💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 8 (04.11 - 11.11)

• 70 470
  • 1 163
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Енджой и на тримата в карцера... Ама изпратете им още един, поне да си направят карето за белот..

# 391
Някой знае ли какво е било тоя изолатор? Може би краварник?

# 392
Това с императорът е много неточно и аз лично смятам, че Маргинаторът много повече му пасва. Дробчо и Маргинаторът заедно с продукцията много успешно отблъскват верните фенове на шоуто.

# 393
Изолатора ще стане интересен за гледане с тези му обитатели.
Енджой, Раду.

# 394
Гледам с половин око, гледам реакциите на малцината останали зрители....жалка работа.
Съсипаха любимците ми Венци, Павел, Димитър, противоречивия Раду. Един Борисенко остава.
Жалка жалка жалка работа
Толкова са ми гнусни Мартин, Гешев и Добрин. А останалите - безлични и безразлични.
Скучно и гадно

# 395
Ако нямаше изолатор, капитанската битка вероятно нямаше да е елимиционна.
Нямам търпение Анита да е номинирана и да си отиде в петък.
Зелените кокошки са леко лицемерни, както обикновено.

# 396
Аз защо останах с впечатлението, че в този Изолатор ще пребивава само по един човек и при идване на втори директно но битка и така пак остава един?!

# 397
Много интересно, че никой не е допускал, че Мартин ще победи, дори и Добрин. Значи отново признават, че Раду е най-добрия.

# 398
Раду: Внимателно с рамото ми, много боли.
М: Разбрах.
(Аз: от къде? Grinning )

Сериозно ли някой вярва, че спят в изолатора/блатото и ядат само джанки?

# 399
На Димо как му потрепери гласчето като каза, че и Раду е стигнал до пъзела, а на Марто започнаха да му треперят ръчичките, явно не очакваха да навакса толкова бързо.

Стори ли ми се или червените знаеха, че битката е елиминация? Анита (май беше) попита "елиминира ли го" още преди Мартин да каже🤔

# 400
Аз вярвам, че спят там, където са изпратени. За храната получават някакви минимални дажби и прясна вода. Имат и тоалетна. Иначе при толкова хора, преминали оттам все щеше да се разчуе. А и е видимо колко са измъчени.

# 401
  • София
Продукцията започна за лъска Мартин, но чак мазно стана.

# 402
  • На Изток от Рая
Раду горкия цялата му тениска в кървища, подмишницата му мислех, че нещо се е изцапал от инвентара, а то кръв. Лицето му и то в кръв. Ще кажеш, че на война е бил, а не в спортно риалити.

# 403
Кога ще са тия битки в изолатора. В петък още един човек ли ще иде там. Да спят на две детски дюшечета.
Кога ще бъде обяснено това на драгия зрител?

# 404
Стори ли ми се или червените знаеха, че битката е елиминация? Анита (май беше) попита "елиминира ли го" още преди Мартин да каже🤔
Логично е така да си помисли, тъй като знамето на Силните все пак беше в Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт