BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 910
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 675
Виктор и Теодора спокойно могат да бъдат със статут на един участник. Да ги номинират заедно и да имат един глас при номинациите.

Георги излезе доста читав с предложението всички да пуснат часовника.

Читав, ама пусна последен и моля Ви, не казвайте, че не го направи нарочно…

Марио на мен не ми е чак толкова симпатичен вече

# 676
Някой пак врътна номер. Еххх… Да си циганин не е лошо. Лошо е да си мангал.

# 677
  • Някъде в Матрицата
Да пуснат записа, да видим Георги ли е последен на дръжката.
Има ли право да се откаже от имунитет?

# 678
Хм… в едни книги за с@ветските трудови лагери пише, че точно с безсъние са ги измъчвали. Глад + безсъние = Колима.

# 679
Съмнявам се, че бат Гош е пуснал последен, някак много бързо им съобщиха за имунитета му. Хич не са преглеждали на забавен кадър. Просто го наказаха, че не му се участваше в тази "игра".

# 680
Да пуснат записа, да видим Георги ли е последен на дръжката.
Има ли право да се откаже от имунитет?

И да има право, няма да го направи.

# 681
Според мен изобщо не е пуснал последен, а всичко е направено, защото ББ не приема, че може да не му играят по свирката. В случая това беше единственото, което ББ можеше да направи, за да създаде интрига.

# 682
Знаят , че манго ще е номиниран и искат пак да го спасят. До утре очаквам и Петър да получи имунитет Joy
Двамата любимци на ББ

# 683
Поздравления за Марио, много добър избор за номинирани. Паци беше много смешен, че се изненада, че го номинира.

# 684
Атижа да номинира Веселка е доста лицемерно

# 685
Много лицемерна номинация на Веселка от страна на Атижа. Веселка не спря да я успокоява през цялото време на драмата с Петър.

# 686
Много набързо ги дават тия номинации. Най-интересната част са я изрязали най-много.

# 687
Знаят , че манго ще е номиниран и искат пак да го спасят. До утре очаквам и Петър да получи имунитет Joy
Двамата любимци на ББ

Каквото и да си говорим, те двамата са топ дразнителите за момента и златна възможност за рейтинг чрез скандали. Ще ги гледаме още известно веме. Интересно ще е да разбутат малко гнездото на Виктор и Теодора, там ще има доста потенциал за нерви. Статисти като Радо, Веселка, Пацо, малкия Гош, Атижа - няма да се забележи липсата им.

А ако Петър изхвърчи, Атижа е следващата. Изглежда мило момиче, добродушна, но просто не виждам какъв сюжет могат да й измислят, освен тази измислена любов.

# 688
  • USA
Много обичам английската версия на ББ. Разликата в бюджета за мисиите е покъртителна. Правят вътре интериори на резорти, мини, затвори, лаборатории. В България мисиите обаче са тип: "Дръжте тоз' дървен часовник ся!" Смях.

# 689
Ивонне продължава да ми пада в очите. Не номинира Георги само заради реакцията му миналия път. Ако не бяха открити номинации, щеше да номинира по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт