Пъзели 67

• 21 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София, България
Какъв е този код, за който говорите?
Много ми харесаха пъзелите на Nalsi! Замъкът на Пепеляшка, опашките, кобъла. Само Совите не ме грабнаха, но ги оставям благородно да ги хареса Сали.

# 721
Butterfly, честит рожден ден! Здраве, щастие и успехи🎁

Да покажа една Проблама 🤭
Вижда й се края, ама е гаден😏

# 722
Butterfly, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и успех в бизнес начинанието!

Hot Summer, ти почти я избута тази лама, браво!

# 723
Момичета, взех си пъзел, който има в кутията пакетче лепило, което трябва да се разтвори във вода и според описанието на английски да се намаже върху изображението. Реално върху картинката ли трябва да го нанеса или е по-добре да го обърна и тогава? Ще държи ли добре или по-добре както досега да си го обръщам и да го лепя отзад със сиво тиксо преди да го сложа в рамка?

# 724
  • София
Аз всичко лепя с лепило за пъзели. Отпред се нанася. Върху картината, но разтворимо не съм ползвала. Много здраво държи и изсъхва бързо.

# 725
Честит рожден ден, Butterfly.
Още нещо от мен, както бях в застой и сега се отпуших

# 726
Ее, vox, защо не казваш ... Имам го Пинокио, все още нереден, но вероятно няма да го задържам и щях да ти го подаря. Ако може да го махнеш от поръчката, запазвам ти го, тъкмо да облекчиш харча.

Ами, ха, де! Изобщо не ми дойде на ум да питам в темата дали някой го има..Sad
Не знам как мога да го откажа, но страшно много ти благодаря за жеста! Heart Eyes
По принцип им писах на имейла, ако ми отговорят нещо ще си кажа.
А ти хубаво си помисли, дали искаш да се разделиш с Пинокио, да не съжаляваш после като мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
Дъщеря ми довърши само бялото 🤭
Аз ли не мога да преценявам добре трудност или идва от кофти марката, не знам.

# 728
  • Варна
Butterfly,  честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие и късмет!🙂

# 729
Отговаряли са ми на имейла от Puzzlemania, макар и бавно. Ще успееш да го откажеш, те едва ли имат всички от поръчаните пъзели на склад и като ги забавят, няма да е проблем, че и на имейла отговарят със закъснение.

Цитат
Аз ли не мога да преценявам добре трудност или идва от кофти марката, не знам.

По-скоро идва от марката. Те и частите на този са максимално еднотипни и стандартни. Някои от Cherry Pazzi-тата са също само с две форми (с две ушички) + рамка, но там ушичките са много нестандартно изрязани, веднага се вижда кое къде е.

# 730
  • София
Какъв е този код, за който говорите?
Много ми харесаха пъзелите на Nalsi! Замъкът на Пепеляшка, опашките, кобъла. Само Совите не ме грабнаха, но ги оставям благородно да ги хареса Сали.

Харесала съм ги аз совите, но не знам дали няма да са ми малко трудни, тъмнички ми се виждат. Като компромис реших да взема същите от 300 части, те пък свършиха. Значи не са били моите.

Ламичката на Summer е много симпатична.

# 731
  • Варна
Мона Лиза, аз имам това
ThankYou10

Код за -10% отстъпка за всички категории
(без телефони, таблети, лаптопи, телевизори, монитори, графични таблети и четци и PC компоненти)

ThankYou5

Код за -5% отстъпка за категориите:
телефони, таблети, лаптопи, телевизори,
монитори, графични таблети и четци и PC компоненти

# 732
А ти хубаво си помисли, дали искаш да се разделиш с Пинокио, да не съжаляваш после като мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Помня, че заради тебе го взех, въпреки че Д-тойс направо ги ненавиждам, но ти го реди тогава и много ти хареса, а беше намален и за да закръгля до безплатна доставката, взех че го метнах. И си стои .. ли стои, и само го подритвам с нежелание като знам каква мъка са, а пък той и тъмен ми изглежда, та съвсем. Със сигурност няма да го задържам, че гардероба ще се срути скоро.
Пиши какво е развитието, дано успеят да го махнат от поръчката.

Butterfly, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди!

Мона Лиза, кодът е ThankYou10       *Florida ме е изпреварила ...

# 733
Аз друг D-toys не съм редила и нямам база за сравнение, но този беше с отлично качество. Иначе е тъмен и не беше лесен за редене.
Момичето, което го купи също много го хареса, в рамка си го сложи. Това е нейната снимка от фейсбук.
Скрит текст:

# 734
  • София
Бътерфлай честит рожден ден! Пожелавам ти повече време за пъзели Simple Smile
Аз ако оцелея до понеделник мисля да се раздам с пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт