Отговори
# 690
За травмата "Султан" не съм съгласна. Кога това се превърна в травма ? Години си е подържал някаква връзка с нея без угризения и травми. Травмира се , когато разбра , че не е бил  "пожелан" , а е бил пробутан от Ифа. Дори във връзка с Пелин си е подържал и тази със Султан. Когато се ожени , Султан още го притискаше в ъглите и той я милваше по лицето за информация. Е,   тази "травма" я разрешихме с един сак пари !

Всеки  има някакви травми. За мен Сейран , въпреки травмите си , е алфа-та  във връзката им.

# 691
  • София
Според мен Султан е една от причините за това състояние на Ферит в момента. Как да не е травма, бил е на 15, когато са я вкарали в леглото му да го учи, а тя е била първата жена, която го е манипулирала.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 21:10 от MysteryG

# 692
  • Яко в Матрицата...
Цитат
на: Reni 🧿 в чт, 07 ное 2024, 18:17
.... Твърде много неотработени травми има и не е само тази с изоставянето.

Забравяте  една голяма травма СУЛТАН !
Нали това съм написала Joy Има много травми... Не съм имала за цел да ги изброявам.

Ela1, Феро е описан като чапкънин не само от съфорумките тук. В първа серия забърса една на басейна, Дефне тейзе също беше на мушката му, Невра... Да не изброявам. Да, след като се ожени не е бил с никоя, но правеше опити. Самата Пелин каза, че си е затваряла очите за множеството му изневери. Аз нямам проблем с това, че е имал много жени преди Сейран или че е бил чапкънин. Само казвам, че Сейран не е била с никого и не е имала интерес към никого. Какво му каза на Феро? "Моята лоялност към теб започна в момента, в който сложих онзи подпис в Антеп." Цитирам по памет. Опита се със Синан, но не се получи и Ферит знае за това, лично му го каза. Сейран направи грешки, но не може да ѝ се приписват мъже с лека, че дори и Синан. Да, развя свидетелството за брак, но тя имаше някакви илюзии за този брак и какви ще са отношенията им. Направи грешка, но намери сили и я поправи. Сега е наред да поправи друга грешка.

Султан не е травма FlushedFlushed Ама какво става днес? Scream Къде се върнахме? Joy

# 693
Човек ще си помисли , че  едва ли не е бил изнасилен от Султан.  Ако се беше оплакал на деде , както не пропуска да го прави , дали Султан щеше да оцелее в имението ?
И за двамата е било изгодна ситуация , най вече за Султан.

# 694
Вие сериозно ли за Ферит и жените?
А Султан, а момичето във фитнеса още първите епизоди, еднодневка, после сваля гаджето на баща си от младежките му години, забравих и името, позволи на Суна да го целуне, Пелин изобщо не я броя, а Невра, още знайни и незнайни братовчедки, сестри, и т.н, а момичето, с което спеше, когато полицията дойде в 1 еп, и заради което го ожениха?
Много къса памет, уважаеми. И Val, да чапкън е, даже филма така се казва Simple Smile

# 695
Човек ще си помисли , че  едва ли не е бил изнасилен от Султан.  Ако се беше оплакал на деде , както не пропуска да го прави , дали Султан щеше да оцелее в имението ?
И за двамата е било изгодна ситуация , най вече за Султан.
Ками, за изнасилен не е бил изнасилен, но не съм сигурна, че дядото не е знаел, така че това нямаше да му помогне особено. Всъщност това е една порочна, гнусна и жалка практика, която се среща в Турция. На момчета от богати семейства се изпраща опитна жена, която да ги "научи". Самите семейства осигуряват тази жена. Това не може да не е травмиращо. Говорим за непълнолетни индивиди (даже и деца) и макар да са от мъжки пол, нещата на мен лично не са ми ок.
Това, за което аз не разбирам Ферит е, че нито е било еднократен акт, нито е било за кратък срок. При него се е развила в някаква връзка (не твърдя, че е била здравословна), продължила дълго в годините, дори и когато вече е имал Пелин, т.е. вече като зрял мъж (за първи път го виждаме на 24 години) би трябвало да я е прекратил, но...
Ela, като те чета, още малко и ще си помисля, че Ферит е бил девствен.

# 696
Fi79 , разбирам те ! Точно това ми е мисълта , че не е било еднократно ,а система. Как тогава да повярвам , че му е било кофти , неприятно  или дори травма ? Бая си му е било добре на Феро  !

Колкото и да харесвам ГГ , за  мен положението при Ферит и Сейран , още от 1 еп. е следното :

"Една силна жена може да се справи с всичко, но един силен мъж няма да допусне това."

За съжаление не му виждам края.

# 697
Нинка я си припомни 1 епизод на 1 сезон. Девойката от леглото на Ферит , той не я е докосвял не само с ръце но и с очи дори.

А тук темата далеч не е била с кой е бил Ферит преди Сейран, също така и не е тема евентуално с коя е можело може би да спи.
За мен Ферит не е женкар от епизод 2 на сезон 1. Верен си беше на Пелин , след което избра Сейран и не докосна повече Пелин
 Разведе се със Сейран и вкара в живота си Дияр. Каквонсе очаква да направи човек на 28 години след развода си. Да седи и ридае докато е жив ли? Та не ви ли стигнаха сълзите на Ферит в целия втори сезон. Горкия Мерт се обезводни.

ФИ за 5 години 3 жени необвързан мъж с визията на МЕРТ си е направо девствен вярно 😜

# 698
За мен Ферит никога не  е бил женкар. Приемам го като бохем - разпуска по барове , пийваше си порядъчно , дишаше си когато си иска, подържаше си любовница до някое време  и т.н.

# 699
Ела, добре, първата девойка ще я изтрием от списъка. Човекът е женкар, също като баща си, също като дядо си. Нямам против женкарите, готини хора с големи сърца, има място за всяка, не само в скута, а и в сърцето!
За малко да забравя докторката. Всички жени са му интересни на Феритчо.

# 700
Какви лекарки е свалял Ферит? Вече се чудя един и същи сериал ли гледаме. 🙄

# 701
Аз от известно време се чудя на Гюлсерен като идеен двигател на този проект.
Въобще не вкара сериозна работа на психотерапевт/психиатър в сценария. Онова в последните серии на втори сезон със Сейран не го намирам за нещо съществено. Какво иска да покаже... Че при нея са идвали вече напълно разпаднали се личности? Че тези от богатите семейства въобще не осъзнават проблемите, които имат? Но дори и да е така, тя е лекар в края на краищата и посланието й не може да е: Гледайте как се самоунищожават тези хора. Малко хуманност се очаква от един специалист в психодрамите ... Rolling Eyes

# 702
Физиотерапевтката, че й забравих името.

# 703
Физиотерапевт беше. Сезон 2. Имаше проблем с ръката. Раздвижваше му ръката. Същия ли е сериала?
Макар че психотерапевт щеше да му е повече от полза.

# 704
Най-накрая ви изчетох.Цял ден обикалях Варна,Шумен и нямах време да погледна какво става.Сутринта бях с многооо ярки,розови очила,но сега този озет ме удари яко в земята.Еми няма да гледам епизода,ще си гледам Игри на волята.Писна ми от нерви за индийски сериал.Да си се жени за Дияр,пожелавам му щастие,че и тръгнал да прегръща Сейран.Явно се сбогува,но ще се радвам тя да замине и да не поглежда назад.

Общи условия

Активация на акаунт