скита и се връща"
Благодаря 🤗
Интересен нюанс по отношение на Сейран. Това не го бях срещала досега като теория. Напълно възможен е и този вариант, наистина.

# 553
Хахаха това много ми хареса

# 554
Хахаха това много ми хареса

🤣🤣🤣🤣🤣 Тъкмо го слагах....Кака ще се гътне...

Общи условия

Активация на акаунт