Пъзели 67

• 21 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Schmidt 1000 части - Магазин за играчки

Браво, Vese. Тази Фрида е страхотна, но ми се струва ужасно трудна

# 181
  • Свищов
Най-накрая да се включа с нещо нередно. Мъгливият уикенд се оказа ползотворен и семейно приключихме 2 пъзела:

Вторият ме е подарък от Бела за рождения ден, който беше юни, ама сега чак се добрах до него. Цифров и словом ми остана 1 (един) ненареден пъзел, и един, който купих, ама е подарък за детето за празниците. Добре, че се задава прилично количество работа...

# 182
  • София
Хора, идвам да покажа пъзели (знам, че не е за вярване, но ето, случи се!) Simple Smile И да ви почерпя виртуално за наскоро отминалия ми 40-и рожден ден (честно ви казвам, деца се правят овреме, щото после кръстът боли брутално много)  Grinning Grinning Grinning
Започвам с тортата, че сладостите в живота трябва да се ценят Simple Smile

И после реалните пъзели:
Anatolian, 500

Yazz, 1000

Black sea, 500

Имам пъзели за продаване/подаряване, обаче не знам кога ще имам време да ги покажа Sad Горноте са сред тях

# 183
Тони, аз бих ги купила лисицата и мандалата:)
Честит рожден ден! Пожелавам ти щастие, здраве, време за хоби💐

Аз съм започнала един панорамен, но изобщо не ми е удобен.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:44 от Hot Summer🌊

# 184
  • Русе
Тони,честит рожден ден! Balloon
Пожелавам ти най-вече здраве,любов и хармония в семейството Flowers Hibiscus

# 185
  • Варна
Тонка, честито! Желая ти хубави емоции в компанията на семейството ❤️

# 186
Тони, най-сърдечни пожелания за здраве и щастие! Нека да си все така лъчезарна и изпълнена с енергия! Heart Eyes

# 187
Честита да си, Тони, и да си страхотна майка, както си всичко друго.

# 188
# 189
  • София
Честит рожден ден, Тони. Здрава и щастлива да си!

# 190
Тони, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много здраве, любов и безброй усмивки Heart
И много се радвам, че си успяла да наредиш нещичко, много са красиви Heart Eyes

Flower Jungle
500 части
Ravensburger

Пъзелът от полуфинала на Мимок. Наредих го набързо едната сутрин в хотела Smiley

# 191
Честит рожден ден, Тони! Желая ти здраве, щастие и повече време за почивка и за пъзели. Heart

Аз вчера разпуснах с първия нов пъзел:

С предишните два пъзела на Cherry Pazzi нямах много късмет - имаха хубави картинки, но имаше и малко пообелени части. Сега този беше много добре Blush

# 192
Здравейте на всички!
За първи път пиша в темите, но доста често влизам да чета, разгледам вашите пъзели или да се вълнувам с вас за състезание ( на Озон). Като дете много обичах пъзели, но после бяха забравени. Сега, когато съм в майчинство, успявам да намеря време за някой пъзел късно вечер.
Да се похваля и аз с няколко пъзела, заедно с моите коментари за тях:
Скрит текст:
Black Sea 2000части  - The Chronicle of Life

Труден, но приятен за редене. Проблемът ми беше, че е много тъмен и лъскав и вечер на лампа се вижда мн трудно. Хареса ми качеството (е, имаше няколко малки забележки, като малко обелено ъгълче на няколко парчето, но почти не се забелязва). Плакатите в тази марка също са +.
Trefl 1000части

Големите дървета ми бяха много неприятни за редене, на доста места беше размазана картината и това ми беше досадно за редене.
Trefl дървен пъзел 1000части

Красив пъзел, но много неприятен за редене от гледна точка на сглобка. Всяко потрепване на ръката и парчетата се разместват. Не бих повторила.
Black sea 1000части

Много приятен, лесен и бърз за редене Simple Smile

Да ви попитам пъзелите на Enjoy с плакат ли са?

# 193
  • София
Тони, честито на патерица, желая ти на теб, както и на семейството ти най-вече много здраве и щастие!

Здравей Bobbyy99, много хубави пъзели. Пъзелите на Enjoy, които съм редила са без плакат. Иначе за мен марката е една от най-добрите. Сглобката ми е любимата.

# 194
Аз поръчах. Не ме е срам от себе си. Никак.

П.п. Няма да ги продавам. И ужасно ме е яд, че изтървах една хилядарка на Равенс с къщички на дървета...

от къде? my sewing corner продава ли се?

Общи условия

Активация на акаунт