Пъзели 67

• 21 836
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Буквално над снимките пише, че няма да се продават Smiley
Иначе са от озон, шевната машина е на последни бройки и малко намалена, така че сега е моментът.

Ocean Whimsy
500 части
Ravensburger

И пъзелът от моя полуфинал Smiley Много ми е симпатичен и си го харесвам, мой тип изображение е. Но тогава като го видях бях в лека паника, чудех се откъде да го подхвана, малко странно беше усещането когато никога не си виждал картината.

# 196
Bobbyy99, добре дошла в темата. Адмирации, че успяваш да намериш време за редене и то на големи пъзели.
За Endjoy мисля, че при моите имаше плакат, но довечера ще потвърдя.

Сега искам да разкрия един скрит талант измежду нас. Получих страхотен шал, мек и много красив, лично изплетен от евето. Ще си го нося с удоволствие, хем да ме топли, хем да ме краси! Heart Eyes
Скрит текст:

# 197
Наистина талант, много хубав шал Heart.

Bobbyy99, добре дошла! Всичките ми Enjoy са без плакат, но според мен не и нужен, картината на кутията е напълно достатъчна - няма скрити части, няма големи надписи, които да пречат. Мен огромните плакати дори ме дразнят, то няма къде да ги разгъна. Трябва човек да има специална стая за пъзели, да си закачи плаката на стената и да си го гледа, за да е удобно. Единствено ми бяха удобни едни малки плакатчета на Омая, които бяха във формат по-малък от А4, бяха сложени в нещо като джоб, но по-твърд и беше удобно да си го държа в една ръка и да си поглеждам. Всички други плакати са ми излишни. На Enjoy пък специално качеството е такова, че се реди по интуиция, няма нужда картината да се поглежда много-много. Пробвай ги, ще ти харесат.

# 198
Благодаря за отзивите на Enjoy, със сигурност ще си поръчам 🙂
Vox, време намирам за сметка на съня, след 22:30 ги почвам. До където стигна и ги вдигам върху секцията за другата вечер.
Delta_12, аз плакатите не ги разгъвам, само в краен случай, те нали са сгънати до А4 и си гледам само страната, която редя. По-лесно ми е, както каза като ми трябва да го взема в едната ръка, отколкото кутията. Не ми е драма и без, а само плюс, ако има, така че ще ги пробвам. Даже нямам търпение да започна да редя някой Enjoy 🙂🙂🙂

# 199
  • Варна
Bobbyy, добре дошла в темата!🙂

От мен един Блубърд, 1000 части.

# 200
Vox, време намирам за сметка на съня, след 22:30 ги почвам. До където стигна и ги вдигам върху секцията за другата вечер.
Значи си късметлийка детето ти да заспива преди теб. Аз си спомням, че докато заспят моите, редовно и аз заспивах. Пъзели започнах да редя дъщеря ми, като стана първи клас, а синът ми шести. Simple Smile

Проверих за плакати в тези Enjoy, наистина няма.
Скрит текст:

Последно от тази марка редих Дървото на живота и сякаш имах спомен за плакат А4 в кутията, обаче сега точно този пъзел не знам къде съм го прибрала. Но едва ли е имало щом в другите няма, по-скоро съм се заблудила.
Скрит текст:

# 201
Vox, страхотни пъзели, дървото е много красиво. Изглеждат доста трудни, малко цветове, еднотипен фон.

# 202
Плик Е се води това, долу по средата. Започнах го преди световното и го завърших много след него. Голяма мъка беше. Не знам дали наистина е толкова трудна тази част или просто аз бях в такъв момент.

2200 части
Clementoni

# 203
От мен-симпатично мъниче за предстояща коледна украса и настроение.

# 204
  • София
Когато се заровиш в дрешника..... ( източници на миналото, по учебника на внучката Joy)

Roo, откъде е този дребосък?

# 205
Едно сезонно включване. И за моя изненада беше не особено труден, стига да е светло, разбира се Blush

Поклонението на влъхвите 1000 Black sea

# 206

Roo, откъде е този дребосък?
             От  Amazon.de 

# 207
Повече панорамен да не видя...
Clementoni, 1000 части
А имам и още един.

# 208
  • Тополовград
ENJOY 1000 части.

# 209