Пъзели 67

• 21 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Имаш го. Когато решиш Simple Smile

# 301
  • Варна
Благодаря. Още малко ми остана да наредя Равенсбургера, ще ти пиша, когато съм готова.

# 302
  • София
Florida пък след това може аз да му се порадвам. Чудех му се отдавна Simple Smile

# 303
Аз заради този Чери не си взех Фламингото на Пепко, заключих че нали си имам ... и сега съжалявам, естествено. Някой ако го е взел и после ще го пласира, да ме има предвид, моля.

# 304
  • Варна
Евето, разбира се, красотите трябва да се споделят. Само се надявам да не ти е спешен, защото не гарантирам бързо да го наредя.

# 305
  • София, България
Мисля, че скоро ще пускат коледните оферти в озон.

# 306
  • София
Евето, разбира се, красотите трябва да се споделят. Само се надявам да не ти е спешен, защото не гарантирам бързо да го наредя.
Ти пък, той ми стои в любими повече от година, а имам сигурно 200 пъзела Simple Smile

# 307
Schmidt, Midnight Delivery, 1000 части:

Много е хубав Simple Smile Мислех, че на елхичките ще ми стане досадно, но и те се наредиха сравнително бързо.

# 308
  • София
Мисля, че скоро ще пускат коледните оферти в озон.

Пуснали са таг Коледа на намалените, но нищо интригуващо не виждам в любими, цените са същите 😒

# 309
  • София, България
Мисля, че още не са я пуснали, може би от утре?
Аз си купих няколко пъзела от ибей, явно вече ми е разминало от миналия път, когато за има няма 2 месеца награбих сигурно над 40 пъзела, които после редих и продавах може би над година. До гуша ми беше дошло от ибейски боклуци.Joy

# 310
  • София
Аз от черния петък си купих 1!!! пъзел, но донесохме един куфар от състезанието Simple Smile

# 311
Минавам да ви пожелая сладка неделя и още по-сладък декември с едно Cherry pazzi.

# 312
  • София
Това Чери е суууупер!
Аз получих тази седмица коледен календар и го започнах Simple Smile

# 313
Аз си правя един 2000-ден, но бавничко, така че минавам само да оставя една дървена красотичка:

# 314
  • София
Еве, много е готин коледния календар. Аз взех на моите на Black sea, след закуска ще го почнат.

Този съм им го обещала да го разделя на картинки и да го редят.
100 години Дисни, Educa, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт