Отговори
# 585
Аз сега гледах на лаптопа на стоп кадър Ферит,като удря масата..
Той има халка на лявата ръка.Тия да не ни заблуждават и вече да е женен?На лявата е...

# 586
Сцената в хана май е след напускането на имението. Тогава Халис може да напомня на Сейран, че има договор. Затова Ферит да се радва, че няма да е в Антеп и ще я вижда, нищо, че ще е женен за кака. А кака се сепна, че те ще са заедно.
В хана Сейран сякаш още има желание да се бори за Ферит. Това със заключванито и принуждаването му да говорят показва хъс. При тръгване тя вече се е предала. Оставя го на кака да си го дундурка. Оттегля се от битката, а май и от войната. За мен по- логично е последната сцена да е тази от имението, където Сейран си тръгва. Разбира се, може и напълно да греша. Знае ли се вече. Щом и вълшебни огледалца взеха да ни вкарват, коня съвсем отиде в реката.
P.S. Знам, че е друга функцията на това огледало, но това не означава, че ме дразни по- малко.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:39 от Fi79

# 587
  • София
Аз пък не виждам нищо общо с Пелин. Сейран си е вкъщи и решава да си тръгне, да го остави да прави каквото си иска, не е ничий натрапник. Паралелът е с 14-та серия, не с 19-та. Дияр е Пелин, не Сейран. Като видя и кои акаунти в Х втълпяват това нещо, направо падам.

# 588
Аз сега гледах на лаптопа на стоп кадър Ферит,като удря масата..
Той има халка на лявата ръка.Тия да не ни заблуждават и вече да е женен?На лявата е...

На дясната е

# 589
На лявата е,чак се наместих да видя ъгъла...офф дано да греша,аман вече

# 590
На лявата е,чак се наместих да видя ъгъла...офф дано да греша,аман вече

Сигурна съм че е дясната, това мисля че е след сцената с хана

# 591
# 592
  • София
Ферит тропа с дясната си ръка по масата и после горе в стаята хваща Сейран отново с дясната си ръка. Там е годежният пръстен. Защо повечето сте толкова отрицателни?

# 593
[/quote]

Дано си права,защото аз вече изперках и Емрулах дрънка за 4 и 5 сезон.Луди ли ще ставаме..
Аз не съм отрицателна,просто искам мъките да свършват с тая Дияр.

# 594
Сцената в хана май е след напускането на имението. Тогава Халис може да напомня на Сейран, че има договор. Затова Ферит да се радва, че няма да е в Антеп и ще я вижда, нищо, че ще е женен за кака. А кака се сепна, че те ще са заедно.
Ani.zaiche, мисля,че си в грешка.В хана виждаме бореща се Сейран.Напускането на имението означава,че борбата е безсмислена,Феро си иска кака.На Сейран не и пречи да си изпълнява договора живеейки на друго място.Трябва да е по-разтърсваща причината Халис да я спре.
Сега видях, че пак си чела мислите ми. Дублирахме се този път.

# 595

Дано си права,защото аз вече изперках и Емрулах дрънка за 4 и 5 сезон.Луди ли ще ставаме..
[/quote]

Винаги когато видя пръстена на ръката му, заставам както Ферит е застанал и така сравнявам коя е лявата и коя дясната

# 596
  • София
За да няма недоразумения

# 597
За да няма недоразумения

Успокои ме Flowers Hibiscus Благодаря Мистери...наистина се побърках,лява,дясна,тая халка ми боде очите..

# 598
На мен по-скоро ми стана странно, когато се прибират двамата, не приличат на хора които са се сдърпали, а приличат на такива които са се изяснили

# 599
Да си маха халката ,направо боде ми не знам къде вече. Единствената халка която ще носи е брачната му със Сейран. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт