Отговори
# 570
Стана ми много мъчно за Ферит, защото той наистина вярва, че присъствието му вреди на Сейран. Тя трябва задължително да му избие тези мисли от главата, за да може той да се успокои. Сигурно чак другата седмица ще видим някакъв разговор между тях.

# 571
Добър вечер, нямате стигане! Хубав фраг, Сейран не си поплюва. Ферит не прилича на себе си, само оправдания и условия поставя. Липсва ми Ферит, който може да не знае какво точно иска, но го иска от сърце. Тоя срахливия изобщо кой е?

# 572
🤣🤣🤣🤣

# 573
  • София
Тоя срахливия изобщо кой е?

Творението на детегледачката, която е успяла да му помогне още повече да затъне в травмите си и възстановяването да е още по-трудно.

# 574
"Ако имаш кураж, поеми предизвикателството. "
Струва ми се, че тези думи бяха отправени към Дияр от Сейран.

K_I_V_
"Сега видях случайно откъса, когато Казим и Есме държат Сейран на излизане. Не е защото е болна и не може да ходи. По-скоро спрямо погледите и на 3-мата особено на Казъм (изнервен) ми се струва, че Сейран е разменяла остри думи с някого. Въпроса е дали с Дияр, може и с Ферит (малко вероят ми е, тъй като с него каквото имаше да му го казва, тя го е казала).
Това ме замисли... а тъкмо си ги бях изкарала от главата 😃"

# 575
Стана ми много мъчно за Ферит, защото той наистина вярва, че присъствието му вреди на Сейран. Тя трябва задължително да му избие тези мисли от главата, за да може той да се успокои. Сигурно чак другата седмица ще видим някакъв разговор между тях.

Една от причините  на Ферит да държи Сейран далеч от него е, че той е наясно, че е разстроил Сейран и я е наранил.
Сцената „Тази връзка те разболя“ всъщност е причината, поради която той държи Сейран настрана

# 576
Цитат
"Ако имаш кураж, поеми предизвикателството. "
Струва ми се, че тези думи бяха отправени към Дияр от Сейран.
Това би означавало, че е тръгнала на война с Дияр за златното дете. Неее! Няма как хем да си тръгва от конака, хем да води война с кака. Sunglasses

# 577
Сцената в хана май е след напускането на имението. Тогава Халис може да напомня на Сейран, че има договор. Затова Ферит да се радва, че няма да е в Антеп и ще я вижда, нищо, че ще е женен за кака. А кака се сепна, че те ще са заедно.

# 578

Ами защото тогава Сейран заключи вратата? Не е ли, за да останат насаме и да си говорят най-накрая без никой да ги  прекъсва, следи и т.н.

# 579
# 580
  • София
Сериозно ли си мислите, че Ферит ще се ожени за кака си, след като моли дядо му да спре Сейран?
Даже ми се струва, че се карат с Дияр зад Сейран, онази кой знае пак на колко велика и разбираща се е правила.

# 581
Сцената в хана май е след напускането на имението. Тогава Халис може да напомня на Сейран, че има договор. Затова Ферит да се радва, че няма да е в Антеп и ще я вижда, нищо, че ще е женен за кака. А кака се сепна, че те ще са заедно.
Ani.zaiche, мисля,че си в грешка.В хана виждаме бореща се Сейран.Напускането на имението означава,че борбата е безсмислена,Феро си иска кака.На Сейран не и пречи да си изпълнява договора живеейки на друго място.Трябва да е по-разтърсваща причината Халис да я спре.

# 582
Много харесвам героя на Мерт, чаровния Ферит, обаче кога ще порасне това гевезе? Ако не се държи за нечия пола или ръка, не може да стои на краката си. Все трябва някой да го подкрепя, обича, хвали. Майка му, Султан, дядо му, кака му... Сейран изисква от него да е силен и уверен мъж, и той аха да стане такъв, и нещо вземе, че му попречи. Я майка му, Султан, дядо му, кака му... Само оправдания си търси. Ама с чар не става, трябва и характер!

# 583
Добър вечер ,момичета!  Heart
Еве  мерси за превод Kissing Heart
Фрага  е интересен и в петък нй ни очаква един пълен с обрати епизод  Simple Smile
Ферит и Сейран ще почнат да си говорят и това  е най-важното ,защото тогава ще се разбере кой какво и защо е направил  и след като знаят истината ще дойде времето на помирението ,прошката и доверието.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 09:47 от Eny87

# 584
Сериозно ли си мислите, че Ферит ще се ожени за кака си, след като моли дядо му да спре Сейран?
Даже ми се струва, че се карат с Дияр зад Сейран, онази кой знае пак на колко велика и разбираща се е правила.
Мисля че това е повтаряща се сцена, като с Пелин, когато Сейран я изгони от имението. Ферит укротява годеница си, която се е скарала със Сейран току-що. . Може да не ни харесва, но това е търсения ефект, смяна на местата. Само да не се хванат за косите...

Общи условия

Активация на акаунт