Отговори
# 645
❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🪬♾🧿🧄

# 646
  • Яко в Матрицата...
Според мен, това иди ми-дойди ми и у Сейран, и у Ферит хем има логично обяснение, хем е плод на необходимостта всяка седмица да се пише по два часа и половина сценарий.

# 647
Скрит текст:
Тук обаче яко сме се разделили на отбори.
На мен лично започва да ми омръзва да съдя някакви герои, които изобщо не са написани логично и само се лутат.
В началото на сезона какво видяхме? Щастливата и влюбена Сейран и нещастния Ферит. От тук от там показаха някакви сцени защо се стигнало до тук. Съжалявам, но аргумента на Сейран да отхвърли така Ферит от МОЯ гледна точка не е особено валиден. Едва ли и на баба ми, която почина преди 20 дена й беше приятно да я гледаме как умира, но не е отхвърлила никой жената. Даже искаше да прекарва повече време с нас. От друга страна нямаше сила, която да ме спре да отида да я видя и всеки ден благодаря за това си решение. Не е същата ситуацията, но все пак. Да се върна на сериала..
Хареса ми въпроса на Ферит защо не се е върнала. В момента има страхове в него, ок. Но действията му ще доведат отново до 3 нещастни човека и това е факт. По-добре да си беше останал сам, като толкова отхвърля Сейран. Кому е нужно да се жени, след като още я обича?
Прави глупостите на Сейран. Тя си играеше със Синан и не че го оправдавам, но всички видяхме, че го заблуждаваше. Това, че неговата психика не понесе нещата е друга тема.
Лелчето си се оттегли, Ферит зорлем я върна в живота си, сега да я прави нещастна.
Глупост след глупост в сценария. И двамата правят глупости.

Съжалявам за загубата Ви! Моите най- искрени съболезнования! Като човек, който има много силна връзка с баба си, дори не искам да си представям какво Ви е. Дано е на едно по- добро място!
Съгласна съм с всичко, написано от вас за героите. Ще си позволя само една малка корекция. В началото на сезоно видяхме една щастлива и влюбена Сейран и един още по- щастлив и влюбен Ферит. Аз нещастен Ферит не съм го виждала. До момента на връщането на Сейран в Истанбул и по- скоро до сватбата на Суна, той си беше ок.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 14:14 от Fi79

# 648
Аз обаче едно не мога да разбера. Защо, вместо да ни подхвърлят някоя и друга сламка за случилото се през тези 2 години, не го бяха развили и представили като пълноценно действие в рамките на няколко епизода, а дори и за голяма част от сезона? Защо беше нужен този скок във времето?

# 649
# 650
Феро на първата снимка пак вади една физиономия......аха,аха да го подхванеш пак.

# 651

Двамата братя да се чете двете сестри

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 13:05 от Еванджелин

# 652
Забравих да попитам и защо изобщо Ферит пита Сейран дали ще бъде с него, ако не се е ожени. Ама накрая от два стола на земята да не се озове. Евала все пак на Сейран, че поиска развод като видя, че съвсем няма да й се получи с тоя Синан.

# 653
Теро, Сейран винаги е била по-силната от двамата, Сейран е лидер.

# 654
Е не сме се разделили на отбори- всички искаме СейФер, ама някой искат СейФер с божественната Сейран, други осъзнаваме, че колкото и да се обожествява даден човек, било то и измислен такъв няма как да го бъде. Всеки човек има демони с които да се бори. Та ние отбор Феро, сме като божията промисъл, мъчим се да отворим очите на заслепените 😂

Само да вметна и за Аби, тука вече съвсем сбъркаха сценария 😵‍💫

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:56 от Ela1

# 655
Момичета, благодаря за снимките! 🌹Еве, благодаря за превода на озета! 🌹

Хареса ми мнението на тази жена.

Скрит текст:

# 656
  • София
Ферит решава да е спокоен и нещастен, но това и във фраговете се видя, нали затова Сейран си тръгва. После явно друго решава, ох, тоя пръстен много ми боде очите.

# 657
Ферит решава да е спокоен и нещастен, но това и във фраговете се видя, нали затова Сейран си тръгва. После явно друго решава, ох, тоя пръстен много ми боде очите.

Точно заради това си мисля че това резюме е за частта в хана, когато казва на Сейран че Дияр го е върнала от смъртта

# 658
  • София
Така повече ми харесва

Погледа няма и да го коментирам, защото не разбирам, не познавам, а и е снимка.

Един мой любим акаунт в Х припомни резюмето на миналата серия, според което Сейран избира разума пред сърцето. Даже се чудят в Х този, дето го е писал, гледал ли е вторият фраг.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:41 от MysteryG

# 659
Тази прегръдка за сбогом  ли е ?
Хем уверен в чувствата си към Дияр ,пък я прегръща.

Общи условия

Активация на акаунт