Пъзели 67

• 21 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
А, аз се зачудих дали съм го редила🤭

# 226
Bluebird - Owl Autonomy
Уау! Отдавна го побутвах настрана, но голяма грешка е било. Невероятни цветове.

# 227
Гледам, че новите пъзели не са изненада за вас. Сега сигурно ще заредят и тези, които си взех от амазон Satisfied Намятах няколко в любими, които не знам кога ще успея да взема, даже са ми презаредили и миналогодишния, който изпуснах и оттогава безутешно дебнех. Но засега до количката стигна само един, който просто ТРЯБВА да имам.

Делта, този равенс, който си постнала е абсолютен разкош за редене Heart Eyes

Disney Emoji Blitz
1000 части
Clementoni

Тези са от играта, която започнах да играя преди почти година, та като ги видях и на пъзел нямаше как да не го взема Joy Води се от невъзможните, но според мен няма нищо общо с другите, които са с еднотипно, повтарящо се изображение. Не беше много лесен де, но със сигурност не и невъзможен, голяма част я редихме с детето.

# 228
  • София, България
Бухти, предполагам ще си го пазиш?
Аз съм наредила 3-4 по 500 части, ще ги покажа скоро. Сега отивам да гледам новите пъзели.

# 229
  • Варна
От мен един винил 500 части на Равенсбургер. 🙂

# 230
  • София, България
Floren, точно мой стил е, много е хубав!
Разгледах набързо през телефона, има доста, които ми харесаха от новите.

# 231
Corner Piece - Cliff Top House 1000 части

# 232
  • София, България
Аз днес тук като някакъв спортен коментатор, но и твоя е много хубав, Nalsi

# 233
  • Варна
Floren, точно мой стил е, много е хубав!
Разгледах набързо през телефона, има доста, които ми харесаха от новите.

Благодаря! Винтидж. Този пъзел го загледах отдавна , но все отлагах да го купя. Дойде му времето на Черния петък на " Комсед" заедно с още 2 други пъзели. Много гледки и пейзажи имаше на място, но тук- там се виждаше и някоя алтернатива. С 3 алтернативи се сдобих- този винил, една библиотека и един пъзел " зад сцената" .  Толкова от това място, повече от другото. Smiley

# 234

Делта, този равенс, който си постнала е абсолютен разкош за редене Heart Eyes

Да, така си беше Heart Нещо ме мързеше да му направя хубава снимка, за да се види красотата му, но той достатъчно снимки има, знаете го Grinning

А този Vinyl го помня от световното, падна се на някоя група Simple Smile И този също:

https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-500-chasti-go … agrada-na-monako/

# 235
Бухти, предполагам ще си го пазиш?
Ти сигурна ли си, че го искаш Smile Мислех да го предложа на Евето по принцип, но вече няколко пъти подпитвам детето и не можем да стигнем до консенсус Satisfied Аз нямам желание да го редя пак иначе.

Делта, да, това Монако най-сетне дойде, а исках преди световното да го взема, но тогава така и не го заредиха.
А плочата беше в групата на Мимок, хубав е наистина Blush

И корнъра на Налси изглежда супер приятен Grinning

# 236
  • София, България
Аз мога да го наредя и да й го дам или обратното, вие се разберете с детето дали изобщо ще го продавате. Все ще го набучкам някак.Joy

# 237
  • София
Бухти ако малката го дава може да мине през Мона Лиза и да го приютя.
Да се похваля с Мими днес се прибрахме от 10 часов маратон в Люксембург. Завършихме нашия отбор на 6-то място както миналата година, но успяхме да победим вторите от миналата година. Тази година бяхме само четирима възрастни и една 11 годишна госпожица, която реди доста бързо. Уморително беше, но много зареждащо. Повече не искам да видя лалетаааааааа. Един пъзел с лалета сигурно 3 часа го редихме. Ние стигнахме до зелената стая, а първия отбор отвориха и патетата. Даваха ги както са подредени.

Следващото предизвикателство е март догодина.

# 238
  • София
Еве, Мими, направо ми скривате шапката. Вие сте машини, браво много Ви се радвам, каква страст има във Вас!

# 239
Момичета, вие сте герои, браво, чудесно представяне!
От това, което разбирам почти не сте почивали, което със сигурност е много изморително. Лалетата не искам да ги виждам и за пръв път аз Joy Само като ги мернах добих представа за ужаса Neutral Face А с тези патета са искали да ви довършат явно Flushed

Аз имам две неща и от вчера си ги повтарям, познайте дали не ги забравих кои са Joy
Първото е, че у мен има 5 пътуващи Black Sea от серията с цветята (двете пилета, бухала, хамелеон и вълк). На кого да ги изпратя? И евентуално мога ли да мушна там и един за Евето, че остана място Smile Мечката си я задържах и я дадох на майка ми, че отдавна я искаше, мисля няма смисъл да пътува повече.

А, сетих се за второто. Подхванала съм загадките на Джъмбо. Ако някой има и мисли да се разделя ще се радвам да ме имате предвид Blush Съответно и аз понатрупах малко и ще трябва да се освободя скоро, та ако някой иска да казва. Ще има и за подаряване по всяка вероятност, че някои са с липси.

Общи условия

Активация на акаунт