BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 676
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Ню Йорк
Виктор: "Само едната страна е перпендикуляр". "Искам да има хубави ъгли". "Гого тряяши да е перпендикуляр на него, на Радо". "Гого и Радо тряяши дъ съ  в една редица". "Ето бе, обяснявам ти, виж - ето ти го острия ъгъл, т'ва ти е тука ти е Марио". "Тука праят правилен ъгъл".

Шапки долу!

Open Mouth
В тоя сезон май ще счупят тъпомера.

# 1 636
Аууу, какви думи знае ВитЮ, когато не го боли!
Цъ, цъ!
Перманентно го бо̀ли, завалията, а е още млад за такива проблеми. Нищо чудно, че му избива на агресия. 😁

# 1 637
Вие ще видите тази вечер ,как само колко пъти  ще го заболи фара и за нас и за хората вътре и за всички.Точка.

# 1 638
Още с влизането си, участниците счупиха тъпомера😂😂😂
Виктор: "Само едната страна е перпендикуляр". "Искам да има хубави ъгли". "Гого тряяши да е перпендикуляр на него, на Радо". "Гого и Радо тряяши дъ съ  в една редица". "Ето бе, обяснявам ти, виж - ето ти го острия ъгъл, т'ва ти е тука ти е Марио". "Тука праят правилен ъгъл".

Шапки долу!

Open Mouth
В тоя сезон май ще счупят тъпомера.

# 1 639
Здравейте, някой ще направи ли темичка?
Седмицата мина вече, тази я изписахме…
Мога и аз да направя, но от скоро съм тук и не знам точно как става

# 1 640
# 1 641
  • София
Да, всеки момент ще бъде пусната от Есме, малко търпение само..

# 1 642
Между другото знаем ли кога е финалът? Вчера в лайфа Ивонне каза на Атижа, че три седмици ще минат бързо и ще види Петър. Малко странно ми се вижда, защото са останали 11 души.

По-скоро 5. Очаквам към 14-ти декември да свърши, че да направят 2 месеца и малко.

# 1 643
  • SF
НОВА ТЕМА!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1707837.new#new

Местете се там! Simple Smile Тази ще бъде заключена.

Общи условия

Активация на акаунт