Пъзели 67

• 21 482
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Fairbanks, Alaska
Благодаря за жеста FloridaM, но всъщност аз го имам пъзела с мишлето. Поръчан е от английски сайт, но понеже не успях да платя с карта или да се регистрирам в Пей пал, пуснах запитване към GGBG и те ми казаха, че няма проблем те да поръчат пъзела, като им преведа парите авансово. Имат изискване да може да се плати с Пей пал. Те ми пратиха колко ще струва и им преведох парите. И ми го изпратиха след това.

# 571
Флорида, страхотен жест! Голямо сърце имаш! Heart

Като писа Натаел за мътната бира се сетих, че имам в запаса едно страхотно мини на New York Puzzle.

Честита Коледа! Да е светло в душите ни!

# 572
  • София
Честита Коледа! Аз да похваля едно джудже каква изненада ми изпрати. Специални благодарности на vox! Явно съм била много послушна.

Забавлението ми днес беше с племенницата

Ако не забравя утре ще направя снимка и на коледния календар.

# 573
  • София
Честита Коледа!
Много ценен за мен пъзел, Clementoni 500

И понеже така и не се научих да снимам, ето кутията
Скрит текст:

# 574
Ау, страхотен е, sali!

# 575
  • Варна
Една шаренийка със сутрешното кафе. Много беше приятен с тези цветове Simple Smile

# 576

Поздрави:)

# 577
  • София

Нали? Не само като пъзел, но най-вече с емоционалната му стойност. Много му се радвам.

# 578
Black sea, 500 части
Много мой пъзел, бих си го закачила да си го гледам ❤️

# 579
Hot Summer, пъзелът е наистина красив! Много са хубави картините на Венета Дочева, имат положителен заряд Simple Smile Даже последвах страницата й и може пък и някоя нейна картина да си купя.

Надявам се, че сте прекарали всички чудесна Коледа! Желая ви много щастие, спокойствие, семеен уют и топлина в сърцата!

На мен ми залипсваха пъзелите, но да видим кога ще започна някой нов, може и след НГ да е Simple Smile

# 580
Весели празници и от мен!
Black sea 1000части

След едно сортиране и парчетата се редяха сами. Много лесен за редене. Нарочно го взех такъв за да можем да редим заедно със семейството, но в крайна сметка почти сама редих. 😀

# 581
  • София, България
Помня като го редих горния пъзел, голям зор видях с доматите и част от зелените, но не помня кои точно.

# 582
  • София
Два дни по-късно Весели празници Christmas Tree

# 583
  • София
Ето го и моя коледен календар

# 584
Country cottage 1000 Blue bird

Мистично магазинче 1000 Black sea

Празниците си казват думата, намерих време, хубаво е да си редиш на топло и на спокойствие

Общи условия

Активация на акаунт