BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 630
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 590
Гледах Велин на клипчето заедно с Николай.Ама те откъде се познават с Николай ,че и на маса бяха?Николай нали уж приятел остана с Виктор ,а сега е с Велин?Иначе Велин с един девствен мустак се показа на клипчето, малко в лице на Емрахчо Стораро е ,ама мустака да го маха.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:28 от Еlpida

# 1 591
А Виктор защо не е със служебна номинация? Добре чух, че казаха ако единия не изпълни наказанието И двамата ще бъдат служебно номинирани.
Вчера на лайфа едни готвят, говорят си, само тези двамата и Гошу бълват за останалите съквартиранти. Теодората ако и пуснели другите какво говорят, леле какво щяла да ги направи, сами да си говорят, хоро да играят, повторено н пъти. А Виктор колко е нелеп и смешен като се опитва да се прави на мъж" крещейки и блъскайки. И неговите заплахи към Марио как се подминаха...

# 1 592
Гледах Велин на клипчето заедно с Николай.Ама те откъде се познават с Николай ,че и на маса бяха?Николай нали уж приятел остана с Виктор ,а сега е с Велин?Иначе Велин с един девствен мустак се показа на клипчето иначе малко в лице на Емрахчо Стораро е ,ама мустака да го маха.

Амиии, краставите кучета се надушват отдалече. Николай се чувства ощетен като първият изгонен и е нормално да плюе по Виктор. Никой не му е виновен, че не се е впуснал в романтичен сценарий и Топа-на-топа не го е забелязал.
А, бебчето на Беба е  в челен сбъсък с живия живот.
Мухльовците си ближат раните.

# 1 593
И аз да си дам петте стотинки -  Теодора ми падна доста в очите, особено с манталитета си и  с 19-годишното недоносче. И ми е по-важно - абе тези хора, там, изобщо ядат ли? Георги все разправя за брашно, е това ли е? Видяхме, че е евтина продукция, но не е човешко да ги карат да гладуват, без топла вода и всякакви интриги, които не ги е имало в други сезони. Че те, и батките загубиха сила да тренират. Бръснат ги, предизвикват ги да не бъдат себе си, бляк!!!

# 1 594
  • София
Аз бягам от такива негативни хора, като дявол от тамян. Как пък един път не ги видяхме (двамата с общо една мозъчна клетка) да се смеят, да си говорят лежерни забавни неща. Все намръщени, троснати, заплахи. Ти мен знайш ли ма навън ква съм, да уе чуек, и аз съм така. А-у. Точка по въпроса.

# 1 595
Теодората ако и пуснели другите какво говорят, леле какво щяла да ги направи, сами да си говорят, хоро да играят, повторено н пъти.
Представям си какво ще бълва като бъде изгонена. Как всички ѝ завиждат, как е изгонена от злоба, как не сме я оценили…

FreakOnALeash, взели са им храната, най-вероятно като част от мисията. Вчера 10 човека ядоха едно печено пиле. А брашното се купува редовно и в големи количества - или измежду опциите за пазаруване няма готов хляб, или е доста по-скъп от брашното.

# 1 596
Не разбрах с какво Теодора е повече от другите, само чух към 2500 пъти как тя си знае коя е и каква е, пък показа само празно самочувствие, джуки, мигли и екстеншъни. И как без грим не смее да се покаже. Не гледам редовно и е моя грешката, че съм пропуснала високата стойност на Теодорка. Ако може да ми кажете някое качество на Беба да мога да я оценя?

# 1 597
Този сезон ги държат в условия като в Игри на волята…

# 1 598
Е имало е и други сезони със сурови условия, имало е периоди, в които с дни нямат дрехи и мебели в къщата.

# 1 599
А как иначе да стане сеира. При подбор на толкова скучни и първобитни съквартиранти отнемането на храна, цигари, топла вода и изобщо неща от бита е 100% гаранция за скандал и сеир. И всички тези, които казаха на Беба амеба, че нямало проблем за топлата вода- нямам търпение да и го върнат, с рестото.

# 1 600
Защо да са скучни съквартирантите? Според мен кастът е добър. Естествено, Биг Брадър трябва да ги бута от време на време, но това е било във всеки сезон.

# 1 601
Кастът не е добър. Спомнете си Биг Брадър Фемили и какви образи бяха вкарали там, как имаше новопристигнали съквартиранти, интриги, скандали, много интересни разговори, обрати. Тук са вкарали някакви българи от чужбината, уонаби инфлуенсъри и бръснари, участници в предишни реалити формати. Да кажем Марио е попадение, Ивоне, заради загадката около сексуалността и. Двете скандалджийки Кристи и Косара ги изгониха и остана само една Теодора с Виктор за сторилайн. Пешо и Атижа са пълен потрес, не мога да си ги представя като двойка въобще.

# 1 602
Не разбрах с какво Теодора е повече от другите, само чух към 2500 пъти как тя си знае коя е и каква е, пък показа само празно самочувствие, джуки, мигли и екстеншъни. И как без грим не смее да се покаже. Не гледам редовно и е моя грешката, че съм пропуснала високата стойност на Теодорка. Ако може да ми кажете някое качество на Беба да мога да я оценя?

Защото тя е новото поколение - вижте коя съм, ще правя, каквото си искам, грам не ми пука и т.н., защото съм велика с това, което  имам/нямам навън. Егати, никой не ти завижда за недоносчето, пикла такава! Била много яка, дрън-дрън! Къш, бе!

# 1 603
  • Sunshine state
Като го гледам Бебов как блъска и рита, направо да го гонят. Аман от изблиците му - или ще реве, или ще блъска. Да вземе да поспре стероидите, че са му увредили мозъка вече. Дано го накажат или изгонят днес, не мога да го гледам вече, казвам ви.

# 1 604
  • Варна
Възможно е, например Ивоне да обича да меси хляб, затова да искат много брАшно или пък да обича да прави тестени закуски и брашното се харчи така много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт