Мебели по поръчка - София

• 610
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Някой правил ли си е тази година проект за дома и дали имате инфо как вървят цените на мебелите по поръчка? Не искам някакви много висококачествени материали, просто обикновени ПДЧ плоскости, но се опсявам, че цените може да са в космоса. Ще ми се да направя гардероб и офис бюро и да се ориентирам какво би ми струвало.

# 1
Направи няколко запитвания към различни фирми и ще се ориентираш. От гардероб до гардероб има разлика, както и от бюро до бюро.
Монтажа също има значение - едно е първи-втори етаж, друго е 10ти без асансьор (или малък асансьор в който плоскостите за гардероба пак не могат да се съберат).

# 2
  • София
За гардероб бих препоръчала ИКЕА, ако си в София или наоколо.

# 3
Здравейте,да "подбутна" тази тема,тъй като и аз търся препоръки за фирми в София.Не искам да губя време в обиколки и писане на мейли.Разчитам на фактора клиентска удовлетвореност.Smile
Търся среден клас мебели с поносими цени.Става въпрос за поръчка на гардероб за антре и портманто/закачалки.Може да се наложи да поръчаме и други неща,но това са основните.
Благодаря на отзовалите се!

# 4
Здравейте! Въпреки, че тази тема е стара, ще я използвам. И така, за момента нямам спешна нужда, но събирам информация за по-нататъшна поръчка за фирма за изработка на единично легло по индивидуален проект ( не за детска стая), понеже нищо от масовото, което се предлага по магазините не е подходящо. Изпращах запитвания на 6-7 фирми, от които само една се отзова (не ми се ще да я споменавам тук), струват ми се коректни и бих могла да се доверя. От останалите, никакъв отговор. А мина вече повече от месец. Вярно, че някои не се ангажират само за една дребна мебел, но все пак. Въпреки, че вероятно по-нататък ще се обърна към фирмата, която се отзова, все пак искам да събера информация и от други фирми или работилници за София. Затова, би ми било полезно някой, който има опит, евентуално да посочи такива, в които са коректни и отзивчиви. Също и ангажиращи се с по-дребни поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт