Пъзели 67

• 21 853
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Вярно, че с 200 XL части не съм виждала по българските сайтове (само детските са такива). Те обаче трябва да са не само за стари хора, но и за всички начинаещи в реденето Grinning Нетърпимо става във Фб с тези постове "начинаещ съм, но си взех този едноцветен пъзел от 4000 части, моля да ми кажете някой трик как да го наредя за един ден". Беше ми любимата група, а сега набирам само яд като я чета.

# 271
Порасна групата изведнъж и колкото повече хора, толкова повече и проблеми, нормално е. На който не му допада има доста други алтернативни групи, а на тази винаги може да дадете unfollow, така че да не ви излизат постоянно.
На мен са ми сладки на моменти, като група първолачета са Joy То и преди нашествието ежедневно вървяха въпросите за лепене и рамкиране, та не виждам толкова голямо пропадане Satisfied

Посмях се и аз на пича, който си беше взел Дисни Клементонито 13200. Не бил редил пъзели досега, просто го видял и му харесало. Но както се коментираше в другите групи, навъртайте се, скоро ще почнат да продават Joy

# 272
Е, започнаха с надписан пъзел за 60 лв😂

# 273
Порасна групата изведнъж и колкото повече хора, толкова повече и проблеми, нормално е. На който не му допада има доста други алтернативни групи, а на тази винаги може да дадете unfollow, така че да не ви излизат постоянно.
На мен са ми сладки на моменти, като група първолачета са Joy То и преди нашествието ежедневно вървяха въпросите за лепене и рамкиране, та не виждам толкова голямо пропадане Satisfied

Не е точно така - тази група беше най-атрактивната и ранообразна, не ми се отследва, искам да си остана там. Не са ми сладки, защото част от тях според мен се преструват - всеки, който е поискал, е разбрал и как се реди, и как се лепи пъзел. Те просто така се чувстват интересни. Не е нормално постоянно да се публикуват разпилени пъзели с надписи, които в превод на нормален език звучат: "много искам да го наредя, но нямам желание, но пък за сметка на това искам да публикувам снимка и да съм атрактивен". Ето пример:

Хиляда харесвания и 160 коментара за буквално нищо...

А за лепене и рамкиране винаги съм давала мнения и съм помагала в групата, стига да е сериозно зададен въпрос.

# 274
  • Варна
Аз пък ще си позволя да изкажа скверната мисъл, че групата трябва да е затворена, вътре да се влиза по препоръка и да има някакъв изпитателен период. Както и впоследствие да се изритват неприятни персони. Така става в някои моторджийски групи, в които членувам. Като си се постарал да влезеш и ти е ценна тази група, дваж ще се замислиш дали да спамиш и да ръсиш умнотии.

# 275
На мен пък ми е искрено забавно разрастването на групата. Отдавна съм се примирила, че на хората масово им е по-лесно всичко да е сдъвкано и изплюто и да не си дават много зор да търсят и проучват по каквато и да е тема.
Та, честно казано просто си скролвам това, което не ме касае и не обръщам кой знае какво внимание нито на хейта за дадена марка, нито на повечето новаци, които от години не са редили, но сега откриват групата и се хвърлят на дълбоко с черен крипт на равенс... примерно Laughing

Хайче, тази група отдавна не се администрира коректно и си е тотално разграден двор.
Добре би било това, което казваш, но се съмнявам някой да тръгне да се занимава.

# 276
  • София, България
Нещо пипнаха алгоритъма на някои групи явно от фб и изведнъж тази група е взела да се предлага на огромен кръг акаунти с българско IP, което доведе до лавинообразно включване на нови хора, буквално някой беше казал, че за 1 седмица са се включили 1000 нови човека. Тези ентусиасти както сега питат някакви щуротии, точно след 1 седмица ще им мине мерака, само дано това да е била някаква кампания и фб престане да предлага групата на всичко що пише на кирилица. Определено има някаква промяна и на мен ми излизат като препоръчани някакви странни групи по странни теми, които нито ме интересуват, нито някога съм търсила нещо свързано с тях.
Иначе групата Пъзели на е store.bg, не мисля че някой изобщо се занимава с нея.

# 277
Е, Делта, тук сме на различно мнение, аз чар в тази група никога не съм намирала. Може би защото скоро след като влязох ме разочароваха с цензурата, която налагаха на Озон и Black Sea Puzzles. Коментираше се сега, че админите още били живи, но не смогвали. Според мен не им се занимава. Като цяло нямам добро мнение за тях и съответно никога не съм очаквала нещо хубаво да произлезе. Там съм за сеира основно.

Мона Лиза, по едно време растеше направо с по 1000 за ден, каква седмица Smile

# 278
Е, Делта, тук сме на различно мнение, аз чар в тази група никога не съм намирала. Може би защото скоро след като влязох ме разочароваха с цензурата, която налагаха на Озон и Black Sea Puzzles.

О да, имало е цензура, но аз като влязох вече работата беше оставена на самотек и нищо не триеха.

Коментираше се сега, че админите още били живи, но не смогвали.

Това ме развесели Grinning И аз се чудех изобщо влизат ли тази група админите, но под един от новите постове се включиха.

Айде, признавам, че преди пък беше скучно само да се поства *снимка+име на пъзел*, но пък и сега не е нормално да ми излизат най-отгоре във фийда само постове на "връщащите се към детското си хоби", които пишат, че не могат да си наредят пъзела и да закриват постовете на все пак наредилите нещо...

# 279
  • София
Да взема да пусна един нареден преди да замина пъзел и все не стигам да го снимам. Обещан на evence ако още го иска Simple Smile

В онази група хич и не се занимавам, само чета и се забавлявам.

# 280
Обещан на evence ако още го иска Simple Smile
Иска, иска.

Добре че, черния крипт свърши преди ракията, че се бях притеснила.

# 281
  • София
Уф този с Ракията беше един път Joy

Ще ти сложа в пъзела и няколко лепила и ще ти пиша да се разберем да ти го дам.

# 282
  • Варна
Давайте данни за доставка, да пращам онзи 4000-ник плюс лепила. Май и някакъв назаем за Йоана бях обещала да пратя за нареждане.

# 283
  • Тополовград

Много ми хареса.

# 284
  • Варна
Аз съм от новорегистрираните членове в пъзел групата. Smiley За момента се запознавам с тамошните порядки и основно чета. Хареса ми крипта на Равенс, но не аз да го редя, то мисля и че няма да се справя с него . Реалист съм. Момите на Блек Сий - продажбите друго показват.(😄) Хубаво, че има избор/ продукти за всеки вкус. 🙂

Скоро ще взема да изсипя на кухненската маса едни 50 нюанса кафяво и ще взема да питам за разни хакове за по- бързо нареждане. Или всъщност какво ще се моря да редя, направо ще помоля за заклинание за бързо нареждане или магическа пръчица за временно ползване.  😄

Общи условия

Активация на акаунт