BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 864
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 165
Явно толкова сериозно гледам, но съм пропуснал защо Виктор влачи тея топки на краката си ?

# 166
Половин България иска Теодора ако не знаете. Нито една не можела да й стъпи на силния характер. Scream

# 167
  • София
Явно толкова сериозно гледам, но съм пропуснал защо Виктор влачи тея топки на краката си ?

Добре, че каза иначе изобщо нямаше да го видя 😃 Наказан е нещо, затворник 🤡

# 168
Равновесие, чуек! Като немаш топки - ти слагат Joy

# 169
Виктор и Теодора били най-колоритните участници… хахахаха

# 170
Значи, чуеци, Афродита е слязла от Олимп и в момента е в Биг Брадър. Никой не може да ѝ стъпи на малкия пръст. 😁

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 00:36 от Lilly_85

# 171
  • София
Не мога да отлепя поглед от устата на Теодора. Като на сом е.

# 172
  • Бургас
Добре, на какво отгоре има такова самочувствие Теодора - нереално. Надут балон.....

# 173
Тошка-кокошка дали си е отваряла социалните мрежи в последните няколко години, да си види близначките?Joy
Уникалната тя, такъв краен характер не бяхме виждали.

# 174
Ама Виктор всеки път успява да ме изненада. Казвам си, че по-голямо дъно няма как да стане, а сега пуснаха какво е станало по време на лайфа. Наистина човекът е много зле.

# 175
Един път да съм съгласна с Ванеса.
Теодора, ако имаше такова самочувствие, каквото демонстрира, нямаше да й прави впечатление, че гаджето й има Инстраграм. Много е силна,ама на приказки...

# 176
Теодора поне няма да реве като Петър, а ще си излезе.

# 177
Теодора луда ли е Laughing Laughing

# 178
  • Сф
Мм се задави с вечерята от смях при изказванията на Тедиту как е най- най. За капак и смешния от Бургас каза "Ко" и не може да се наядем от смях с тъпаците номер 1 Joy
Льольото и най- прекрасната и умна -,половин България искала да е с нея... Joy

# 179
Добре, на какво отгоре има такова самочувствие Теодора - нереално. Надут балон.....
На това, че виж как двама глупака се карат в национален ефир за нея, а виждаме я как изглежда...

Общи условия

Активация на акаунт