💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 68 180
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз пък искам да използва този печат за себе си и да попадне в капитанска елиминационна битка.
Продукцията решава кога ще е елиминационна. Тоест няма как да попаднеш, ако не си специално избран за такава.
За съжаление няма обявен план по седмици и действия.

# 1 126
  • Sofia
Скрит текст:
Аз пък искам да използва този печат за себе си и да попадне в капитанска елиминационна битка.
Продукцията решава кога ще е елиминационна. Тоест няма как да попаднеш, ако не си специално избран за такава.
За съжаление няма обявен план по седмици и действия.
Отделно елиминационните капитански се появяват само за определени участници. За двамата мазнички, такава опасност не съществува. Финалът отдавна е ясен, не мога да отрека, че продукцията е последователна в действията и избора си. Кофти за участниците, които са подготвени и притежават нужните качества, умения и хъс за играта, и които залудо си оставиха кожата по терена. Кофти и за зрителите, но тях никой не ги насилва да гледат.

# 1 127
Ами то всяка година се повтаря едно и също ,само актьорите се сменят 😂

# 1 128
Кралев затова хранеше Добрин & Ко. Галеници на продукцията и неприятни. 😃

# 1 129
Продължение от Стан

Забавни ми бяха на битката, като вече започнаха тотално да се оплитат. Не е игра и като за двамата. Анита срещу тях тук би имала голям шанс.😆
Харесах претендента Николай, страхотен беше във водата. Не съм гледала предишните сезони, тоест Рълев, но добър изглежда на терен. Номерът с въртенето на масата ми изглежда далеч от мръснишки, щом може да се върти, но дали има висока успеваемост ме съмнява дълбоко.
Мартин с подсказването си пак.🫠

# 1 130
Въртенето има смисъл в ситуация като на Стан и Анита предвид нейното забавяне. Ако тя беше врътнала масата, когато стигна до нея, щеше да го занули и да е в една идея по-изгодна позиция. След това въртенето пречи и на теб самия, така, че е безсмислено да го правиш.

# 1 131
  • Sofia
Ами то всяка година се повтаря едно и също ,само актьорите се сменят 😂
Факт! Също, че така и не се научиха как да си избират победителите. 😉

# 1 132
Гледам назад. Ако някой вчера ми беше казал , че в една и съща битка в която участва Анита и друга с Рълев , ще се изнервя от куцането на втория , щях да се изсмея

# 1 133
  • софия
С риск някои да ме възненавидят, аз нямам нищо против Мартин.

Никой не ме дразни и не искам да си ходи.   Мирянка ми е много лек дразнител.

Реших да преброя за кои хора няма да имам нищо против да спечелят "голямата награда".  Изброих 10 човека и спрях. Сигурно са и повече.
GrinningHands V
И аз съм така.
Все пак имам по-твърда седмица, че и ще си ги напиша по ред на симпатии:
Гешев, Силвето, Добри, Анджи, Раду, Мартин, Калоян.
Нямам илюзии, че момичетата имат шанс за финали, но си ги пиша Grinning

Нямам дразнители. Повечето дори ги харесвам.

Непопулярно - Борисенко е душица, но някак ми остана безразличен на мен.Confused

Ааа, сетих се, всъщност само Микяй ми е на дъното, наистина най-безразличен ми е от всички.

Засега чакам да видя дали ще се обърне сюжета и дали провъзгласените за "императори" ще  попаднат в ролята на "гладиатори" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 134
Гешев ще загрее за печата. Той знае за него , но Мартин не знае, че Гешев знае 😁
Гешев не знае за печата.
 След битката Караолис каза само на Раду, че го е отказал и запазиха това в тайна от останалите играчи. Искаха другите да не знаят, че има такава "играчка".

Аз пък се питам от къде Мартин знае, че на Караолис му предложиха да избира между печата и разговор с близките.Или просто е съвпадение, че точно когато му дадоха печата използва разговор с близките за да отклони вниманието?

# 1 135
  • Sofia
Е как от кой е научил Мартин, от когото трябва, разбира се! Нищо, че нито с Караолис, нито с Раду са били в едно племе. Да не подценяваме продукцията. Аааа, чакай, чакай, посипвам си клавиатурата с пепел, двамата с Раду бяха на капитанска, и от нямане какво Раду му е казал за наградата и разговора. 😂

# 1 136
  • На Изток от Рая
Не мисля, че Мартин знае нещо, просто няма какво друго по-убедително да измисли - няма грошове, щяха да видят, че е само с 2 торбички , няма предимство за племето и само това остана да измисли. Все пак е гледал старите сезони и знае какво предлага продукцията като награда

# 1 137
  • Sunshine state
А аз мисля, че всички знаят всичко и само се правят на чукнати. Често пъти тия на блатото или реката като започнат да се чудят кой бил отпаднал или избран за капитан, а после няколко кадъра по-късно направо си казват кой е, тоест знаят много добре. Доста такива изцепки има и хич няма да се учудя, ако Мартин знае за предложението печат или разговор с близки.

# 1 138
Много съм изненадана,че след шест сезона ,все още има хора,които не виждат явната манипулация на продукцията върху мненията и настроенията на публиката.
   Първо беше Димитър,който бе обявен за простак с налудничев поглед. Накрая го изпратихме с почести.
  След това Светлин отнесе много обиди заради коалицията си с Рени и другите жени. Съчувствия се лееха по адрес на Гешев и Павкавта ,че ги праща на елиминации. После ,когато остана сам,Светлин се превърна в идеалния финалист прецакан от Боговете.В същото племе Гешата предприе нелогичен ход( уж заради Анита) и също почувстваха народната" любов".
   Да споменавам ли Кралев и другото були Акулата!? След мощното изригване срещу тях,накрая останал сам и обезсилен Краля стана просто един смешник. (Пак благодарение на монтажа и синхроните).
  Ами Раду !? От сексист и психически насилник,сега е самотния войн в бункера.
  На дневен ред сега са Мартин и Добрин.Излива се какво ли не по техен адрес,а те просто са поредните попаднали в капана на продукцията.Много лесно можеха да премълчават на синхрони какви ходове мислят да предприемат и тогава публиката нямаше изобщо да знае за саботажите. Те обаче играят честно с нас-нещо,което аз ценя.Много добре знаят,че във всеки един момент може да бъдат издадени,но рискуват.Не са виновни,че хората в тяхното племе са толкова наивни( без Гешев,който пък е с обратната стратегия и на синхрони нищо не издава ).
 Предполагам,че съвсем скоро, за да се раздвижи отново сюжетната линия, тези момчета ще бъдат изкарани от комфортната си зона.
 Както и в "Надкаст"често казват,на продукцията не и пука кой ще спечели-важното е сеир да става!
  На фона на цялата нелепица от липса на явни правила ,безумни локации и подигравки ,участниците се състезават както между тях така и срещу продукцията,рискувайки здравето си.
 Знам,че езикът на омразата всъщност излага тези,които го използват.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 16:06 от Lili Roze 748420

# 1 139
Чета си аз публикации из темата и не мога да разбера друг епизод ли съм гледала !? Къде го видяхте този саботаж? Или те умниците всеки път като падат ще казват ,че саботират. Това ,че сто пъти се повтаря едно и също нещо не го прави истина. Битките бяха индивидуални, няма как Добрин и Мартин да саботират представянето на Маги и Микяй. Или пък да не слагат в игра Гешев. Всички знаем ,че и Анитка толкова си може. А и Малвина не знам в какъв саботаж участваше, като тя единствена взе точки за червените.

На всичкото отгоре беше Очеизвадно , че главно точки се взимаха само от едната страна на лоста. То си беше направо късмет кой от коя страна ще започне. Именно и единствените точки на Малвина и Мартин са от зелената страна на лоста. Дори и при втората точка изобщо не смениха страните, както във всички битки дотогава. Мартин дори нарочно всеки път заставаше  първо от зелената страна .А на мен ми стана странно защо при положение, че този лост не е боядисан случайно в двата цвята на племената !?

Направо ми е чудно въобще кой им вярва на тези лъжливи овчарчета. А пък знам ли може и те сами да са си повярвали ,че са саботирали, което още повече ми разкрива дълбочините на техният интелект. То това си става за виц на годината.От тук насетне и аз всеки път като губя ще казвам че саботирам.😉😁

И за протокола аз Добри го харесвах ( не ми е любимец, но ми беше приемлив)- Доказал се е на арената( изключвам плуването). Участва в тежка битка за спасение срещу много силен състезател. Нареди щурвала- добро техническо мислене) Опитва се да играе социалната игра , а в началото изобщо не му беше удобна позицията за това. В повечето случаи е директен и не го е страх да влиза в конфликти . Явно си личеше, че държи на Крамарска  и защитава жените ( т.е. не е чист предател )..., Нооо тук идва ролята на Мартинча - злият му близнак и най -големият му минус - отвсякъде омърси социалната му игра след влизането на Мартин. А и повечето злобни синхрончета идват от устата именно на фалшивият император, той е и говорителят който обикаля около второстепенните коалиционни партньори. А и именно Мартин е идеолога на най- кухите стратегии- като угояването на Стан и взимането на Гешев в племето, като номинирането на Анитка , а после спасяването и.🤣 А можеше просто да присъединят Микяй и проблема им да се реши.
 На Добрин самостоятелните ходове си бяха повечето пъти печеливши- изгонването на Кралев, присъединяването на Крамарска...
За мен чисто Мартинча пречи на Добрин и "орезилява" сезончето. И именно той е протекнат от продукцията.

П.П Друг е въпроса, защо зеленото племе е трябвало да спечели според продукцията и как множеството синхрони на саботьорите изместиха фокуса от това.😉😁

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 15:44 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт