Отговори
# 720
Ферит няма барут и е нерешителен Колко пъти го заключваха и той успяваше да избяга и да спаси Сейран . Не беше ли смел като застана пред куршумите на Тарък и Акън , не спаси ли той Сейран от отравянето и не прибра ли Сейран да я пази независимо от всичко. Коя е битката на Сейран , която тя е провела и е спечелила сама без Ферит Разводът ,  да и още същата вечер съжаляваше .Сега за 1 път  води такава сама и си тръгва отново , защото пък Ферит за 1 път не хукна веднага след нея

Аз съм зодия везни Винаги съм за двамата Grinning
Това е , което мисля и за Сейран
https://x.com/Ozgee_ce/status/1854581093225083374

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 21:29 от KrasiAnna

# 721
ХОДРИМЕЙДАН Какво означава, явно съм изпуснала?

# 722
Това е единият от сценаристите и го питаха, какво прави Ферит във фитнеса, след като все е бил пиян, а той отговаря , че така се връщал към стария си живот! ( нещо такава)
Може ли някой, който разбира турски да преведе какво е искал да каже сценаристът, като е отговорил на този коментар, защото не ми превежда правилно

# 723
# 724
Това е единият от сценаристите и го питаха, какво прави Ферит във фитнеса, след като все е бил пиян, а той отговаря , че така се връщал към стария си живот! ( нещо такава)
Може ли някой, който разбира турски да преведе какво е искал да каже сценаристът, като е отговорил на този коментар, защото не ми превежда правилно

От това изречение някои разбраха че Дияр щяла да напусне края на сезона

# 725
Анабел, извинявай! Аз въобще не прочетох това, което си публикувала, а направо си написах какво аз прочетох в Х!

# 726
Ponky,
С удоволствие изчетох написаното, за което благодаря.
Като допълнение само да кажа,  че напиването на Ферит  беше приоритет и
при срещите му с Пелин. Тя действаше по същият принцип, като Султан, за да е с него.
Ето защо  не се разбра точно какво е станало в епизод 19 и има ли вина въобще за изневяра Ферит.

# 727
  • София
Самед по принцип си пише доста глупости с феновете и много се шегува. Не мисля, че трябва да му се обръща внимание.

# 728
Ponky,
С удоволствие изчетох написаното, за което благодаря.
Като допълнение само да кажа,  че напиването на Ферит  беше приоритет и
при срещите му с Пелин. Тя действаше по същият принцип, като Султан, за да е с него.
Ето защо  не се разбра точно какво е станало в епизод 19 и има ли вина въобще за изневяра Ферит.

Манипулации, контрол и да не помни,

# 729
Ферит няма барут и е нерешителен Колко пъти го заключваха и той успяваше да избяга и да спаси Сейран . Не беше ли смел като застана пред куршумите на Тарък и Акън , не спаси ли той Сейран от отравянето и не прибра ли Сейран да я пази независимо от всичко. Коя е битката на Сейран , която тя е провела и е спечелила сама без Ферит Разводът ,  да и още същата вечер съжаляваше .Сега за 1 път  води такава сама и си тръгва отново , защото пък Ферит за 1 път не хукна веднага след нея

Аз съм зодия везни Винаги съм за двамата Grinning
Това е , което мисля и за Сейран
https://x.com/Ozgee_ce/status/1854581093225083374

KrasiAnna,предполагам поста ти е свързан с моят. Аз не изпитвам необходимост да убеждавам, който и да било в правотата си и по тази причина не водя спорове.Изразявам мнение както и с интерес чета различното.

# 730
Самед по принцип си пише доста глупости с феновете и много се шегува. Не мисля, че трябва да му се обръща внимание.

Мистери сега е казал , че Ферит не е бил с кака ни Grinning
Та който , както иска да го тълкува и мисли
Изглежда , че наистина не могат да обяснят този сезон Едно виждаме , друго мислим , трето  се оказва Joy

Важното е конфети да има Joy

# 731
  • Яко в Матрицата...
Предизвикателство.

КрасиАнна, Феро може да е герой, да е спасявал Сейран, но тя не си е тръгвала без причина и той много добре знаеше това. Не знам защо днес масово се забравят някои факти Rolling Eyes И да, Ферит флиртуваше с физиотерапевката. Забравяте как тичаше след колата ѝ и я умоляваше да го вземе да го лекува, все едно тя е единственият физиотерапевт на света, а в същото време викаше на Сейран: "млъкни, жено!"

# 732
Предизвикателство.

КрасиАнна, Феро може да е герой, да е спасявал Сейран, но тя не си е тръгвала без причина и той много добре знаеше това. Не знам защо днес масово се забравят някои факти Rolling Eyes И да, Ферит флиртуваше с физиотерапевката. Забравяте как тичаше след колата ѝ и я умоляваше да го вземе да го лекува, все едно тя е единственият физиотерапевт на света, а в същото време викаше на Сейран: "млъкни, жено!"

Рени в тази връзка едно мнение, което съвпада с мнението на повечето във форума:
Цитат
Всички говорят за страха на Ферит да не бъде изоставен.
Добре, но какво да кажем за Сейран? Какво ще кажете за това, че всеки път, когато си тръгне, въпреки че е имала право много пъти, е била заменена? Какво ще кажете за нея, която не вярва, че тя е единствената и че лесно може да бъде заменена?

# 733
Офф, този Емрулах..
Да сме си приготвяли конфети,бил най -добрия епизод до сега..
Той така каза и за предния, но свърши на най-интересното,остави ни да таим надежди до понеделник и като видяхме фрага ,ни се присра(с извинение)..
Не вярвам вече на Емрулах, но вероятно няма да са разведени, да..
Поне друго логично за конфети не се сещам..

# 734
Рени , няма да споря , но и Сейран отиде с Кая в университета
Там бяха написани , знаем много глупости и тази Лейля отлетя

Общи условия

Активация на акаунт