Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 15

• 7 782
  • 137
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, момичета. Включвам се да кажа само, че с новия инструктор по-добре се получават нещата. По-търпелив е, обяснява ми. Вероятно ще продължа с него. Тепърва сигурно ми предстои паркиране, завиване в тесни улички и т.н., надявам се и това да ми помогне да усетя по-добре колата. За момента завоите на големите булеварди ги правя с негова помощ. При вас паркирането и навлизането в малките улици на кой час бяха, имате ли спомен?

# 136
Нямам сили вече! Нямам. Толкова години отлагах, амбицирах се, взех листовките скапани и на втория ми час кормуване ме изкара извън града, кара ме да сменям предавки, аз не мога с две ръце да се координирам още и не държа добре пътя, отстрани хвърчат тирове. На третия ми час ме изкара да се включа в движение, което е след знака за край на града и карат като луди. Не можах да реагирам да ускоря толкова бързо, уплаших се и просто се развиках да управлява до първата отбивка. И трите часа изкарахме в намеци за килограмите ми, постоянно ми повтаря да внимавам с всяко едно копче, все едно съм слон в стъкларски магазин. Вече три седмици намирам оправдания защо няма да караме, ще му се обадя да ме отпише.
При който и да отида ще е все същото, масово са простаци и това ме е отказвало в годините. Не съм по-проста от неграмотните с книжки и бях готова и 200 часа да си платя, но да се науча. Не мога вече, психически не издържам. Навсякъде хората са нагли и нетактични.

# 137
От кой град сте?

Общи условия

Активация на акаунт