Пъзели 67

• 21 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Бухтичка, искам Батман, ако не си го обещала на друг.

# 121
Опитах нестандартните части на Eurographics:

В самия край взе да ми харесва, но преди това си скъсах нервите с него. Заради нестандартното изрязване частите хич не се държат една за друга, дори на един сантиметър ми беше трудно да местя наредените секторчета - разпадаха се дори само от дишането ми (и това въобще не е в преносен смисъл казано). Иначе качеството беше добро и картината беше приятна.

# 122
Deltа, аз може би точно затова ги харесвам Eutographics -  защото всички части са им "шашави". А колкото повече им свикнеш, толкова по-лесно става. Cobble hill например ме затрудяват повече ( в зависимост от картинката де), защото техните нестандартни части са си почти като стандартни...
С хлабавите части съм свикнала (харесвам и доста неща на Едука Wink   ), за мен недостък е по- скоро това, че никога не можеш да си направиш първо рамката, все има парчета, които изобщо не приличат на рамка... Wink

Този коледния е сладурски... Simple Smile

# 123
  • Русе
--- Ttefl-500
Да се запиша и аз 😀към редящите Marvel.Само 500ч., много приятен и с чудесно качество.
Вчера забелязах,че ценовата защита в Озон вече е 30дни, което много ме радва.

# 124

С хлабавите части съм свикнала (харесвам и доста неща на Едука Wink   ), за мен недостък е по- скоро това, че никога не можеш да си направиш първо рамката, все има парчета, които изобщо не приличат на рамка... Wink

Да, имаше две парчата от рамката, които наредих доста по-късно от обичайното, това също беше малко дразнещо. А за хлабавата сглобка - според мен проблемът ми идва от там, че в пъзелите харесвам ефекта на "красиво, пъстро килимче". При нестандартните части няма такъв ефект, даже ми създават някакво усещане за хаос и все едно събирам на части някакво натрошено стъкло Laughing, като реставратор.

# 125
  • София
Много приятен, благодаря на Мона Лиза.
Ravensburger, 1000

# 126
  • София
Пак ли някой е пипал файла с "пътуващи пъзели"? При мене е празен.

# 127
И при мен.

# 128
  • гр. София
Някой е добавил страници, които са празни. Трябва да избереш страницата за Сред цветята и за Клеопатра. Само тези ми показваше преди време, че са останали.

# 129
Някой ги беше скрил. Във "всички листове" има доста скрити пъзели, ако трябва може да извадим някой. Аз отдавна не съм влизала във файла и не знам кои са актуалните пътуващи пъзели.

Olia T, сега ги разчистих празните листове.

# 130
  • София
Много приятен, благодаря на Мона Лиза.
Ravensburger, 1000

Sali, както няколко пъти ми каза твоята внучка - за всичко (свързано с пъзели) е виновна Мария Laughing

# 131
  • София
Elita, дай Боже всекиму такъв виновник Grinning
П.П. Не знаех, че водите такива предателски разговори, ще трябва да разнищя тази работа Grinning

# 132
Добро утро, бързам да дойда да се похваля, че днес завърших Дисни оркестъра на Клементони 13 200 Smile
Ако не се лъжа получих го за Коледа 2022, в началото на 2023 отметнах 3 части и така остана. Все бях затрупана с хилядарки, та гледах да ги редя и да махам кутиите.
Сега преди световното реших да отворя четвъртия плик, беше огромна мъка, имам чувството, че поне месец го редих и наистина едвам едвам вървеше. Даже не съм сигурна защо след като го завърших отворих следващия плик, но на него вече набрах инерция, почна да ми харесва и метнах последния за рекордно бързо време.
Много ще ми липсва и много ми се реди пак нещо подобно, но уви, не се предлага нищо подходящо, което да ми харесва и ще ми е кеф да редя.
Снимки няма засега Smile Ще покажа отделните части като стигна до тях, иначе целия си мисля по празниците да го съединим.

Евето и Петрова съм си записала, че го искаха, но мисля и двете си го купиха след това. Ако случайно някой друг има интерес да казва, плюсът е, че мога да го разделя на колкото части искате.

# 133
Браво, Бухтичка! Изглежда наистина труден:)
Аз редя котки на Heye, времето е много подходящо:)

# 134
Благодаря, не беше лесно със сигурност, не съм редила нищо друго с подобен мащаб. Тези на Трефл не ги броя изобщо, нямат нищо общо.
Това, което пропуснах да кажа, е че през по-голямата част от реденето компания ми правеше "Гениалната приятелка". Слушах я на аудио и когато я завърших се оказа, че има още 3 части, та така си вървеше много добре с всеки плик, горе-долу по една книга на плик Smile

The Eye of the Glacier
500 части
Ravensburger

Това е другия пъзел, от който изпитвах истински ужас преди световното Grinning За щастие поне този не ми се наложи да го редя повторно Smile Въпреки че после го бяха дали в някакво друго състезание на двойки, може би в Бразилия.

Общи условия

Активация на акаунт