Отговори
# 660
Мистери, Сейран избираше между разума и сърцето Hands Metal

# 661
Нито дума за Синан и в озета...Наистина се страхувам за утре 🤕🤔....
Абсурдите продължават 🙄😬. Съжалявам, но хич не я приемам тази реалност...Наистина не мога!

# 662
Ми преди със всеки фраг и озет ни даваха някаква надежда, а дано сега пък с тия гадни фрагове да ни изненадат приятно,че чак да не сме го очаквали..
Не мога повече да гледам самодоволната Доби,пак се прави на очудена във фрага навън,дано да е нещо дет да я удари в петите чак ,да са чуди на къде да хване..
Щяла да се изправила пред Сейран,само дето не знае ,че Сейран ще я сложи в малкия си джоб.

# 663
  • София
Мистери, Сейран избираше между разума и сърцето Hands Metal

Да, така е и според озета избра разума и отиде да говори с дядото на Дияр. Но накрая на серията избра сърцето.

Ферит си избира Сейран във фрага, друг е върпосът, че никой не харесва, че избира между две жени, но това вече си е болест при него. Пак казвам, за мен този човек има много сериозна нужда от лечение и го съжалявам. Сейран ще му помогне.

# 664
Ми преди със всеки фраг и озет ни даваха някаква надежда, а дано сега пък с тия гадни фрагове да ни изненадат приятно,че чак да не сме го очаквали..
Не мога повече да гледам самодоволната Доби,пак се прави на очудена във фрага навън,дано да е нещо дет да я удари в петите чак ,да са чуди на къде да хване..
Щяла да се изправила пред Сейран,само дето не знае ,че Сейран ще я сложи в малкия си джоб.
Само че май Сейран не иска да я поставя в малкия си джоб. Аз с такова усещане останах след първия фраг. Да не забравяме, че Сейран й си възхищава все пак. Тя е нейният адвокат и хич не върви Сейран да се защитава от нея, а какво остава да я атакува. Ферит е този, който трябва да си свърши работата и да вземе решение. Трябва да каже на едната да си тръгне от живота му. Аз съм ок това да е и Сейран, просто да каже име.

# 665
Нищо от това, което му се предлага с брака с Дияр, не искаше Ферит - ни обвързване, ни деца. А пък сега изведнъж му се приискаха тези неща, защото те са си логично следствие от този така жадуван брак. Принудиха го да му се приискат и той вече не може да направи разлика какво се иска от него и какво на него му се иска.

Да - Сейран е неговият човек и неговият лек. Тя е като отрова, която може да те убие в по-големи дози, но лекува, ако се спази мярката. На този фон Дияр е като безобиден билков чай, който лекува всичко и нищо.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 14:29 от Милна

# 666
Аз тези от продукцията, не мога да ги разбера. Как очакват повишение в рейтинга с този озет. Емрулах вчера писал за 4 сезон, а защо не и 5.
Избирал спокойствието и удобството, нашият бей. Еми, хубаво.

# 667
Е, това в живота сигурно го има, но аз не бих го преглътнала.
Кой не иска винаги да е първият и най обичан в една връзка.
При Ферит явно има раздвоение на личността и повърхностно отношение  относно жените в живота му.
Повтарям се, че много, много обичам Ферит, но в някой постъпки не го оправдавам.
 Винаги ми е било чудно как бързо минава от едно настроение в друго, сякаш нищо не се е случило.
Примери много. Например случая с рисуването на знаковия пръстен от двамата:
Оставяш рисуването до половината, доскучава те и се обаждаш на любовницата си през нощта.
Съмняваш се, че си е в къщи и ревността те отвежда  да я провериш. Оставаш при нея и на сутринта
търсиш помощ от жена си,  която безкористно довършва започнатото. След това се гордееш с направеното
творение от двамата и дори не се замисляш, че влиянието на любовницата не е добро за теб. Този вид
връзки са повърхностни и той се чувства спокоен, неангажиращ, но според мен нещастен.
Така сега се чувства и с Дияра. Няма сериозност в отношенията, има смях, закачки, секс и нищо повече.
Това напълно го устройва, но всичко с времето си. Годините ще отминат и той като дядо си ще носи
огънчето на любовта в сърцето си, която ще го мъчи до старостта.
На Ферит му липсва решителност, мъжественост и постоянство в чувствата.

# 668
  • Яко в Матрицата...
Днес от изненадващо място дойде следното твърдение: тъй като в реалния живот хората преди всичко се ръководят от емоциите си, вземат емоционални решения и след това действат в рамките, очертани от тези решения, то в изкуството те искат нещата да следват някаква логика. Когато видят, че някой герой действа емоционално, демек нарушава линията на логиката, те му се сърдят и го отхвърлят. Ето ви друг поглед Simple Smile

# 669

Мистери, тук вече е без пръстен и няма да ни притеснява. Той толкова не е носил сватбения си пръстен,
колкото този на леля му Smiling Imp

# 670
След като се пъхахме в обувките на единия и на другия, може би да надзърнем и в главите им. Примерно какво се върти в тази на Сейран.

Оближи ти моите рани
Ще превържа твоите аз
Тук Синан не ще ни хване
Дияр ще хвърли леля в вар

Ще рисуваме двамина
от зарана чак до здрач
Хайде, че животът мина
в свади, спорове и плач

# 671

Мистери, тук вече е без пръстен и няма да ни притеснява. Той толкова не е носил сватбения си пръстен,
колкото този на леля му Smiling Imp

Хм, тази снимка много странно е в два варианта - с и без пръстен. Върнах се на предната страница, за да ги сравня. Струва ми се, че снимката е една и съща, гледайки позицията на ръцете на Ферит спрямо шарките по блузата на Сейран. Там, където трябва да е пръстена, има странно петно на пръста си. Изглежда като някой да е махнал пръстена с Фотошоп.

# 672
Днес от изненадващо място дойде следното твърдение: тъй като в реалния живот хората преди всичко се ръководят от емоциите си, вземат емоционални решения и след това действат в рамките, очертани от тези решения, то в изкуството те искат нещата да следват някаква логика. Когато видят, че някой герой действа емоционално, демек нарушава линията на логиката, те му се сърдят и го отхвърлят. Ето ви друг поглед Simple Smile

Рени, може ли да анализираш това Kissing Heart
Ферит логиката ли следва или емоцията? Ако беше емоцията, нямаше ли да избере Сейран? Аз сега се чудя, заради логиката ли да му се сърдя, или заради нерешителността да вземе изобщо някакво решение Stuck Out Tongue Winking Eye

pinkbird, с пръстен си е Ферит. Махнали са пръстена с фотошоп.

# 673
Нищо от това, което му се предлага с брака с Дияр, не искаше Ферит - ни обвързване, ни деца. А пък сега изведнъж му се приискаха тези неща, защото те са си логично следствие от този така жадуван брак. Принудиха го да му се приискат и той вече не може да направи разлика какво се иска от него и какво на него му се иска.
Така е...И това го има при Ферит. Когато го притискат или му налагат решение, той се държи така сякаш той сам го е взел това решение.. Защитен механизъм.

Мистери, болен е, много болен...Да се буди и да сяда на диванчето, че не се търпи вече 🤕

# 674
Е не сме се разделили на отбори- всички искаме СейФер, ама някой искат СейФер с божественната Сейран, други осъзнаваме, че колкото и да се обожествява даден човек, било то и измислен такъв няма как да бъде. Всеки човек има демони с които да се бори. Та ние отбор Феро, сме като божията промисъл, мъчим се да отворим очите на заслепените 😂

Само да вметна и за Аби, тука вече съвсем сбъркаха сценария 😵‍💫

Ела:hibiscus:
и да искам,не мога да го кажа по-хубаво и по-точно

Милна,отново много хубаво сравнение:clap:

Общи условия

Активация на акаунт