Пъзели 67

• 21 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честита да ни е Новата година. Много здраве и вдъхновение.

За мен този е първи, много исках Дуoдл, и като го намерих все го отлагам за по специално време, пък като заредих голямо взиране падна, на това място явно всички голф играят от сутрин до вечер.
Dowdle 1000 Schmidt

# 646
За много години на всички! Нека имате повече време за пъзели и много пари за нови попълнения в колекциите! Simple Smile

Аз завърших старата година с този (вече е качват много пъти сигурно, но нали правих коледни...)

# 647
За много години! Пожелавам на всички ни здраве, щастие и повече време за любимото хоби. Още не съм открила новия сезон, но миналата година закрих с този сладур. Animal DogFlowers Cherry Blossom

# 648
# 649
  • Варна
За много години! Желая здраве и късмет!🙂

Ще се изтърколи годината докато се включа с нареден пъзел. Този на снимката го мъча от 2 дни, но тази вечер съм твърдо решена да го завърша. Полудях с тези блокове и балкони, но му се вижда края. 😄
Скрит текст:

# 650
Честита Нова Година! Да е здрава и благополучна за всички!

Eurographics

# 651
  • София
Нашите "италианци" и италианци Wink си заминаха тази сутрин.
Затова успях да довърша пъзела, който почнах още по празниците:

Наистина беше удоволствие да го редя.

От утре обаче започвам един с 2000 части на Арт, та не знам дали няма да го боря седмици и месеци.

# 652
  • Варна
Арт 😡😡😡😡😡

# 653
  • София
Да, никога повече Арт, когато подредя наличния, ако изобщо ми издържат нервите.

# 654
  • София
На мен колегите ми подариха един Арт 2000 части и ще видя кога ще го боря.

# 655
  • гр. София
Нашите "италианци" и италианци Wink си заминаха тази сутрин.
Затова успях да довърша пъзела, който почнах още по празниците:

Наистина беше удоволствие да го редя.
Купих си този пъзел преди години като бях на екскурзия в Карлови Вари. Все още не съм го редила.,
Имам няколко пъзела на Арт, които съм харесала заради картинката. Преди време пробвах да редя един паун 2000 части, но бяха хлабави частите и заради размера го събрах, понеже го редях в килимче и всеки път трябваше да подреждам наново развалилите се части.
Преди време много се оплакваха от качеството, нахапани части или нещо такова.

# 656
  • София
Хлабави са и с много ниско качество на картона. Имат красиви картини иначе, но са мъчение.
За мен най-хубави са на УНИЦЕФ, но не съм ги намирала в България.
Показах по-рано 2, които имам от над 30 години и сигурно редени над 50 пъти, а почти не им личи.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 19:59 от Fever Ray

# 657
  • гр. София
На УНИЦЕФ имам от моето детство. Те са произведени отдавна. Нямам представа дали УНИЦЕФ в момента предлагат пъзели.

# 658
Black sea, 1000 части🎄

# 659
  • София
А да се похваля, но без снимка. Един от преките ми ръководители е бил командировка в Латвия и понеже знае за пъзелите ми донесе местно производство пъзел с пристанище. Много хубав жест. Харесвам си шефовете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт