Пъзели 67

• 21 861
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Или всъщност какво ще се моря да редя, направо ще помоля за заклинание за бързо нареждане или магическа пръчица за временно ползване.  😄

Хахахах, мисля, че дълбоко в себе си това имат предвид под "съвети". Grinning

Този човек с черния крипт и ракията ми беше от забавните всъщност, де да бяха такива всички новаци.

Maria62, този пъзел и аз си го взех, много хубав изглежда.

# 286
Здравейте!
Като ви разглеждах пъзелите, с които не бихте се разделили, ми се прииска да ги имам😀 Много са хубави!
Наредих си първия Enjoy. И на мен много ми харесаха като сглобка, на допир са много приятни и матирани.
Ето го и него. Отне ми три вечери, но беше много приятен за редене, нямаше за мен дразнещи участъци, просто толкова си мога

# 287
Здравейте!
Като ви разглеждах пъзелите, с които не бихте се разделили, ми се прииска да ги имам😀 Много са хубави!
Наредих си първия Enjoy. И на мен много ми харесаха като сглобка, на допир са много приятни и матирани.

Ето го и него. Отне ми три вечери, но беше много приятен за редене, нямаше за мен дразнещи участъци, просто толкова си мога

Харесва ми Колко! Колко части е и на кой производител?

# 288
Плик С
2200 части
Clementoni

В общи линии като ги подхванах ги наредих трите части без паузи. Разликата е, че сега имах допълнителни сортери и тъй като ги редя на различни подложки паралелно винаги си вървеше и някоя хилядарка Smile
За предната част бях забравила и не си засичах време, но за тази пуснах. И останах напълно поразена. Отне ми малко под 22 часа. За сравнение плик А, който според мен е аналогичен по трудност (пада се горен десен ъгъл и също като този има мноооого завеси) преди близо 2 години ми е отнел 29 часа. Да ми беше казал някой никога нямаше да повярвам, че е възможно да смъкна 7 часа от времето. И всъщност все още не мога да си го обясня Smile

# 289
Много си задобряла;)

# 290
Bamzita, Enjoy 1000части. Взех го намален от Озон

# 291
  • София
Котките аристократи, Schmidt, 1000 части

# 292
  • Варна
Днес най- накрая си завърших колелото на Блек Сий, 1000 части. Само рамката ми беше останала да наредя като финален щрих, но почти нямах време да стигна до пъзела. 🙂

А това са 50-те нюанса кафяво за които споменах в предния си пост, но кога ще стигна до тях не зная. В случая очевидно ще започна да редя/ да се разширявам от синьото топче, другото все ще стане. Smiley

# 293
Този беше сладичък, но сякаш все пак е трябвало да бъде поне 1000 части:

Сякаш картината не може да се разгърне добре в 500. Иначе въртележката е точно такава, каквато исках да редя и като качество беше хубав.

# 294
Зайчетаааа

# 295
  • Варна
И у нас така. Дъщерята отдалеч ме надушва Simple Smile

# 296
  • гр. София
Това е много готино.
В Комсед имат 25 % намаление, ако някой се интересува. Преди време не пропусках тяхното намаление, но сега нищо не ми се купува. Преди време исках от новите кръгли, но във няколкото физически магазини, които посетих нямаше, пък онлайн не ми се поръчва, заради доставката.
Аз се подхлъзнах другаде (в озон)- поръчах си зайчето на Блек сий до кутия с безплатна доставка. Вече е при мен Simple Smile. И понеже пъзелите ми повдигат настроението, когато има твърде много стрес в работата, а сега е така вчера се подхлъзнах с други два, които си харесах докато разглеждах фейсбук. Единият е този:

Много харесвам изображенията на Ан Стоукс.
Другият е на Чери Пази зайчетата с шапките.

# 297
Да покажа и аз малко от последните наредени:
Eurographics, 500 части

Black sea, 1000 части

Clementoni, 1000 части

Omaya, 1000 части
Любима ми е тази серия с животни и цветя❤️

И аз си лекувам нервите с пъзелите(дали купуване, дали редене)... Само дето ми е удобно да редя в поза, която не е добре за врата и гърба ми🫣 Затова днес трябва почивка от любимото хоби. Останаха ми 10 пъзела по 1000 части и един от 500.

# 298
  • Варна
Казвайте бързо, някой иска ли ето този? На обичайната цена. Не смятам да го запазвам.и между другото, не е хич лесен Simple Smile След час засилвам една пратка към София, така че мога да го сложа вътре.

# 299
  • Варна
Ако не си го обещала вече, мога да му се порадвам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт