Пъзели 67

• 21 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета!

Стоях, стоях, ами сърбят ме ръцете, та отидох на тавана да си извадя запасите от пъзели (имам 3-4 неразпечатани още, които съм купувала пред 4-5 месеца).
В Неделя вечерта стартирах този пъзел с Мия.

След месец редене на Блек сий, честно казано съм разочарована от Ревънсбург. Много прах, парчетата са супер големи сякаш , не влизат плътно да прилепнат помежду си, а има луфт и разстояние и изглежда грубо на пръв поглед. Като наредя пъзела, ще видя как ще е крайния резултат.

# 241
  • София
Бухтич лалетата бяха ужасен ужас. Не сме почивали и си е уморително. За такива маратони е хубаво да сме 6-7 човека за да може да се сменяме на пъзел, защото ако е по средата и се губи време да влезеш в час.
За Блек сии една част са мои и ако искаш пращай всичко на мен и аз ще ги разхвърлям Simple Smile Загадки аз нямам, но евентуално ако си идват от Люкс с кола ще има едно стабилно количество загадки. Те са събрали доста за продаване, но там няма пазар и сме се разбрали да ги пратят насам където има пазар Simple Smile

# 242
Загадките, ако са wasjig са ми любими, та аз бих ги взела, ако не съм ги редила, имам няколко още ненаредени.

# 243
Аз имам една загадка, но все я подминавам. След един зор с пъзел с огледално изображение не смея да се хвана и със загадка. Но току виж ме мотивирате Wink
Тези дни успях да наредя нещо от любимите ми колажни изображения Simple Smile
Heye Triangular, 1000

# 244
Неита, мен определено много ме напрягаха преди загадките понеже съм свикнала да гледам от кутията. На мен ми трябваше време, за да свикна и чак сега вече не ме докарват до нервна лудост Joy
А твоето Хейе е много симпатично, харесвам такива Blush

Valladolid
1000 части
Ravensburger

След известни перипетии успях да се домогна до този пъзел. Най-вероятно ще си го оставя за спомен, както и доста други хора.

Много ми е интересно ако можехте да си запазите само един пъзел до края на живота, кой щеше да бъде той Smiley

На мен ми е сравнително лесно да отговоря, имам си един пъзел от преди близо 20 години и той е горе-долу единствения, който оцеля на времето, така че ако трябва да махна всичко друго сигурно пак той ще остане. Хем си има сантиментална стойност за мен, хем е Дисни Smiley

# 245
Точно от нервна лудост се опасявам Simple Smile.
Засега нямам пъзел с изключителна сантиментална стойност (за сметка на това пък много с обикновена такава Simple Smile ). Но ако трябва сега да избирам, бих си оставила този

Интересното е, че като прочетох въпроса в съзнанието ми изикнаха само Кобъли като хубав спомен. После разгледах галерията си, еми - пак Кобъл. Simple Smile

# 246
  • София
Бухтич този Мики е жесток Simple Smile Аз Валядолид ще си го запазя също, защото емоциите от миналата и тази година са невероятни. Други не знам какво ще запазя, прибрани са ми едни на Едука неонови, неоновите Джелита също.

# 247
Първата ми мисъл беше за Пепеляшка.
После, за всеки случай, разгледах в галерията, но само ми се затвърди първоначалното мнение. Навява ми спомени от едно щастливо и безгрижно детство. 

Тази серия бяха в уникални кутии. Heart Eyes

# 248
  • Свищов
Бухтичка, и аз харесвам цагадките и имам няколко. Утре дано не забравя да ги снимам и да ти ги покажа. Едната е купена от група и е с липса, но другите са ок. Също бих редила, ако някои от твоите ги има Весето. Иначе аз окончателно си свърших пъзелите.
Този купих от една втора употреба и без липси. Сладък и лесно се реди

За разлика от Кралицата, която е подарък от свекърите за миналата Коледа и основно я реди синът им.

# 249
Vox, Пепеляшката е супер! От къде си я купи? Коя е марката?

Редактирам се: Намерих го - MasterPieces. Почнах и аз като хората във Фейсбук групите - да питам за щяло и нещяло SmileSmileSmile

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 22:41 от Delta_12

# 250
Delta_12, точно така, Master Pieces е марката.
Това бяха първите пъзели, които си купих, когато започнах уж на шега да редя по време на локдауна 2020 г. Тези са другите два от серията, които имам и също са ми много любими.
Скрит текст:

# 251
  • Варна
Тези продават ли се още? Картинките ме кефят, а кутиите ми напълниха очите.

# 252
За съжаление, не. В Озон излиза, че са имали и тези, но аз не съм ги виждала налични.
https://www.ozone.bg/product/snow-white/

https://www.ozone.bg/product/lost-in-wonderland/

Евентуално някъде в ebay, ако ги намериш...

# 253
Супер представяне в Люксембург, момичета. Машини сте!!!

Vox, страхотни са пъзелите. Жалко, че не се продават вече, определено бих си ги взела.

Загадките и на мен са ми любими, но за жалост почти не са останали такива, които не съм редила. Прегледах си папката и се оказа, че през ръцете са ми минали над 80бр, но може и повече да са, защото не съм снимала всички.

Пъзелът, с който никога няма да се разделя е с кучета. Редила съм доста през годините, любими са ми, но този е може би единственият, който като го погледна и винаги ме усмихва. Има някаква топлина в самата картина.
Помня, че го поръчвах от амазон преди години и малко след това го заредиха в озон, доста неочаквано Smile
Скрит текст:

И една шаренийка, която редих тези дни. Очаквах, че ще е по-лесен, но жълтото и оранжевото си бяха препъни камък Pensive

Love&Pride
Eurographics, 1000

# 254
Замислихте ме,кой ми е най-любимият пъзел?  Този!                                 
    С много лично послание.Беше ми голяма мечта ,да видя къде гнездят пъфините.И той ще ми напомня винаги,че ги видях на живо...                          А сега вече на предпразнична вълна с един Galison.

Общи условия

Активация на акаунт